Elektrikten anlayan var mı ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silent Assassin

Silent Assassin

Üye
    Konu Sahibi
Elektrikten anlayan var mı ???
Merhaba ben kendi kafama bi model uçak yapıyorum.Bir sorum olucak elimde 3000 mAh lık pil var ben bunu oyuncak motoruna bağlamak istiyorum ama bağlarsam yanar mı ???

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
yanar gibi duruyo ama sen yinede bilene sor :D

researcher

Üye
RC ucaklarin mototlari ayrica satiliyor. Bu motorlarin ozelliklerine bakarak kiyaslama yapabilirsiniz....

nightdragon35

nightdragon35

Üye
silent assasin eger başarabilirsen,banada nasıl yaptıgını anlat.bende çok isterim model uçak yapmayı.:)

Silent Assassin

Silent Assassin

Üye
    Konu Sahibi

researcher

Üye
Kopuk gibi hafif malzemeler kullanmazsan ucmayacagini simdiden soyleyebilirim.....

Silent Assassin

Silent Assassin

Üye
    Konu Sahibi
Ben bambu kullancam çok sertler ama bir o kadar da hafifler...Ben uçağı 750 gr. olarak hesapladım elimde 3000 mah 6tane pil var sadece motor lazım o da heralde oyuncak motoru olacak şimdi diycen o uçak uçmaz eğer uçak 30cm/sn hızla ilerlerse 1.1664 kg yük taşıyabiliyor burdan da heralde oyuncak motoru iş görür...

panher

Üye
ben anlarım bak senin yapman gereken küçük akülü el süpürgesi motoru varya çok süper ben yaptım evin tavanına vuruyoo neyse dışarıda kullanıyorum elektrik ve denge önemli
sen mukavva kartonu ve silikon kolaygelsin :)

--------------- Ekleme ---------------

teşşekkür ü esirgemmeee :)

omayra

Üye
Uzun zaman önce açılmış bir konu olduğu için arkadaşımız model uçağı yapmış veya yapamadığı için vazgeçmiş olabilir. Ancak diğer arkadaşlarımız verdiğin bilgiden faydalanacaktır. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt