MaxiCep.com da ayın üyesi kim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
MaxiCep.com da ayın üyesi kim?
arkadaşlar sizce kurtoğlu85'den sonra maxicep in ayın üyesi kim olur?
cevaplarınızı bekliyorum...

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Ben olmayacağım kesin:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
tabiki de ben:)

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
bizene abi kimin olacağından burada konuşup generallerin kafasını karıştırmayalım lütfen

Catty

Catty

Emekli Yönetici
burda ben varken siz kımsınız yaww:kop: :nono:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
bizene abi kimin olacağından burada konuşup generallerin kafasını karıştırmayalım lütfen

Ne saçmalıyorsun ya..Gereksiz mesaj yazma. Ne alaka burada sadece bir görüş soruluyor..Adminler senin benim düşüncelerimlede ayın üyesini seçebilir yapabilir kendi takipçilikleriylede olabilir..Bunun neresinde kafa karıştırmak var..:@ Görüş sunmak kafa karıştırmak ne zaman oldu:@

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Ne saçmalıyorsun ya..Gereksiz mesaj yazma. Ne alaka burada sadece bir görüş soruluyor..Adminler senin benim düşüncelerimlede ayın üyesini seçebilir yapabilir kendi takipçilikleriylede olabilir..Bunun neresinde kafa karıştırmak var..:@ Görüş sunmak kafa karıştırmak ne zaman oldu:@
sakin ol dostum..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yazılına karşılık verdim;) Sadece..Gayet sakinim :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Diablos senin veya onun düşüncesiyle seçmeyiz hiçbir zaman bunu belirteyim. Yanlış olmasın. ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
kim haketmişse o olur merak etmeyin:)

kurt bey

kurt bey

Üye
Benim varisim seçiliyo demek:ehe vayy be 1 ay daha geride kaldı yaşlanıyoruz :) Hak eden biri olacağından şüphe yok, seçilen arkadaşı şimdiden teprik ederim :)

_KadirşinaS_

Üye
Boşverin beyler. Siz bakın eğlencenize.:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Senin benim düşüncemle de ayın üyesi seçebilir.

Demişsin Diablos, daha neyi tartışıyorsun. Senin düşüncenle seçmeyiz, onun düşüncesiyle de seçmeyiz diyorum açıkladım diyorsun. Yazını okumuştum merak etme.

Sen ne zaman tükürdüğünü yalamayı öğreneceksin merak ediyorum. Her zaman dik başlı olursan herkes nefret eder senden, bir kere de evet hata etmişim desen varya...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator

Demişsin Diablos, daha neyi tartışıyorsun. Senin düşüncenle seçmeyiz, onun düşüncesiyle de seçmeyiz diyorum açıkladım diyorsun. Yazını okumuştum merak etme.

Sen ne zaman tükürdüğünü yalamayı öğreneceksin merak ediyorum. Her zaman dik başlı olursan herkes nefret eder senden, bir kere de evet hata etmişim desen varya...

Ne zaman Tükürdüğünü yalayacan yada tükürdüğünü yalamayı öğreneceksin demişsin Hoo orda duralım...Ben hayatım boyunca tükürdüğü yalamadım yalamam da;) Karıştırma kimseyle. Herkesin nefret etmesi beni bağlamaz umrumda da olmaz.. Hiç bir zaman lafımı esirgemem hak eden için ;)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Ne zaman Tükürdüğünü yalayacan yada tükürdüğünü yalamayı öğreneceksin demişsin Hoo orda duralım...Ben hayatım boyunca tükürdüğü yalamadım yalamam da;) Karıştırma kimseyle. Herkesin nefret etmesi beni bağlamaz umrumda da olmaz.. Hiç bir zaman lafımı esirgemem hak eden için ;)
kahretsin alkışlamamk elimde değil..açık sözlü insanları severim doğru veya yanlış
not:doğru söylemek güzeldir ama;her doğru her yerde söylenmez

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Söylediğinin yanlış olduğu kanıtlandığında, lafını geri alamayan veya özür dilemekten çekinen insanlar benim gözümde konuşmaya değmezler...

Neyse sen takıl istediğin gibi. Biz düşündüğümüzü açıklarız zaten gece ;)

_KadirşinaS_

Üye

Beyler biraz sakin olun ya. Boş bir konu için bu kelimeler çok sert olmuş.
Diablos senin yorumun kısmen haklı ama zaten burada hiç öyle bir haksızlık yapılmadı. Yani burada yöneticiyle didişen adamlar da yeri geldiğinde ayın üyesi oldu.
Ahmet sen de bu aralar patlamaya hazır mayın gibisin. Bir şeye moralin mi bozuk dostum. Savaş baltalarını hiç indirmiyorsun???Biraz sakin hocam ya...:op:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Söylediğinin yanlış olduğunu belirtiyoruz hala dik başlılığa devam ediyor. Ne diyeyim ki? Bunun diğer konularla hiç alakası yok bence ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt