Ronaldinho tamam derse Beşiktaş'ta

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Ronaldinho tamam derse Beşiktaş'ta


Beşiktaş yönetimi, bayramda taraftarlarına adeta şov yapmak istiyor. Siyah beyazlılar, eksik olan bölgelere takviyenin yanı sıra Türk futbol tarihine geçecek imzaları da attırmak üzere. Beşiktaş yönetimini ve futbol kamuoyunu uzun süredir meşgul eden Ronaldinho için girişimler son 2 günde yeniden başladı. Vodafone ile anlaşma sağlanması ancak imzanın bayramdan sonrasına kalmasıyla Ronaldinho'ya ayrılacak bütçe de beklemeye alınmış oldu. Ancak imzalar atıldığı an Ronaldinho için de ek sponsorluk ödeneği alınacak.Transferde son durum ne?
Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş yönetiminin başarılı transfer politikası, Ronaldinho'nun Ocak ayında gelirim ısrarını neredeyse kırdı. Brezilyalı futbolcunun menajerliğini yapan abisi Assis Moreira, Ocak ayında serbest kalacak Ronaldinho'nun daha fazla para kazanabilmesi için bekleme kararı almak istedi. Beşiktaş yönetiminden ek imza ücreti ve Atletico Mineiro'ya ödenmesi gereken transfer bedelinin yarısını isteyen Assis Moreira, Ocak ayı tercihinin parasal sebepler olduğu izlenimini bırakmıştı. Beşiktaş yönetimi ise Brezilyalı yıldıza ödenecek olan yıllık ücretin dışında menajerlik bedelleri ve imza parasını sponsorların desteği ile arttırdı. Bu dakikadan sonra Ronaldinho ile menajeri Assis Moreira'nın tavrı gittikçe değişmeye başladı. Ronaldinho'nun menajerinin birkaç gün içinde yeniden Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
Ronaldinho gelirse istikamet Olimiyat Stadı
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ise bugün Türkiye'ye gelerek Ronaldinho ile ilgili son bilgileri alıp transferin son noktasını koymaya çalışacağı öğrenildi. Bu transferin gerçekleşmesi halinde ise kritik bir karar daha alınbabilir. Beşiktaş yönetimi Ronaldinho ile anlaşırsa, Olimpiyat Stadı'nı kullanmayı tercihe edebilir. Siyah beyazlı yönetim Brezilyalı yıldızı Türkiye'ye getirirse Olimpiyat Stadı'nda yaklaşık 40 bin kombine satmayı hedefliyor. Ayrıca maç bazlı bilet satışları ile tüm stadı doldurabileceğine inanan Beşktaş yönetimi, Ronaldinho transferi için her yolu deniyor.
Bütçeyi hiç zorlamayacak
Ronaldinho transferi için sponsorları devreye sokan Beşiktaş, Atletico Mineiro'ya 2 milyon avro bonseris ödemeyi kabul etti. Brezilya ekibini ikna etmek için de Ronaldinho'nun menajeri görüşmeleri sürdürecek. Oyuncuya ödenecek menajerlik nücreti hakkında tam bir bilgi olmazken, imza bedeli olarak da 2 milyon avronun verilebileceği ifade edildi. Ronaldinho'nun ise 4,5 milyon avro yıllık garanti ücret alması bekleniyor. Bu transferle ilgili gişimler ve görüşmelerin bayram sonunda bir sonuca bağlanması bekleniyor.
 


beslagics

beslagics

Üye
Bulunduğu ülkede olan bir programda ben burda çok mutluyum falan demiş acaba hangisi doğru :hmmm
 
Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
sùrekli değişiyor
 
phasan

phasan

Üye
gelirse iyi olur
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
322
Doğuş Pertez
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
373
Baskentliia
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
332
Kingmortall
mürteza16
Cevap
4
Görüntüleme
439
Mert
Cevap
1
Görüntüleme
772
Haydar


Üst Alt