bizene abi kimin olacağından burada konuşup generallerin kafasını karıştırmayalım lütfen
Görüş sunmak kafa karıştırmak ne zaman oldu
sakin ol dostum..Ne saçmalıyorsun ya..Gereksiz mesaj yazma. Ne alaka burada sadece bir görüş soruluyor..Adminler senin benim düşüncelerimlede ayın üyesini seçebilir yapabilir kendi takipçilikleriylede olabilir..Bunun neresinde kafa karıştırmak var..Görüş sunmak kafa karıştırmak ne zaman oldu
![]()
Diablos senin veya onun düşüncesiyle seçmeyiz hiçbir zaman bunu belirteyim. Yanlış olmasın.![]()
Ne saçmalıyorsun ya..Gereksiz mesaj yazma. Ne alaka burada sadece bir görüş soruluyor..Adminler senin benim düşüncelerimlede ayın üyesini seçebilir yapabilir kendi takipçilikleriylede olabilir..Bunun neresinde kafa karıştırmak var..Görüş sunmak kafa karıştırmak ne zaman oldu
![]()
Senin benim düşüncemle de ayın üyesi seçebilir.
Demişsin Diablos, daha neyi tartışıyorsun. Senin düşüncenle seçmeyiz, onun düşüncesiyle de seçmeyiz diyorum açıkladım diyorsun. Yazını okumuştum merak etme.
Sen ne zaman tükürdüğünü yalamayı öğreneceksin merak ediyorum. Her zaman dik başlı olursan herkes nefret eder senden, bir kere de evet hata etmişim desen varya...
kahretsin alkışlamamk elimde değil..açık sözlü insanları severim doğru veya yanlışNe zaman Tükürdüğünü yalayacan yada tükürdüğünü yalamayı öğreneceksin demişsin Hoo orda duralım...Ben hayatım boyunca tükürdüğü yalamadım yalamam daKarıştırma kimseyle. Herkesin nefret etmesi beni bağlamaz umrumda da olmaz.. Hiç bir zaman lafımı esirgemem hak eden için
![]()
Ne zaman Tükürdüğünü yalayacan yada tükürdüğünü yalamayı öğreneceksin demişsin Hoo orda duralım...Ben hayatım boyunca tükürdüğü yalamadım yalamam daKarıştırma kimseyle. Herkesin nefret etmesi beni bağlamaz umrumda da olmaz.. Hiç bir zaman lafımı esirgemem hak eden için
![]()
Ne zaman Tükürdüğünü yalayacan yada tükürdüğünü yalamayı öğreneceksin demişsin Hoo orda duralım...Ben hayatım boyunca tükürdüğü yalamadım yalamam daKarıştırma kimseyle. Herkesin nefret etmesi beni bağlamaz umrumda da olmaz.. Hiç bir zaman lafımı esirgemem hak eden için
![]()
Senin benim düşüncemle de ayın üyesi seçebilir.
Demişsin Diablos, daha neyi tartışıyorsun. Senin düşüncenle seçmeyiz, onun düşüncesiyle de seçmeyiz diyorum açıkladım diyorsun. Yazını okumuştum merak etme.
Sen ne zaman tükürdüğünü yalamayı öğreneceksin merak ediyorum. Her zaman dik başlı olursan herkes nefret eder senden, bir kere de evet hata etmişim desen varya...