17 liseli hamile kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
aynen ablacım bende öyle valla bunlara ne desen az..
akıl var mantık var.. tamam sevgilin olur ama o yaşlarda en masum en güzeli olur.
ben erkek arkadaşımın yüzüne bakamazdım ya..
elini bile tutmadım....
bunlar aşmış kendini artık..
ya erkek arkadaş ok....
öpmek gezmek vs anlarım...
ama bunlarınki sapıklık....
benim kızdığım nokta
gırgır yapıyoruz diye çocuk demiyorlarmı....
deli eder adamı....
ya resimdeki duruşa bakarmısın...
utanmıyorlar bile...
ben okurken bayan olduğumdan utandım ya...

FirstClasss

FirstClasss

Üye
ceren arkadaşımızın bu gibi olayları duyunca tahammünü kalmıyor belki, belki onun içindeki çocuk veya insan sevgisi bizden fazla (lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine :) ) anlayışla karşılamamız lazım, cevap vermek amacıyla söylediğimiz kişisel içerikli sözleri analiz ederek sarf etmemiz gerek.
hadi iyi forumlar :)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ceren arkadaşımızın bu gibi olayları duyunca tahammünü kalmıyor belki, belki onun içindeki çocuk veya insan sevgisi bizden fazla (lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine :) ) anlayışla karşılamamız lazım, cevap vermek amacıyla söylediğimiz kişisel içerikli sözleri analiz ederek sarf etmemiz gerek.
hadi iyi forumlar :)
yok cerenle ilgisi yok
onun açısından bakıncada doğru ama bu yapılanın iyi yönü yok...
ve cereni seviyorum...
cerene karşı bişi yok yanlış anlaşılmasın ok.

Nazy

Nazy

Üye
condom kullansalar sorun olmazdı:)

Nazy

Nazy

Üye
zaten kararda o aynı anda hamile kalmak...
bu arada
tuğba ekinciden haberleri yok galiba:kop::kop:
hımm şimdi dikkatimi çekti
kızlar hamile kalmayı kendileri istemiş
bukadar olmaz yaniiiii:islik

CEREN

CEREN

Üye
ahmet haklı

ya neresi çocuk bunların....
ağzımı açmayayım dedim ama....
çocuk dedikleriniz aynı anda aynı kişiyle cinsel ilişkiyi,, hamile kalmayı biliyor...
hamile kalacağı kişiyi sapıkça seçiyor sonra çocuk....
ya bırakın bu işleri...
dalga geçilir bu konuyla....
ciddi yönü ne ya
sende annesin benım burda kasettiğim çocuklar bannane kızların kımınle yatıp kalkmasından doğacak çoçuklara üzüldüğümü anlatmak istedım ama bunu anlayan yok ne yazıkkı buda benım son yorumum siz hayatı ve bu durumları gırgıra almaya devam edin ii forumlar:oke:

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
sende annesin benım burda kasettiğim çocuklar bannane kızların kımınle yatıp kalkmasından doğacak çoçuklara üzüldüğümü anlatmak istedım ama bunu anlayan yok ne yazıkkı buda benım son yorumum siz hayatı ve bu durumları gırgıra almaya devam edin ii forumlar:oke:

doğru söylüyosun çocuklara yazık dünyaya geldine gelicene pişman olucaklar..
ama burda ne sana nede başkasına sitem yok.
bu kızlar ciddiye alınmaya değmez yani...
cüneyt arkın abimizin dediği gibi gırgırına:oke:

iremm

iremm

Üye

+1 isterse kızlar 40 kişiyle yatsın pekte umrumda olmz bilinçli olarak yapmışlar hemde acı oln doğacak çocuklara cerencim katılıyorum hayat öyle kly deil gırgırına gırgırına nereye kdr...

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ben kızlardan bahsediyorsun sandım kusura bakmma tatlım
:(

bora006

bora006

Üye
İnsanlar gerçekten çıldırmaya başladı. Allah sonumuzu hayır etsin...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tinerci görünce kaçarsınız, elin Amerikalı kızlarının yaptığı çocuğu düşünürsünüz. Kendi toplumunuzda dışlanmışları kazandınız da orası mı kaldı?

Etrafımdakileri gördükçe şu yazıların boş olduğunu anlıyorum. Eğer 1 sigara için bugün bize bıçak çekildiyse ve bunları hala melek ruhlu insanlar kurtaramıyorsa (Amerikalının çocuklarına üzülenler) ben inanmıyorum bu üzülme işine.

Kimse de kusura bakmasın. ;)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bu olaya zevk diye bakanlar piyango diye bakanların kız kardeşleri yoktur inşallah.. ahlaksızlıkta bi boyuta kadar!..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
bu olaya zevk diye bakanlar piyango diye bakanların kız kardeşleri yoktur inşallah.. ahlaksızlıkta bi boyuta kadar!..

Merve, insan hakettiği gibi yaşar. ;)

Bak işte, sen de işletme okuyorsun ben de, işletme yönetimine giriş dersinde kültür konusu var. Orada anlatılmıyor mu bunlar.? Amerikada farklı, Türkiye'de farklı diye. :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
mAd_girL

mAd_girL

Üye
hımmm.. bu kadar basit bakılmaz. ahmet.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
hımmm.. bu kadar basit bakılmaz. ahmet.

Merve işte biz Türkiye'ye göre yorumluyoruz. Ama onların kültürüne göre sorun değil bu. Ahlaksızlık değil.

Onlar da senin yaptığın başka bir şeye ahlaksızca diyorlar. (Sence normal olan bizde sorunsuz karşılanan bir şeye)

Kültür farkı zaten budur. Gayette basit aslında. Oranın Amerika, buranın Türkiye olduğunu anlasak veya anlasanız gerçekten basit. :oke:

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ya ben zaten amerikada niye normal karşılanmıyo demiyorum sadece olaya böyle bakanlara kızıyorum ahlaksızlık gibisinden düşünme veya düşünmeme olayı değil

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kültür farklılığını anlaması zor değil zaten Ahmet. Mesele 'insanlık' .. İnsanlık namı bu kadar basit değil işte..