6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende çalışıyor ama İngilizcesini bulamadım, Portekizce var bi tane.

dirty_man

Üye
arkadaşım öncelikle emeğine sağlık hakikaten harika bir paylaşım olmuş.senden bir tek oyun rica edicem eski bir oyun adı yanlış hatırlamıyor isem cave idi.tarif etmek gerekirse solucanı yukarı -aşağı yaparak yönlendriyoruz aralarından geçirmeye çalışıoruz engellerin,böle bir oyundu.bulabilirsen çok sevinirim.tekrardan emeğine ellerine sağlık..

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öncelikle emeğine sağlık hakikaten harika bir paylaşım olmuş.senden bir tek oyun rica edicem eski bir oyun adı yanlış hatırlamıyor isem cave idi.tarif etmek gerekirse solucanı yukarı -aşağı yaparak yönlendriyoruz aralarından geçirmeye çalışıoruz engellerin,böle bir oyundu.bulabilirsen çok sevinirim.tekrardan emeğine ellerine sağlık..

Teşekkür ederim ama tam ismini söylemezsen bulmam zor olur. Çünkü isminden buluyorum oyunları.

sevdasız

Üye
yahu bo oyunları nasıl telefonuma yükleyecem bimiyorum lütfen yardım

--------------- Ekleme ---------------

nasıl oyun yükleyecem

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
yahu bo oyunları nasıl telefonuma yükleyecem bimiyorum lütfen yardım

--------------- Ekleme ---------------

nasıl oyun yükleyecem

Oyunları bilgisayarına indirip, data kablosu, bluetooth cihazı vs. ile direkt telefonuna atacaksın. Ya da kart okuyucu ile direkt hafıza kartına da atabilirsin. Bu aletler yoksa atamazsın. Rapidshare sitesinden dosya indirmenin yolunu bilmiyorsan, 6-7 sayfa önce açıklamıştım.

sevdasız

Üye
oyun nasıl yüklenir?

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Eksik söylüyorsun kardeş. Nereye nasıl yüklenir? Eğer telefonuna yükleyeceksen ve telefonunun modeli 6300 ise kopyala yapıştır yapman yeterli ama telefon modelin farklıysa iş değişebilir. Sanırım 6300 değil mi?

mapazule

mapazule

Üye
sağolda 6300 alıyomu bunları bi desen he

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok sağol ama desteklemiyor diyor neden acaba

Verdiğim versiyon N73 içindi ama bilmiyorum niye çalışmadığını. O telefon bende olmadığı için deneme şansım da yok. Başka versiyonunu bulamadım kardeş.

sağolda 6300 alıyomu bunları bi desen he

Anlaşılan sayfaları okumamışsın. 6300 hemen hemen bütün oyunları sorunsuz çalıştırıyor merak etme. Belki de hepsini...

zxcwv

Üye
teşekkürler kardeş tetris mania oyunu varmı 240*320 çözünürlüğünde bulabilirmisin varsa tabi çok teşekkür ediyorum

speed_ugur

Üye
ya abi dosyalar rapıdshareden olmasın duzgunce ustune tıklayıp ınsın

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
abi ne dicem ya... gameloft un sitesini dolaşıyordum da asphalt 3 ün yeni bir versiyonu çıkmış ama herşeyi 3D... oyunu görünce gözlerim kamaştı... o oyunu bulabilirsen çok teşekkürler...

seksat59

Üye
emrah kardeş ben gameloft tavla oyununu istiyorum. backgammon 2 oyununu bulursan çok sevinirim. nokia 6300 kullanıyorum. senin sayende büssürü oyun var. çok çok teşekkürler

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Az sonra harika bir oyun daha geliyor...

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
:::NBA SMASH --> GAMELOFT:::

Daha önce de buna benzer bir oyun çıkarmıştı Gameloft ama bu oyun daha güzel olmuş sanki. Kariyer modu zevkli olacağa benziyor. Tabi kendinizi kaptırıp da telefonunuzun tuşlarını kırmayın ha.. :D

Super Slam Ping Pong --> GLU Mobile

Ekli dosyalar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
ASPHALT 3 : STREET RULES HD
GAMELOFT'UN YENİ OYUNU

Eminim oyunun grafiklerini gördüğünüzde, oyunun bir an önce çıkmasın isteyeceksiniz. Aslında S60'lar için .sis formatında çıktı bu oyun ve boyutu tam 5 mb... Ancak S40'lar için henüz çıkmadı ve heyecanla o günü bekleyeceğiz. O gün belki yarındır, kimbilir?

:::ÇOK YAKINDA:::

cesaretli

cesaretli

Üye
ellerine sağlık hepsi de mükenmel