arkadaşlar acil yardım - rahatsız ediliyorum- numara tespiti mümkün mü

Sponsorlu Bağlantılar

cenk_ser

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acil yardım - rahatsız ediliyorum- numara tespiti mümkün mü
Arkadaşlar 20 gündür turkcelle ait bir numara tarafından sürekli rahatsız ediliyorum smsm ve çağrılar vs. kişinin telefon numarası belli. Bu kişinin yer tespitini yapabilecek bir program mevcutmudur. Yardımcı olabilirmisiniz acayip psikolojim bozuldu bu yüzden .Böyle insanlar ne anlar bu yaptıklarından.

technonur

technonur

Üye
telefona program yükle blokla gitsin ne uraşacaksın :) yada turkcelli ara onlar sana yardımcı olurlar gerekirse dava açarsın psikolojin fazlasıyla yerine gelir ;)

cenk_ser

Üye
    Konu Sahibi
Bende savcılığa vermeyi düşündüm ama 6 ay hapis cezası vermiş ya sonrası serbest kalınca yine aynı şeyşer başlayacak . Numarasını engelledim diyelim bu seferde yeni hat alıp başlayacak. Kim olduğunu ögrene bilsem rahatlayacağım aslında.

yasirarslan

yasirarslan

Üye
çilekeş imdadına yetişti

cenk_ser

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim çilek

schumici

schumici

Üye
umarım sorunun hallolur gerçekten sinir bozucu bi durum

cenk_ser

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu proğramı 6300 a yükleyemedim sistem dosyayı desteklemiyor diyor ne yapmam lazım yada uygun bir program varmıdır.

nolimetangere

nolimetangere

Üye
bence savcılığa bildir, numaranı da değiştir :oke:

blackrearder

Üye
Arkadaşlar benim telden arkadasım baska birini rahatsız etmis peki bana bi ceza işlemi yada para cezası uygulanırmı?

darülmendep

darülmendep

Üye
numarasını kim yaz boşluk bırak numarayı ekle 2222'ye yolla

seslirock

Üye
merhaba arkadaşlar nişanlımı rahatsız eden var yaklasam o nu bi güzel opücem de bir program varmış 1000 veya 2000 rakamı sen yazıp numaraya yolluyorsun boş mesaj hat kaldıramayıp çokme gibi birşey oluyo kapanıyo o hangi proram bilgisi olan varmı lütfen yardım edin

tekinturk

Üye
merhaba arkadaşlar nişanlımı rahatsız eden var yaklasam o nu bi güzel opücem de bir program varmış 1000 veya 2000 rakamı sen yazıp numaraya yolluyorsun boş mesaj hat kaldıramayıp çokme gibi birşey oluyo kapanıyo o hangi proram bilgisi olan varmı lütfen yardım edin

hiç gerek yok arkadaşım adamı elinle koyduğun gibi bulacaksın. Bizim bir arkadaşın da başına aynı şey gelmişti bu programı kullandı, kendi kendimize adamın yerini tespit ettik. Herif tırstı daha da uğraşmadı :kop:

hhhgggffff

Üye
arkadaşım turkcell müşteri hizmetleri bu konuyla ilgili bişey demiyor adresinew girip oradan programını indirmeni isteyecek tek numara engellemesi başka türlü mümkün değildir ki bu programda paralı bir program tavsiye etmiyorum yani en iyisi telefonundan bu özelliğe sahip olman değilse çeşitli programlarla engellemen yeni hat alması ona pahalıya patlar sonradanda sıkılr zaten

Üst Alt