"Dosya Ekleme Yetkisi" İsteyen Üyeler Buraya Yazın

Sponsorlu Bağlantılar

slmmm

slmmm

Üye
Arkadaşlar bu yetkinin verilebilmesi için, site yararına ihtiyacın olması gerekmekte ama görüyorum ki yeni üyeler de ilk is olarak bu yetkiyi istiyorlar. Daha sitede olmayan içerik varsa, onları tarzı sitelere ekleyerek paylastıgınızı görmemisken, buyrun siteye ekleyin daha iyi olur demek biraz tuaf olacaktır o yüzden biraz zamana ihtiyacımız var sanırım.

Bir kaç defa denemiştim program ve oyun atmayı.Rapidden upload ettim ama nedense onaylamadınız? neyse canım önemli değil!!!!!!!!

yasirarslan

yasirarslan

Üye
yeterli mesaja sahibim 2 ay doldu ben de istiyorum

sertac2

Üye
ne olacaktı ya güzel bi yetkiyi kim istemez,sharen stone 'yi kaç kişi kapısından geri yollar ki?

luupuus

luupuus

Üye
gerekli mesaj sayısını ve üyelik tarihini doldurdum dosya ekleme yetkisi istiyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
bend e istiom

askim822

askim822

Üye
Sitemize Yararlı Dosyalar Eklemek İstiyorum. bU Yetki verilirse daha paylaşımcı olabilirim. Mesaj Sayım Henüz 500 Değil ama..

FerreT

FerreT

Üye
Arkadaşlar kaçırdığınız bi olay var..500 mesaj sınırı ve 2 aylık üye olma zorunluluğu bunlar sadece üye eleme yöntemi...zaten siteye yaptığınız ve yapacağınız katkıları yetkililer görür ve yetkiyi kabul edene yetkiyi verir..

500 mesaj ve 2 aylık üye olma bunlar formalite..asıl olan yapacağınız temiz paylaşım ayrıca bu yetkiyi alarak + bişey kazanmıyorsunuz sadece upload siteleri yerine siteye upload ediyorsunuz...

yasirarslan

yasirarslan

Üye

Negative bende dosya ekleme yetkisi istiyorum şu anda bütün şartlarım tutuyor iyi günler:vur:heyo:

kmıı

Üye
ben eklenti yapmak ıstıyorum program video ve dıger seyler lutrfen baha ulasın

CanceR

CanceR

Üye
bende yetki istiyorum uygunsa tabi :)

yusufucan

yusufucan

Üye
Sn: Negative bende Yetkili olmak İstiyorum.

hal.hal.hal

Üye
ben de birseyeklemek istedim ama yapamadim
bana da yetki verir misiniz
tesekkur

tirej86

Üye
ben yeni değilim ama konu açmak istiyorum tag yetkiniz yok diyor. şimdi kalkıp 500 mesaja teşekürler mi yazayım. ?

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
bende istiyorumn

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
ben yeni değilim ama konu açmak istiyorum tag yetkiniz yok diyor. şimdi kalkıp 500 mesaja teşekürler mi yazayım. ?

Bunu o şekilde değerlendirmeyin, daha yeni üyelerken yada mesaj yazmamış üyelerken, forumda yeteri kadar kendinizi tanıtmamış halde iken, yetki almanızın da etiket eklemenizin yada albüm açmanızın nasıl bir faydası olabilir ki. İlla mesaj yazmanızı isteyen yok, o kurallar mesaj yazmanız içinde degil, sadece sitede biraz zaman geçirmis kisiler artık bizden biri ve herkes tarafından benimsendiginden, onların kullanması daha uygun gibi. Yoksa her üye eşit benim gözümde :) Ancak belli ayrılmış kaynakları, faydalı yerlere dağıtarak sistem işliyor.

eren6523

eren6523

Üye
bende dosya upload etmek istiyorum ama istenilen mesaj sayıma ulaşmadım fakat 2 aydan fazladır üyeyim siteye, şimdilik rapid le idare edioruz bana upload yetkisi verirseniz daha rahat olacağını umuyorum

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bir kaç defa denemiştim program ve oyun atmayı.Rapidden upload ettim ama nedense onaylamadınız? neyse canım önemli değil!!!!!!!!
Henüz Yeni olduğunuzdan olabilir ..
yeterli mesaja sahibim 2 ay doldu ben de istiyorum
Cep telefonu program, oyun gibi dosya kategorilerinde yeteri kadar aktif görünmemişsiniz yani bizim amacımız bu bölümlerde farklı ve olmayan güncel uygulama yada oyunları, veya bir melodiyi düzenli bir şekilde paylaşan arkadaşları rapidshare vs ile uraştırmamak.
gerekli mesaj sayısını ve üyelik tarihini doldurdum dosya ekleme yetkisi istiyorum
Cep telefonu alakalı dosyaların oldugu bölümlerde paylaşım yapmışsınız, sitede olmayan dosyaları yada daha güncel versionlarını, siteye eklenti şekilde eklemeye devam edebilirsiniz.
Sitemize Yararlı Dosyalar Eklemek İstiyorum. bU Yetki verilirse daha paylaşımcı olabilirim. Mesaj Sayım Henüz 500 Değil ama..
Cep telefonu program, oyun gibi dosya kategorilerinde yeteri kadar aktif görünmemişsiniz yani bizim amacımız bu bölümlerde farklı ve olmayan güncel uygulama yada oyunları, veya bir melodiyi düzenli bir şekilde paylaşan arkadaşları rapidshare vs ile uraştırmamak.
bende yetki istiyorum uygunsa tabi :)
Sn: Negative bende Yetkili olmak İstiyorum.
Cep telefonu alakalı dosyaların oldugu bölümlerde paylaşım yapmışsınız, sitede olmayan dosyaları yada daha güncel versionlarını, siteye eklenti şekilde eklemeye devam edebilirsiniz.
bende dosya upload etmek istiyorum ama istenilen mesaj sayıma ulaşmadım fakat 2 aydan fazladır üyeyim siteye, şimdilik rapid le idare edioruz bana upload yetkisi verirseniz daha rahat olacağını umuyorum

eren6523

eren6523

Üye
saol negative yorumun için elimden geldiğince o bölümlerde aktif olmaya çalışcaım

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
ya ben yazdıım ama daha cevap gelmedi!!!!

FerreT

FerreT

Üye
Arkadaşlar kaçırdığınız bi olay var..500 mesaj sınırı ve 2 aylık üye olma zorunluluğu bunlar sadece üye eleme yöntemi...zaten siteye yaptığınız ve yapacağınız katkıları yetkililer görür ve yetkiyi kabul edene yetkiyi verir..

500 mesaj ve 2 aylık üye olma bunlar formalite..asıl olan yapacağınız temiz paylaşım ayrıca bu yetkiyi alarak + bişey kazanmıyorsunuz sadece upload siteleri yerine siteye upload ediyorsunuz...

:op:

Üst Alt