arkadaşlar 6300 da hoparlörde en iyi ses ekolayzeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 6300 da hoparlörde en iyi ses ekolayzeri
evet arkadaşlar.bir arkadaşımın açtığı konuda gördüm kulaklıkta en iyi ses die.bende telefonu kurcalamyı bişeyler keşfetmeyi çok severim :naughty: telefonu ilk aldığım zamanlar yapmıştım bunu.6300 ım var ve şimdi vereceğim düzenlerde hoparlörde en iyi ve net sesi veriyor telefon

1.Gösterge : en üstte
2.Gösterge : en üstün bir altında
3.Gösterge : en üstün 2 altında
4.Gösterge : en üstün 2 altında
5.Gösterge : en üstte

buyrun dneyin arkadaşlar inşallah hoşunuza gider.yardımcı olabildiysem ne mutlu :heyo: hepinize forumda iyi dolaşmalar arkadaşlar :sn: bir teşekkür etmeniz yeterli :bigstar:

adamsın

Üye
sağol kardeşim walla çok horageçti sağolasın walla

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
    Konu Sahibi
birşey diil kardeşim yardımcı olduysam ne mutlu forumda iyi vakitler :oke:

eQooo

eQooo

Üye
kulağıyla herkes ayarlayabilir istediği eQo yu ama yinede paylaşım için saol...

gabico

gabico

Üye
bravo nokia 6300 olanlar için çok iyi olacak ama benimki samsung e-250 pek ses sorunu yaşamıyorum hele hele bir şarkı açtım arkadaşlar var ya sanki konserdeymiş gibi ses geli,yoırdu ses acayip fazla geliyor

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
    Konu Sahibi
kulağıyla herkes ayarlayabilir istediği eQo yu ama yinede paylaşım için saol...

orası öle canım ben yinede bilmeyen arkadaşlar için koyayım dedim ne olur ne olmaz bulunsun

--------------- Ekleme ---------------

bravo nokia 6300 olanlar için çok iyi olacak ama benimki samsung e-250 pek ses sorunu yaşamıyorum hele hele bir şarkı açtım arkadaşlar var ya sanki konserdeymiş gibi ses geli,yoırdu ses acayip fazla geliyor

e250 liler çok sorunlu diye duydum nasıl memnunmusun?çözünürlüğü düşük gibi ama kardeş yaa.keşke başka bir model alsaydın.sorun yoksa sorun çıkmasında temiz temiz kullan

bsrhat

Üye
eyw kardeş eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt