Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

bayram15

bayram15

Üye
yawss adam akılllı bu signedi yapın yawss ne iştir bulunmaz hint kumaşı olmuş bu signed kardeşim forum mu yönetiyorsunuz adam mı kandırıyorsunuz amacınız para kazanmak mı nedir söyleyin ona göre gelmeyelim siteye ben 2 haftadır arıyorum bir türlü denilenlerden bir şey anlamadım ne zor bir işmiş yawsss yardım etmediniz bir de size teşekkür mü edeyim hakkım haram olsun derim ancak isterseniz üyeliğmi de silin çohta tın

OKTAY01

Üye
sayın bozkurt bizi bu setifika derdinden kurtardığın için senden alah razı olsun sertifikamı aldım
forumdaki üye olan arkadaşlarımıza söylüyorum arkadaşlar elimizden geldiği kadar foruma destek verelim çünçi bir sorunumuz vardı ve sorunumuzu çözdü bundan daha iyi bir hizmeti ancak gene
bu forumda görebiliriz forumun bütün üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum
hepinizden allah razı olsun

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim konuşmalarına dikkat et

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herkes yorumda açık olabilir arkadaşlar bunda bi sorun yok istediğini söleyebilir belirli bir yere kadar bu beni o kişiyle muhatap ettirmez. Yine yardım istese yine yardım ederim ama benden yardım istemeden nolur yardım etmedi bana bu şekilde sözler sölemeyin bu güne kadar kimseyi geri çevirmedim çıkarım para kazanmak olsaydı yapardım neden yapmadığımı bu sözleri söyleyen kişiler biraz düşünürse anlayabilirler. Sen hakkını helal etme tabi hakkın varsa.

gececi184

gececi184

Üye
:aglaaga seni bekliyom millete baktın sıra bana gelmedi mi hadi be lütfen :agla

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zengilan
dostum sertifikan hayırlı olsun

Ekli dosyalar

quake03

Üye
sayın bozkurt enson 05-23 tarihli zip dosyasını vermişsin fakat benim sertifikamın bulunduğu dosya 05-20 tarihli dosya ve ben sitesinden bir türlü download edemiyorum. konu hakkında yardımcı olabilirmisin?
Syg.

farmer

Üye
eywallah güzel hizmet

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sayın bozkurt enson 05-23 tarihli zip dosyasını vermişsin fakat benim sertifikamın bulunduğu dosya 05-20 tarihli dosya ve ben sitesinden bir türlü download edemiyorum. konu hakkında yardımcı olabilirmisin?
Syg.
imei numaranı gönder bakayım

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  1. con_queror
  2. farmer
  3. ilyascetin
  4. bayram15
  5. zeyneltuncal

burak1000

burak1000

Üye
allah razı olsun valla hiçbir yerde bulamadım bu fırsatı
hemen gidip konu açıyorum
:)

masumfirari

Üye
bozkurt ben o dediğin siteden kendim sertirfika aldım ama bir türlü telefona yükleyemedm.ya sertifika kısıtlaması var diyor yada güvenilmeyen sağlayıcıdan korumalı uygulama yüklenemez diyor..bu konuda acil yardımcı olabilirmisin? neden öyle yapıyor ? pm atarsan sevinirim.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifikayı doğru aldığından eminmisin sertifika işlemini doğru yaptığına bak birde

eskibiruye

Üye
Arkadaşlar bende sertifika almak istiyorum bana yardımcı olabilecek birisi varmı.Çünkü tam 2haftadır foruma girip bakıyorum sanırım okuduklarım hep eski yötemler symbiansigned.com sitesine üyeliğimi yaptım fakat open signed diye bir menü var develop certificates diye forumda bahsedilen menü yok open signed onlinedan giriyorum imei numarasınıu emaili yazıp dosya yolunu gösteriyorum şöyle bir uyarı veriyor.
Open Signed Online
FAILURE: Submitted .sis file uses uses capabilites that were not selected
FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x20000140 0x20000139 0x2000013b 0x2000013a 0x2001060f 0x2001061d 0x20010617 0x2001061c )

bu sertifikayı bu yöntemle alamıyorsak eğer başka nasıl alacaz çıldırmak üzereyim biri yardım ederse çok sevinirim
herkese iyi günler

seminay

Üye
merhaba ya ben bu konuda çok acemiyim pm dediğiniz nasıl oluyor acaba ben de emei num yollamak istiyorum da teşekkürler

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
site düzeldi arkadaşlar imei numaralarını yollayabilirsiniz

seminay

Üye
siz 10 mesaj diyorsunuz ama en az 50 diye uyarı mesajı veriyor nsıl olacak

mustafa_44

Üye
teşekkürler emeğinize sağlık bende 10 mesaj sahibi olunca alacağım artık sırtımız yere gelmeyecek!!

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar imei numaralarını gönderebilirsiniz bana 10 mesajı doldurmak şart değil ben
arkadaşlar biraz acele ederseniz bu akşam bi seri daha vereceğim toplu olarak hadi yetişin 20:00 son bekliyorum

erolsipar

Üye
Model: Nokia N95 8GB
Imei: 359542013658255
Cevap: Tesekkur ediyorum

Üst Alt