Vodafone'da Beklenen Cep Telefonu Kampanyaları Başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'da Beklenen Cep Telefonu Kampanyaları Başlıyor
17.06.2008 tarihinde LG telefonlar ile kampanya ya gireceği haberini aldım.Telefon markasına belkide nokia telefonlar eklenip ayda 19 ytl karşılığında 190 dakika her yöne ücretsiz görüşme verecekler.bakalım hem telefonum olur hem ücretsiz görüşmem hemde kontör derdinden kurtulurum.tek dileğim iyi bir markanın olması.

sarıoklar

Üye
arkadaşım böyle bir kampanya olursa gerçekten güzel olur bu haberi nerden aldığını açıklarmısın

canturgay

canturgay

Üye
umarım güzel bi kampanya olurr.da faydalanırız..

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
haberin kaynağı arkadaşım vodafone shopta çalışıyor 2. telefon alacaktım biraz bekle dedi.Böyle kampanya olsun 2 ay beklerim valla:)

e_r_EN

e_r_EN

Üye
bilgi için tşk arkadaşım inş gerçekleşir

bykroniq

Üye
Cok uzun bir sürec sonra olur

Anıl Umut

Emekli Yönetici
zannetmiyorum ama beklemeye değer

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
evet beklenen haber en sonunda geldi:oke:
vodafone 17 Haziranda çıkartacağı kampanyanın cihazları açıklıyorum.ama kampanya hakkında daha açıklamam yapılmamış bakalım çok büyük promosyon diye hala satış noktalarına bilgi verilmemiş çokkk merak ettim doğrusu umarım karlı çıkacak bir kampanya yaparlar.
motorola : W218,K1,L7
samsung : J700,U600
nokia : 6300,N70
lg : KF510,KU800,KP202
S.Ericsson : V630İ,W850İ
Sharp : GX29
Bu cihazlar eger olursa içinden seçeceğim ilk cihaz kessinlikle LG KF510 olur çok güsel bir cihaz yapmış adamlar Prada,Shine modellerini kullanmıştım KF510 modelini gördüm almak istiyordum eger bu kampanya olursa hiç düşünmeden KF510 alırım.

sarıoklar

Üye
merakla bekliyoruz

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
evet beklenen kampanya açıklandı
ama sanki kendimi problem çözüyor gibi hissetim size açıklayayım bari.
Samsung U600 modeli telefonu bedava veriyor ama 12 ay boyunca 75 ytl önden world kartınız varsa 12 ay eşit taksite bölüp peşin alıyor bu 75 ytl karşılığında bütün yönlere 750 dakika ücretsiz görüşme veriyor.
yani 12 ay * 75 ytl : 900 ytl world kart varsa 12 ay eşit taksite bölüyor ve bu parayı hemen önden alıyor yani ayda 75 ytl düşüyor.şimdi anlamadığım U600 piyasada 450 ytl civarlarında ben 900 ytl ödersem geriye 450 ytl bir konuşma sürem var 12 ay * 750 dakika dersek : 9000 dakika eder yılda....kontörlü hat kullansam ve her yöne 1 kontör diye hesap etsem 100 kontör 16 ytl yani 1 kontör 0.16 ykr yapar 9000 dakika * 0.16 ykr :1.440 ytl yapar bu yılda kontöre ödediğim para bunu yerine 450 ytl ödeyip bu paketi almak acaba ne kadar karlı.

ayda bana 12 saat 50 dakika ücretsiz yılda 150 saat ücretsiz görüşme veriyor ve her yöne.sizce bu ne kadar karlı yada ne kadar cazip tam anlamış değilim:(

sarıoklar

Üye
u600:450 ytl ise
12 ay konuşma ücreti :450ytl oluyor
450ytl /12 ay:37,5 ytl aylık konuşma ücreti ödeniyor.
37,5/750dk:konuşmanın dakikası 5 kuruşa geliyor her yöne
ayrım yapmayan tarifede konuşmanın dakikası 16 kuruş ve 200 dakika sınırı var
bence süper sabit hattan daha ucuza konuşuyorsun her yöne 5 kuruş

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
kampanyayı tam açıklanmış detaylarını yazayım size
1. paket : 150 dakika ücretsiz görüşme karşılığında samsun C450 ücretsiz,motorola W218 ise 9 ytl ( 1 sefere mahsus ödenir ) paketin aylık abonelik ücreti 19 ytl
2. paket : 350 dakika ücretsiz görüşme karşılığında samsun J700 ücretsiz,Nokia 6300 ise 89 ytl ( 1 sefere mahsus ödenir )paketin aylık abonelik ücreti 42 ytl
3. paket : 750 dakika ücretsiz görüşme karşılığında samsun U600 ücretsiz,LG KF510 ise 79 ytl ( 1 sefere mahsus ödenir )paketin aylık abonelik ücreti 75 ytl

sarıoklar

Üye
arkadaşım bilgiler için teşekkürler
kampanya yarın başlıyor galiba
birde bu ücretsiz görüşmelerin tümü her yöne mi

wishes

Üye
Arkadaşlar bi sorum olcaktı ya Vodefone cep shop ta gördüm Nokia n70 300 ytl ye satılıyor ama üstünde vodefone markası yazıyor ya bu telefon ne kadar güvenli lütfen yardımcı olun . alıyımmı ne dersiniz n 70 için fiyat baya ii lütfen yardım edin:( bi bit yeniği olmasın :s

sarıoklar

Üye
Arkadaşlar bi sorum olcaktı ya Vodefone cep shop ta gördüm Nokia n70 300 ytl ye satılıyor ama üstünde vodefone markası yazıyor ya bu telefon ne kadar güvenli lütfen yardımcı olun . alıyımmı ne dersiniz n 70 için fiyat baya ii lütfen yardım edin:( bi bit yeniği olmasın :s
tabiki alabilirsin vodafone için üretildiği için ucuz

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kampanyaya bak yaw giderim sıfır u 600 alırım bi de avea alırım
vodafone dan dandik bi kampanya daha
nasıl karlı olacazki ben işin içinden çıkamadım
lanet gelsin vodafone a

canturgay

canturgay

Üye
kampanyayı tam açıklanmış detaylarını yazayım size
1. paket : 150 dakika ücretsiz görüşme karşılığında samsun C450 ücretsiz,motorola W218 ise 9 ytl ( 1 sefere mahsus ödenir ) paketin aylık abonelik ücreti 19 ytl
2. paket : 350 dakika ücretsiz görüşme karşılığında samsun J700 ücretsiz,Nokia 6300 ise 89 ytl ( 1 sefere mahsus ödenir )paketin aylık abonelik ücreti 42 ytl
3. paket : 750 dakika ücretsiz görüşme karşılığında samsun U600 ücretsiz,LG KF510 ise 79 ytl ( 1 sefere mahsus ödenir )paketin aylık abonelik ücreti 75 ytl
vodafone un kendi sitesinden baktım henüz.böyle bi haber yok.eğer ki varsa çok da cazip bi kampanya değilmiş yanii..:( İPhone bekliyorum artık.

angelscafe

angelscafe

Üye
bende iphone bekliyeyim...

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Cuma günü kampanya açıklanacak ama ana hatları açıkladığım gibi.ben kararsızım cuma bir vodafone bayisine gidip iyice bir soracam çok karışık geldi bana

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya bütün vodafone shoplarda başlamıştır.İnternet sitelerinde ise yayınlanmamaktadır.Kendime U600 aldım size tavsiyem bir Vodafoen shopa gidip olayı anlamanızdır.

Üst Alt