N95 işi bilenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferfecirko

Üye
    Konu Sahibi
N95 işi bilenler
arkadaşlar n95 8 gb sahibiyim iki haftadırda pişmanım
1 kapak oyunuyor ses çıkartıyor
2 wi fi özelliği için almıştım ama web sayfalarını pc deki gibi izin vermiyor misal bir tv kanalına girip canlı tv seyredemiyorsunuz veya online film kanallarındaki filimleri açmıyor online oyun sayfalarını desteklemiyor vs..
3 bir program indereceksiniz illaki sertifika istiyor sertifika almakda bi işkence

4 çok ağır çalışıyor

5 bazen wifi ile aratığınızda adsl de hiç bir problem yokken ağ bulmaıyor

bunların çözümünü bulan arkadaşlar lütfen yardım

pavilion

pavilion

Üye
dostum yapma yaa, arkadaşımda da var telefon süper, kapak olayına bişey diyemem onunkide biraz gevşekti ama diğer tüm özellikleri 10numara, zaten çift işlemcisi var ve süper hızlı bişey, wi fi de sorunsuz çaışıyor, kanallardan online film olayına gelince youtube a giriliyor (youtube açıkken) altta telefon için link var ona tıkla rahat rahat izlersin.. problemlerin ciddi boyutta ise başka bi kullanıcıya danış karşılaştır gerekirse servise götür.. kolay gelsin.

ferfecirko

Üye
    Konu Sahibi
haklısın youtubede bir sorun yok zaten ama diğer değim sorunlar var eğer mümkünse arkadaşından misal mynet oyun sayfalarına girip online oyun oynamayı denesene eğer oluyorsa benimkinde bir sorun vardır araştırıp bende hallederim belkide bir yazılım gerekiyordur cevap için teşekkür

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
arkdasım senın n95 8gb versıyonu kac..kardes benm tlde 440 mp3 var 30-40 vıdeo var tanesı 150 mb..daha nedııımm resım oyun hersey..tl harıka hızlı..bak sana bı tavsıyem..v20 verısıyon attır bıde usbden tlı cıkardınmı tlı kapatıp ac yoksa agır calısır.ok..bunlarıda yapıp olmuyosa senın tlde sorun var..duz n95 ım senın dedıgın ıslmlerı bıle rahat yapıyodu...bunda ıse yanı 8gb 128 mb ram var..n95 duzden sonra en hızlı telefonmarın en hızlısı dıyebılrım ...internette cok hızlı wifi de hele..ama adslen kalıtelı olcak adı adlslerden dolayı tlı karamsama...katılan yokmu..ban?????????

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ewet bircok kişi pişman:(

XXPOXX

XXPOXX

Üye
evet kardeş senin telefonda sorun olabilir

psikolaz

psikolaz

Üye
arkadaşlar n95 8 gb sahibiyim iki haftadırda pişmanım
1 kapak oyunuyor ses çıkartıyor
2 wi fi özelliği için almıştım ama web sayfalarını pc deki gibi izin vermiyor misal bir tv kanalına girip canlı tv seyredemiyorsunuz veya online film kanallarındaki filimleri açmıyor online oyun sayfalarını desteklemiyor vs..
3 bir program indereceksiniz illaki sertifika istiyor sertifika almakda bi işkence

4 çok ağır çalışıyor

5 bazen wifi ile aratığınızda adsl de hiç bir problem yokken ağ bulmaıyor

bunların çözümünü bulan arkadaşlar lütfen yardım

diğer sorunlarına bısey dıyemeyecegım ancak ınternetten vıdeo ızlemek ıstıyorsan telefonuna skyfıre tarayıcısını kur ayrıca ben telefonumdan cok memnunum keske n 96 olsa tabı orası ayrı :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt