MaxiCep.com da ayın üyesi kim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
beyler sakin olmak iyidir. boşverin ayın üyesi kim oluyosa olsun. bu sebep yüzünden birbirinizi kıracaksanız hiç seçmeyin böyle bi tartışmada olmasın

_KadirşinaS_

Üye
Söylediğinin yanlış olduğunu belirtiyoruz hala dik başlılığa devam ediyor. Ne diyeyim ki? Bunun diğer konularla hiç alakası yok bence ;)

Yok diğer konuları kastetmedim. Sadece seni biraz agresif görüyorum. Hatırlarsan ben ilk üye olduğum zamanlarda 3230 ile ilgili açılan topiclerde sen ve gökhan'la neredeyse kavga ediyordum. Sen aşırı sakin cevaplar veriyordun. Şimdiki tavırlarına sadece şaşırıyorum biraz o kadar.:oke:

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
beyler sakin olmak iyidir. boşverin ayın üyesi kim oluyosa olsun. bu sebep yüzünden birbirinizi kıracaksanız hiç seçmeyin böyle bi tartışmada olmasın[/quotbaita
başta schumici arkadaşıma katılıyorum ben sadece yorumlarınızı almak istedim boş bir konu, yani böyle tartışmak maxicep ailesine yakışmaz arkadaşlar burda hepimizde maxice'in faydası için varız, lütfen tartışmayalım, iyi yorumlar

yusufucan

yusufucan

Üye
Yorumsuzz...!

kurt bey

kurt bey

Üye
bence ahmet haklı:oke:,seçtiği kelimeler yanlış :nono:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yok diğer konuları kastetmedim. Sadece seni biraz agresif görüyorum. Hatırlarsan ben ilk üye olduğum zamanlarda 3230 ile ilgili açılan topiclerde sen ve gökhan'la neredeyse kavga ediyordum. Sen aşırı sakin cevaplar veriyordun. Şimdiki tavırlarına sadece şaşırıyorum biraz o kadar.:oke:

Diğer konular için görüş ayrılığı diyebilirim.

Ama bu konuda, konuyu açan üyeyi yanlış bilgilendiriyor, doğrusunu söylüyorum hala kendi bildiği doğruyu savunuyor. Burada seçimi yapan kim? Biziz. Dolayısıyla Diablos'un mu dediği doğrudur yoksa benim mi?

Benim dediğim geçerli olduğuna göre, diablosun hala dik başlılık yapmasının anlamı yok. Ama arkadaş yolundan dönmezmiş hiç bir zaman. E dönmesin napalım antipati toplamaya devam eder...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt