5610 blue acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
5610 blue acil yardım
beyler 5610 güncelleşitrme yaptım ama tr değil bunu nasıl tr yapcaz ??? çok uğraştım ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim

bycont

Üye
valla aynı sorun bendede oldu acil yardım

technoman34

technoman34

Üye
kendi başınıza cihazlara versiyon yüklerseniz olacağı bu tabiki. Yakınınızdaki bir Nokia Shop teknik servisine götürün telefonunuzu yapsınlar. yada bana ulaşın yardımcı olayım.

technoman34

technoman34

Üye
yok nazy orda bu telefon :( 5610 blue yani

al sana 5610 un türkçe product kodunu veriyorum nemesisle bu kodu cihaza yaz. daha sonrada Pc Suite ile versiyon güncelle ve telefonun türkçe olsun.

EURO_C_TURKEY, Latin, Sakura_Red: 0552217

EURO_C_TURKEY, Latin, Warrior_Blue: 0552286

kırmızı ile belirttiğim kodlar product kodu.

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
al sana 5610 un türkçe product kodunu veriyorum nemesisle bu kodu cihaza yaz. daha sonrada Pc Suite ile versiyon güncelle ve telefonun türkçe olsun.

çok teşekkürler hemen denicem ;)

alemburda

alemburda

Üye

SANIRSAM NEMESİSİ S40 LARA YAZAMIYOR TEK ÇARE SERVİSE GÖTÜRMEN BÜYÜK İHTİMALLE PARA İSTİYECEKLER ÇÜNKÜ SENDEN KAYNAKLANAN BİR DURUM SÖZ KONUSU :sn:

technoman34

technoman34

Üye
nemesis s40 s60 v.s. model ayırt etmez. USB bağlantısı olan bütün cihazlara ülke kodu (product) yazabilir.

ardaulgay

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede oluo 5610 blue var nss işe yaramıo servisemi götürsem napsam :(:S

CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşım kendin ayarlamaya çalış benim ark kendi ayarlamış işte bu kodlarla filan ;) bence bi dene derim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
versiyonunu değiştir

asiba

Üye
emegin için tesekkurler.yaptım her sey mukemmel gidiyordu ama guncelleme baslayalı bir saatten fazla oldu we hala yuklemeye hazrlanıyor diyo...normalde yarım saat surmesi gerekmez miydi

mustimix41

mustimix41

Üye
beyler bende 5610 kırmızı kullanıorum versiyon RM-242 v 08.30 a yükseldi ama dil inglizce oldu türkce yapamadım 8.30 un dil kodları farklımıı?

XXPOXX

XXPOXX

Üye
nemesis 6500s ı okumuyodu

baros54

baros54

Üye
slm abi güncellemek istiyorum verdiğiniz kodla program son sürümü kullanmaktasınız güncelleme yapmanıza gerek yok diyor napıcam

--------------- Ekleme ---------------

nemesis s40 s60 v.s. model ayırt etmez. USB bağlantısı olan bütün cihazlara ülke kodu (product) yazabilir.

dediğiniz gibi denedim ama program son sürüm güncelleme yüklü diyor ve yüklemiyorr napmam gerek
veya 5610 blue bendeki daha önce ki sürümü ne olabilir bnde şuanda v8.30 var

mustimix41

mustimix41

Üye
yha 5610 8.30 un turkcesi cıkmadımı cıktıysa kodlarını verebilirmisiniz bilen arkadaslar warsa !!!cok uzun zamandır ing kullanıorum kullanmakta zorluk cekmiyorum ama kendi dilimiz gibisi yok yha bi eksiklik hissediyorum ver servise gondermek istemiyorum telefonumu:(

aizmir

Üye
nemesis programında telefon usbden bağlı iken scan yapıyorum eror veriyo

mustimix41

mustimix41

Üye
arkadaslar bende versiyon yukseltmiştim v 8.30 ingilizce olmustu demn yaptıgım arastırmalarda 9.40 versiyonunun cıkmıs oldugunu gordum ve gerekli 5610 turkce kodlarını buldum eger tekrar versiyon yukseltme işlemine girdiginizde sizde yuklu olan versiyonnu goruyor ve yukleme yapmıyorsa nemesis programı ile asagıda vermis olacagım turkce dil kodlarından sizin telefonunuza uyan kodu yazdırıp tekrar guncellleme yaptıgınızda olacaktır bende oyle yaptım kodlar asagıda

0552217 EURO-C TURKEY 5610 kırmızı
0552286 EURO-C TURKEY 5610 mavi
0559891 EURO-C TURKEY 5610 pembe
0565338 EURO-C TURKEY 5610 beyaz (hiç gormedim bu rengi:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt