Rock'n Scroll sertifikalı hali varmı yada bunun gibi başka bi program

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wolf84

wolf84

Üye
    Konu Sahibi
Rock'n Scroll sertifikalı hali varmı yada bunun gibi başka bi program
arkadaşlar n95 için sertifikasız veya sertifikalandırılmış kullanılabilir
Rock'n Scroll programını bulabilirmiyim ne şekilde bulup yüklesem sertifika hatası veriyo veya arkadaşlaar n95 için otomatik ekran çeviren başka bi program var mı bildiğiniz version yükselttim ama ekran ayarlarında çıkmadı

atillaatilla

atillaatilla

Üye

open signed tan sertifikalandir yukle..herseyi dogru yaptigina emin ol ve capability information inin icindeki butun kutucuklar isaretli olacak..kolay gelsin

inholecondom

Üye
open signed ne programmı nerden buluruz onu daha detaylı anlatırmısın atilla

ressam58

ressam58

Üye
yaw nolur şu proğramın Sertifikalı halini biri koysun ya.Kafayı yedim kaç gündür.Yapmayın arkadaşlar!!!!Lütfen!

--------------- Ekleme ---------------

Hadi arkadaşlar yapamıyorum sertifikalı rockn scrool lütfeeeeeeeeeen!

erkanbas

Üye
arkadaslar sertıfıka olayına zaten kesın cözumu maxicep bıze saglıyor n95 kullanıcısıyım ıstedım programı sertıfıkalıyorum ozellıkle nokmate rorateme hıc farketmez

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşlar n95 için sertifikasız veya sertifikalandırılmış kullanılabilir
Rock'n Scroll programını bulabilirmiyim ne şekilde bulup yüklesem sertifika hatası veriyo veya arkadaşlaar n95 için otomatik ekran çeviren başka bi program var mı bildiğiniz version yükselttim ama ekran ayarlarında çıkmadı

arkadaşım son sürüm v30 yükle ayarlarda var bide n95 yeni sürüm güncellme diye bir konu açmıştım symbian destekded onu oku nsl sertifika yapacagını yazıyo ve proları sertifikasız yüklmeyi saglıyo

xxkerimxx

Üye
erkan bas arkadasım lutfen su sertifika olayyını bi goruselim msn adresimi ekle bi lutfen [email protected] lutfen nokmateyi sertifikalandırmama yardım et sana minnettar kalırım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşım sitede herşey anlatılıyor niye msn adresi falan uğraştırıyorsunuz..bu site niçin açılmış? bir arama yapın bakın lütfen..

xxkerimxx

Üye
arkadaşım lutfen [email protected] msn adresimi bi ekle su konuyu bi goruselim saan minnettar kalırım nokmateyi mutlaka sertifikalamam lazım lutfen 05069967919 bu da cwep numaram n95 8gb telefonum var ama nokmateyi yukleyemiyorum ltfen yardım

exmurat

exmurat

Üye
paylaşım için saol kardeş işte şimdi on numara telefon :)

muratçoban1

Üye
arkadaşalr açmıyor ben yükledım

nakrut

Üye
slm arkadaşlar RockNScroll sertifikalı halini koyarsanız cok sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

slm dostlar bana RockNScroll sertifikalı halini koyarsanız cok sevinirim bende elimden geldiğince sizlere yardımcı olurum msn [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt