17 liseli hamile kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

CEREN

CEREN

Üye
herhalde senın cevrende kara carşaf giyipte çok iğrenç işler yapan var ben kara caşaf takılmam
ben daha ortaokuldayken başladım çocuk esirgeme kurumuna gitmeye peki ya sen
çocuk her yerde çocuktur benım için sen küfürü bile değmezsin senın için üzülüyorum
ALLAH seni islah etsin yaradanını inkar edenle daha fazla muhatap olamicam ben
belkı bigün yolu esirgeme kurumuna düşer ozaman sende vicdanın merhametın kimsesizliğin babasızlığın annesizliğin ne deemek olduğunu anlarsın tekrar diyorum ALLAH seni islah etsin
bitek sen okul okumuyorsun ben nerde ve nekadar zeki olduğumuda biliyorum senın gibi zeki olupta inançsız olacağıma insanları aşağlıyacağıma akılsız olurum daha ii bundan da emın olabilirsin
umarım anlamışsındır hadi sana ii forumlar

looney

looney

Üye
genc cok şanslıymış kıskanmamak eldemi :kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
iyi b . etmişler...Soysuz insanlar. :@

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ne manyyak zihniyet ya ...hadi alışverişe gidelim
hadi parka gidelim....
vs
ya bunlar bizi sıktı gelin hamile kalalım değişiklik olur...
hemde gariban sevinir...
iğrenç ama öyle

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
şerefsizlik namussuzluk bedava nasıl olsa.:@

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ahmet burdaki lafınla konuyu tartıştığın kişinin yorumu ile ve konuyla ne alakası var ...
:pro:

Tartıştığım kişi pm'den sorar cevaplarım. ;)

Konuyu artık makaraya alıyorum olması gereken gibi. Ahlak zabıtaları uzaklaşsa iyi olur. ;)

Biz de mi evsiz barksız yaşasak acaba. Baksana piyango 17 tane :ehe

CEREN

CEREN

Üye
ordakı kızlar isterlerse 100milyon erkekle yatsınlar banane benım ifade ettiğim ve üzüldüğüm konu çocuklar sen neden bunu anlamakta zorlanıyorsun bende bunu anlamadım değil sana pm atayım bundan sonra seni görmezden gelirim ben burda.kara çarşafta senin fesatlığın çok fazla yüksekten de uçma ama yaşına veriyorum hayatın sillesi bianda gelir sonra şaşa kalma anladınmı kardeşim;)

jatvalca

jatvalca

Üye
adamın birden 17 çocuğu oldu ilginç bi olay ya

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ordakı kızlar isterlerse 100milyon erkekle yatsınlar banane benım ifade ettiğim ve üzüldüğüm konu çocuklar sen neden bunu anlamakta zorlanıyorsun bende bunu anlamadım değil sana pm atayım bundan sonra seni görmezden gelirim ben burda.kara çarşafta senin fesatlığın çok fazla yüksekten de uçma ama yaşına veriyorum hayatın sillesi bianda gelir sonra şaşa kalma anladınmı kardeşim;)

Yaz geldi, sivrisinekler bastı benim odayı, vızıltı geliyor.

Ya işte bu sitede 3 senedir yapamadığımız olay bu. Bu konu gayet makaraya alınabilir eğlence çıkabilir, ama ne var? Millet ciddi bir şekilde, yok çocukları düşünüyor, yok nolacakmış vs vs. Sen gelipte sosyal içerikli mesaj atıyorsun. Bırakta eğlenelim şu konuda, dalga geçelim ama yok. Olmaz.

Bırakında eğlenin konularla, bu ciddiyetten feci şekilde rahatsısız. Ben değilim rahatsız olan sadece onu da belirteyim.

Ama bu takım elbisi durumunu elbet bitireceğiz. :pro:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Arkadaşlar tartıştığınıza değmez..Aptallık bedava;) Dünyanın çivisi çıkmış diyorlar boşa değil herhalde.. :oke:

mskation

mskation

Üye
Arkadaşlar bu konu üzerinde tartışmaya kesinlikle değmez bir grup aptalın yaptığı bu olaya anca gülünür,onlarla dalga geçilir vede aptal deyilip geçilir...

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
yok abi bu adamı alıp aynı muameleyi sen yapçan :) zaten cezaevinde şimdi aynılarını ona yapıyorlardır :ehe işte böleleri yüzünden kimse kimseye güvenemiyor :@

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
valla hiç üzülmem kızların hatası..
16 yaşından da küçükler... kafasızlar ya senin neyine.. okuluna derslerine bak..
böyle durumlarda erkeğe hiç kızmam valla..
bilinçli yapmışlar çeksinler cezalarını hepsi haketmiş..

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Yaz geldi, sivrisinekler bastı benim odayı, vızıltı geliyor.

Ya işte bu sitede 3 senedir yapamadığımız olay bu. Bu konu gayet makaraya alınabilir eğlence çıkabilir, ama ne var? Millet ciddi bir şekilde, yok çocukları düşünüyor, yok nolacakmış vs vs. Sen gelipte sosyal içerikli mesaj atıyorsun. Bırakta eğlenelim şu konuda, dalga geçelim ama yok. Olmaz.

Bırakında eğlenin konularla, bu ciddiyetten feci şekilde rahatsısız. Ben değilim rahatsız olan sadece onu da belirteyim.

Ama bu takım elbisi durumunu elbet bitireceğiz. :pro:

ahmet haklı

ya neresi çocuk bunların....
ağzımı açmayayım dedim ama....
çocuk dedikleriniz aynı anda aynı kişiyle cinsel ilişkiyi,, hamile kalmayı biliyor...
hamile kalacağı kişiyi sapıkça seçiyor sonra çocuk....
ya bırakın bu işleri...
dalga geçilir bu konuyla....
ciddi yönü ne ya

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
ahmet haklı

ya neresi çocuk bunların....
ağzımı açmayayım dedim ama....
çocuk dedikleriniz aynı anda aynı kişiyle cinsel ilişkiyi,, hamile kalmayı biliyor...
hamile kalacağı kişiyi sapıkça seçiyor sonra çocuk....
ya bırakın bu işleri...
dalga geçilir bu konuyla....
ciddi yönü ne ya

bence de ya bunların ciddiye alıncak tarafı bile yok..

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
bizde o yaşlardan geçtık ya...bırak 17 kişi aynı anda ilişkiyi(iğrenç)
erkeklerin yüzüne bakarken utanırdık...

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
bizde o yaşlardan geçtık ya...bırak 17 kişi aynı anda ilişkiyi(iğrenç)
erkeklerin yüzüne bakarken utanırdık...
aynen ablacım bende öyle valla bunlara ne desen az..
akıl var mantık var.. tamam sevgilin olur ama o yaşlarda en masum en güzeli olur.
ben erkek arkadaşımın yüzüne bakamazdım ya..
elini bile tutmadım....
bunlar aşmış kendini artık..