İşte Turkcell'in Farkı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
İşte Turkcell'in Farkı!!!
Sevgili dostlarım 23-05-2008 tarihinde kontör yükledim. Kampuscell'li olduğumdan bana 2 saat hediye geldi. Bununla beraber daha önce yaptığım her yöne dakikası 1 kntr hediyesi ve her yöne 1 sms 1 kntr oldu. Günde 3 sms'ten sonrası bedava oldu. Konbaramda kontör yüklemeden önce 5 kntr vardı kontör yüklendikten yaklaşık 1,5 saat sonra bir baktım ki hala 5 kontörüm var. Demekki Turkcell yaptığı işi karşılıksız bırakmıyor!!!

XMEN_43

XMEN_43

Üye
Eeee Turkcell Farkı

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
kampüse geçince konbaraya kontor gelmiyor

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
biliyorduk cidden cok qüzel bi kampanya

cool_eagle

Üye
bide internet paketler çoook ucuzladı mükemmel oldu yaa

toprakumit

toprakumit

Üye
Ne alaka yaw ben anlamadım :allalla:

Nierdre

Üye
Ben yaklaşık 10 senelik faturalı turkcell abonesiyim ancak kabarık faturalar ya da tuzak kampanyalar dışında birşey görmedim.... işte turkcell farkı :):):)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
ya bence de ''Voice over ip'' en iyisi bu ama bu da sadece ingiltere'de var

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Turkcell'ın farkı :D

Altun.

Altun.

Üye
altından bişi ıkar yakında güwenemyrzki her daim zam zam zam zam ve gene zam

macline

macline

Üye
bende bu tarifedeyim ve cok memnunum

kubilay212

kubilay212

Üye
evet turkcell farkı dimi bakıyorum sızıde baglamıs tanımasak turkceli yutturcaksınız:nono::@

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
1.si kampuscell olduğun için konbaraya 10 yılda baksan 5 kontörün olacak. çünkü konbara yok kampuscell isen. Bunu bilmeden Turkcell'e laf ediyorsun.

2.si Turkcell'e kazık diyenler gelin tartışalım kampuscel'den ucuzu nedir merak ediyorum. Bu kadar kazık ya Turkcell söyleyin sizin dediğinize geçeyim. Avea mobil öğrenci mi? Karşılaştıralım ama söyliyeyim kampuscell daha ucuz merak etmeyin. Vodafone'un geyiklerinde zaten bir şey yok.

Bugün itibariyle konuşma da en ucuz Turkcell'dir. Aksini söyleyen kanıtlasın ben burdayım. Bol keseden sallanıyor. Hatta çoğu da bu bölümden puan kazanmak için her konuya Turkcell pahalı yazıyor. Hangi pahalılık söyleyinde bilelim.

Avea*Turkcell*Vodafone hepsi mevcut bende. En uygun tarifeleriyle.

Turkcell'e pahalı diyenler ispatlasın hadi. ;)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
1.si kampuscell olduğun için konbaraya 10 yılda baksan 5 kontörün olacak. çünkü konbara yok kampuscell isen. Bunu bilmeden Turkcell'e laf ediyorsun.

2.si Turkcell'e kazık diyenler gelin tartışalım kampuscel'den ucuzu nedir merak ediyorum. Bu kadar kazık ya Turkcell söyleyin sizin dediğinize geçeyim. Avea mobil öğrenci mi? Karşılaştıralım ama söyliyeyim kampuscell daha ucuz merak etmeyin. Vodafone'un geyiklerinde zaten bir şey yok.

Bugün itibariyle konuşma da en ucuz Turkcell'dir. Aksini söyleyen kanıtlasın ben burdayım. Bol keseden sallanıyor. Hatta çoğu da bu bölümden puan kazanmak için her konuya Turkcell pahalı yazıyor. Hangi pahalılık söyleyinde bilelim.

Avea*Turkcell*Vodafone hepsi mevcut bende. En uygun tarifeleriyle.

Turkcell'e pahalı diyenler ispatlasın hadi. ;)

tek kelimeyle haklısın
hele hele geyikten kampanyamı olur ya
biriyle konuşmak için geyiğin gelmesinimi beleyecem

en güzeli türkcell hem hesaplı hem kampanyalı ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
tek kelimeyle haklısın
hele hele geyikten kampanyamı olur ya
biriyle konuşmak için geyiğin gelmesinimi beleyecem

en güzeli türkcell hem hesaplı hem kampanyalı ;)

Bundan 3 ay önce bende Turkcell pahalı derdim çünkü pahalıydı ama bugün 3 operatörüde kullanıyorum. Bildiğim bir şeye bana pahalı diyorlar. O zaman buyrun gelin tartışalım pahalı mı ucuz mu. Tarifeleri yazıyor internet sitelerinde.

Varsa kampuscell'den ucuzu konuşma anlamında söyleyin. Kampuscell ile aveadan şu fark var + 50 kontör vererek ay boyunca sınırsız mesajlaşabiliyorsunuz. Konuşma ucuz ama mesajda 50 kontör fark ediyor sadece bu.

ececeee

Üye
turkcell kampanyalarını takip ettiğin sürece çok güzel. mesela bir ötnek vereyim 3 haziranda başvurana 5-30 haziran arası turkcell içi MMS leri bedava yapmıştı ve süper oldu. arkadaşlarla sms yerine mms gönderdik :) ayrıca 17 hazirana kadar başvurup 100 kontör yükle 250 kontör gelsinb e kayıt olmuştum. tam 30 haziran günü 100 kontör yükledim 250 konuşma kontörü ayrıca kampüsten de 2 saat konuşma geldi daha ne olsun.
ancak turkcellin bir tek eksiği bence avea gibi bir sms kampanyasının olmayışı. şimdi 3 sms ten sonraki smsler bedava ama hesaplarsan ayda 90 kontör yapıyor bu da avea nın 39 kontörünün yanında biraz fazla geliyor bana. umarım en yakın zamanda turkcellden başka bir sms kampanyası gelir. umutla bekliyorum :)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
tartışmasız turkcell diyorum

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Bugün için turkcell diyebilirim. Ancak ben buna rağmen avea kullanıyorum, neden çünkü konuştuğum kimseler avea mobil öğrenci kullanıyor. Avea'nın en güzel öğrenci kimliği istememesi (eskiden istiyordu, ve ben hala öğrenciyim) dolayısıyla millet kimlik olmadan mobil öğrencili oluyor ve ucuza konuştuğun abone sayısı yüzdesi artıyor. Emin olun Avea olmasaydı ve vodafone telsimi almasaydı, bugün turkcell bunların hiçbirini yapmazdı ve hala dakikası 4 kontöden konuşuyor olurduk. Ayrıca Turkcell'in Ocak 2008de düzenlediği kampuscelli düşünemiyorum, ilk 10 dksı 1 kontöre konuşmak için sadece benim değil aynı zamanda karşımdakininde 100 kontör yüklemesi gerekiyordu. Neyse sonra turkcell yeniledi kampuscelli. Turkcellin Avea karşısındaki en büyük avantajı çekmesiydi ve benim avea hattımı aldığım 2005 şubat ayında ankara kızılayda kimseyle konuşamadığımı bilirim. Ama AVEA bu durumu düzeltti neyseki. Şimdi gayet yolunda herşey.

Puleri_53

Üye
Evet interneti çok ucuz ben kullanıyorum şahsen çok memnunum

Üst Alt