Son Dakika:Avea Turkcell'e Resti Çekti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika:Avea Turkcell'e Resti Çekti
Turkcell'in girişimleri sonucunda Vodafone ile MMS gönderip alma artık iki operatör arasında olabilecek.
Turkcell Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'de bir ilk gerçekleştirerek Tüm hatların birbirlerine MMS göndermesi gerektiğini düşündüklerini bunun gerekli olduğunu söyledi

Avea Turkcelle Rest Çekti: Turkcell tarafından yapılan açıklamada Avea'ya Anlaşma önerdik Ama Kabul etmedi açıklamasını yaptı

Avea'dan cevap bekleniyor

İnternethaber.com

POWER

POWER

Üye
Ya hak verin adamlara Turkcell tahtını vermek istemiyor :ehe

technonur

technonur

Üye
bende artık tcelle rest çekip yarından itibaren aveaya geçiyorum bizim burada 2mm oynatsan çekmiyor telefon uyuz oluyorum

Altun.

Altun.

Üye
ben bilmyrdum değişik hatlardan mms yollanamadığını

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Rest çekmesi kullanıcı açısından kötü bir şey. Nerede kullanıcı dostu operatör? ;)

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
avea delirdi turkcellden mms istiyor!!! :D:D:D:D:D:kop:

mservank

mservank

Üye
Ben de daha yeni öğrendim farklı operatörler arasında mms atılamadığını

Carsi58

Üye
Avea adammı olmuş Türkcelle ret çekiyor

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
TURKCELL 3G ye geçsin bakalım kim kime rest cekıyor türkiyede tek gsm şirketi var oda tabiki TURKCELL hele bide 3g ye gecerse kimse tutamaz turkcelli zaten dünyadada en iyi oparatör ler arsında kib

ohadiyorum

Üye
Turkcell in tahtını elinden almak zor :D Kontör fiyatlarını bile indirir ama asla kaptırmaz :D

nolimetangere

nolimetangere

Üye
tükürdüğünü yalamak zorunda kalır avea yakında :pro:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Herkes Kendi Operatöründe Öter Kardeşim:D

GustavoColman

GustavoColman

Üye
Avea adammı olmuş Türkcelle ret çekiyor

Turkcell çok kalitesiz ve pahalı.
ben vodafone'da daha ucuza kaliteyi buldum.
zaten üye sayısı 19.000.000 civarı olduğuna göre
Turkcell'in tahtı zaten risk içinde.

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Ne arkadaşlar yapmayın avea nasıl bi şirketki Turkcell in tahtını elinden alacak unutmayalım ki türkiyenin yarısından çoğu ve iş adaöları Turkcell i kullanıyo öyle kolay değil Turkcell i tahtından etmek...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada belki bilginiz yoktur diye yazıyırum 3g ye geçmek için Turkcell in yaptığı çalışmalarda görüntü karşıya geç gittiği için hayata geçiremediler. Ama bildiğim kadarıyla çalışmaları devam ediyor...

sonerbey

Üye
avea adammı olmuş türkcelle ret çekiyor
bilmeyenler okusun turkcell dediğiniz operatör daha düne kadar alt yapısını telsim(vodafone)dan alıyordu,kaldıki avea dünyada iletişim alt yapısı kalitesi standartları istatisklerinde 2.sırada , turkcell 19. Sırada.turkcell in kalitesi felan yok yıllarca faturalı kullandım turkcell de resmen soyup soğana çeviriyorlar insanları başka birşey değil.şuan 4 yıldır avea faturalı kullanıyorum hem müşteri temsilcileri on numara ilgileniyor hemde sorunumu 24 saatte çözüyorlar. Not : önemsiz ama yinede yazayım merak eden olur,türk telekom , a1, sat 3 ,avea yanlız bir kişiye ait:)

gsmelih

gsmelih

Üye
artıık avea da heryerden çekiyor ve türkcell gibi kan emer gibi kontor yemiyor benim hat turkcell kontorluydu en ufak konusmaya 6 kontor fln gidiyodu avea da daha ucuz kontorler artık bitmiyor bide patlican a üye olun ücretsiz kampanyalardan yararlanın ayrıca avea hattı alırken mobil ogrenci yaptırın 150 kontor yükleyince 1 kereligine alıyor ama mobil ogrenciden mobil ogrenciye mesajlasmak bedavaydı sanırsam konusmanın 10dk sı 1 kontordu ole biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt