6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
emrah abi... senden bi oyun da ben istiycem de... NBA Smash adlı oyunun 240x320 olanını bulabilirsen çok sevinirim... abi bir de Gameloft Yeni Real Football 2008 Europen Tournament die bir oyun çıkarıyormuş... o da daha önce bahsettiğim Asphalt 3 gibi HD olacakmış... sabırsızlıkla bekliyorum vallahi...

NBA Smash zaten 240x320 versiyonunu eklemiştim. Bir yanlışın olacak.. Real Football da çıkınca ekleriz elimize mi yapışacak. :) Ancak bence Gameloft'a odaklanmayın, diğer oyun firmaları da çok iyi oyunlar çıkarıyor. Mesela Glu Mobile'ın son oyunları gayet iyi.

--------------- Ekleme ---------------

Real Football 2008 : European Tournament (HD Game)

Oyun bir hafta sonra Symbian telefonlar için çıkıyor. Belki daha erken de çıkabilir. Aynı anda S40 versiyonunu indirebilirsiniz, tabi yine bu konudan. :)

murat2323

Üye
bu Real Football 2008 : European Tournament (HD Game) 3d mi 2d mi?

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
3D tabi ki ama görüntü kalitesi normal oyunların üstünde. Çünkü HD çözünürlüğü..

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
abi vallahi çok heyecanlandım... bir de asphalt 3'ün HD sini koyarsan süper olur!!!

murat2323

Üye
3D tabi ki ama görüntü kalitesi normal oyunların üstünde. Çünkü HD çözünürlüğü..
ben futbol oyunlarında 2d yi seviyorum ama inşallah bunun kalitesi iyi olur

başka hd oyunu varsa koyar mısın? maksat bakalım görüntü nasıl diye

zxcwv

Üye
EMRAH kardeş BİG RANGE HUNTİNG 3D BU OYUN varmı? 2d versiyonu var ama 3d varmıdır acaba gemeloftun sitesinde gördüm kaliteli bi oyuna benziyor

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Akşama bakıp cevabımı yazarım.

1234maho1234

Üye
merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim emrah abinin oyunlarını görünce şaştım ilk defa gördüm bu kadar oyunu bir arada ve hepsi çalışıyor benim bi oyun isteğim olacaktı batman oyununu bula bilirsen çok sevinirim telefonum 6300

hüseyin31

hüseyin31

Üye
ellerine sağlık

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim emrah abinin oyunlarını görünce şaştım ilk defa gördüm bu kadar oyunu bir arada ve hepsi çalışıyor benim bi oyun isteğim olacaktı batman oyununu bula bilirsen çok sevinirim telefonum 6300

Biraz sonra bütün sorulara yanıt vereceğim. Ama önce bi yemek yiyim değil mi? Aç ayı oynamaz. :D

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
ben futbol oyunlarında 2d yi seviyorum ama inşallah bunun kalitesi iyi olur

başka hd oyunu varsa koyar mısın? maksat bakalım görüntü nasıl diye

Tamam yeni oyun görürsem koyarım.

EMRAH kardeş BİG RANGE HUNTİNG 3D BU OYUN varmı? 2d versiyonu var ama 3d varmıdır acaba gemeloftun sitesinde gördüm kaliteli bi oyuna benziyor

:::Big Range Hunting 3D - S40v3 Versiyonu:::

:::Batman Begins:::

İstekler bitti, oyunlara devam...

:::Beijing 2008:::

::: Daredevil Racing :::

Ekli dosyalar

ultraslan07

ultraslan07

Üye
emrah çok saol inş ii oyunlar devam eder tebrikler kardeş ne diyeyim daha

kzlkr

Üye
Öncelikle süper bir konu süper paylaşımlar devamı gelir umarım başarılar diliyorum ve bir soru sormak istiyorum.
Özür dilerim baya önceki sayfalarda vermişsin ama ben gözden kaçırdım abicim bana şu örnek nba 08 içinden birsürü dosya çıkıyor napıcağımı anlaşılır bir şekilde anlatırsan çok sevinirim.
Birde arada nankörlük edip laf söyliyenler var eğer çok biliyorlarsa onların uploadlarını görelim diyorum ve sonuna kadar emeğe saygı gösteriyorum.

murat2323

Üye
sen heralde oyunun içini açıyorsun açmadan jar olarak tele gönder yani içindeki dosyaları ayrı ayrı gönderme
Öncelikle süper bir konu süper paylaşımlar devamı gelir umarım başarılar diliyorum ve bir soru sormak istiyorum.
Özür dilerim baya önceki sayfalarda vermişsin ama ben gözden kaçırdım abicim bana şu örnek nba 08 içinden birsürü dosya çıkıyor napıcağımı anlaşılır bir şekilde anlatırsan çok sevinirim.
Birde arada nankörlük edip laf söyliyenler var eğer çok biliyorlarsa onların uploadlarını görelim diyorum ve sonuna kadar emeğe saygı gösteriyorum.

kzlkr

Üye
hayır öle deil rardan çıkartıyyorum öle çıkartıyor ben içini açmıyorum emrah abi beni anlayacaktır:oke:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
hayır öle deil rardan çıkartıyyorum öle çıkartıyor ben içini açmıyorum emrah abi beni anlayacaktır:oke:

Aslında açtığın dosya rar dosyası değil, bizzat oyunun kendisi.. Sorun şurada, bu oyun dosyasını winrar açmaya çalıştığı için, winrar simgesi gözüküyor. Winrar simgesi gözüktüğü için de doğal olarak içini açmaya çalışıyorsun.

1. Bilgisayarıma gir.
2. Yukarıdaki "araçlar" menüsüne gir.
3. Araçlar menüsünde "klasör seçenekleri"ne gir.
4. Ordan görünüm sekmesine gir.
5. Görünüm sekmesinin içinde, hemen aşağıda, "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğinin yanındaki kutucuğun işaretini kaldır.

Bu yaptığımız işlem sonucunda, indirdiğin oyunların uzantısını görebileceksin. Yani kısacası şimdi sen bir oyun indirdiğinde dosyanın ismine bakacaksın eğer sonunda ".jar" yazıyorsa direkt telefonuna atacaksın, eğer sonunda ".rar" yazıyorsa önce rardan çıkarıp sonra telefona atacaksın. Gerçi ben hep .jar olarak veriyorum oyunları. Tek olarak verdiğim oyunları direkt telefonuna atabilirsin. Bu kısa yazıyı okur musun bilmem de işine yarayabilir bu bilgiler. :)

kzlkr

Üye
Aslında açtığın dosya rar dosyası değil, bizzat oyunun kendisi.. Sorun şurada, bu oyun dosyasını winrar açmaya çalıştığı için, winrar simgesi gözüküyor. Winrar simgesi gözüktüğü için de doğal olarak içini açmaya çalışıyorsun.

1. Bilgisayarıma gir.
2. Yukarıdaki "araçlar" menüsüne gir.
3. Araçlar menüsünde "klasör seçenekleri"ne gir.
4. Ordan görünüm sekmesine gir.
5. Görünüm sekmesinin içinde, hemen aşağıda, "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğinin yanındaki kutucuğun işaretini kaldır.

Bu yaptığımız işlem sonucunda, indirdiğin oyunların uzantısını görebileceksin. Yani kısacası şimdi sen bir oyun indirdiğinde dosyanın ismine bakacaksın eğer sonunda ".jar" yazıyorsa direkt telefonuna atacaksın, eğer sonunda ".rar" yazıyorsa önce rardan çıkarıp sonra telefona atacaksın. Gerçi ben hep .jar olarak veriyorum oyunları. Tek olarak verdiğim oyunları direkt telefonuna atabilirsin. Bu kısa yazıyı okur musun bilmem de işine yarayabilir bu bilgiler. :)
Emrah abi çokteşekkür ederim işte buydu saol birçok oyunu böyle açamıyordum artık açıyorum çok saol emeğine sağlık yeniden anlattığın içinde teşekkür ederim sana çok saol:oke: ben oyunun .jar veya . rar olup olmadığını görmüyordum anlattığın için tekrar teşekkür ederim:oke:

sinner_sabri

Üye
kardeş manyak bir arviş kutlamaktan başka bir şey yapamıyorum

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yazan arkadaşlara teker teker teşekkür ediyorum. Beğendiğinize sevindim. Ancak 1-2 hafta içinde çok güzel oyunlar çıkacak. Merakla takip ediniz.

powerr

powerr

Üye
nokia 6233 için bluetoothla oynanan oyunlar warmı???:blink::bilmem: