Bir kaç defa denemiştim program ve oyun atmayı.Rapidden upload ettim ama nedense onaylamadınız? neyse canım önemli değil!!!!!!!!
Henüz Yeni olduğunuzdan olabilir ..
yeterli mesaja sahibim 2 ay doldu ben de istiyorum
Cep telefonu program, oyun gibi dosya kategorilerinde yeteri kadar aktif görünmemişsiniz yani bizim amacımız bu bölümlerde farklı ve olmayan güncel uygulama yada oyunları, veya bir melodiyi düzenli bir şekilde paylaşan arkadaşları rapidshare vs ile uraştırmamak.
gerekli mesaj sayısını ve üyelik tarihini doldurdum dosya ekleme yetkisi istiyorum
Cep telefonu alakalı dosyaların oldugu bölümlerde paylaşım yapmışsınız, sitede olmayan dosyaları yada daha güncel versionlarını, siteye eklenti şekilde eklemeye devam edebilirsiniz.
Sitemize Yararlı Dosyalar Eklemek İstiyorum. bU Yetki verilirse daha paylaşımcı olabilirim. Mesaj Sayım Henüz 500 Değil ama..
Cep telefonu program, oyun gibi dosya kategorilerinde yeteri kadar aktif görünmemişsiniz yani bizim amacımız bu bölümlerde farklı ve olmayan güncel uygulama yada oyunları, veya bir melodiyi düzenli bir şekilde paylaşan arkadaşları rapidshare vs ile uraştırmamak.
bende yetki istiyorum uygunsa tabi
Sn: Negative bende Yetkili olmak İstiyorum.
Cep telefonu alakalı dosyaların oldugu bölümlerde paylaşım yapmışsınız, sitede olmayan dosyaları yada daha güncel versionlarını, siteye eklenti şekilde eklemeye devam edebilirsiniz.
bende dosya upload etmek istiyorum ama istenilen mesaj sayıma ulaşmadım fakat 2 aydan fazladır üyeyim siteye, şimdilik rapid le idare edioruz bana upload yetkisi verirseniz daha rahat olacağını umuyorum