d900i wap sorunu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

nighthawk48

Üye
    Konu Sahibi
d900i wap sorunu!!!
d900i kullanıyorum wap ayarlarını yükledim turkcellden ama gel gör ki wap girmeye çalıştığı zaman telefon res atıyo yardımları bekliyorum

volkan4316

Üye
Bendede bu sorun var...
Ayrıca tarayıcıdan herangi bir siteye girmek istesem yine res atıyor Lütfen yardımmmm....

ronaldinho_2751

ronaldinho_2751

Üye
*#52828378#
ota type settings
gprs bearer ota
sırasıyla bunları yapın olur :oke:

erak123

Üye
şebeke yok dior

komikaze1905

Üye
walla bende wapı açınca 2-3 saniye bekliyo reset atıyo telefona

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar turkcell wap ayarlarımızı değiştirmemiz gerekiyor Veri Arama Türü : ISDN yapmalıyız eskiden analogda duruyordu şimdi açılıyo

xxx4444

Üye
Abi bende de aynı sorun vardı bi format attım attıktan 2 dk sonrada ben bi kepatıp açtım düzelti bi dene istersen

CyBeRMeMoLi

CyBeRMeMoLi

Üye
arkadaşım hattın turkcell se *133# yap istedigin konu ile ilgili bilgi geliyo zaten teline Not sen teknoloji yazanyere gir yada 2 konturuna kıy 4440535 i ara ordan direk geliyo

ersin010101

Üye
turkcell için tamamda avea için nasıl olacak? Lütfen cwp bekliyorum.

benim hattım awea hiç bi siteye giremiyorum 9d00i şebekeye erişilemiyor diyo bunu nasıl düzeltebilirim

anilatalay

Üye
aynısı bendede var şebeke yok dior

crowden_servet

Üye
*#52828378#
ota type settings
gprs bearer ota
sırasıyla bunları yapın oluyo walla kim koyduysa allah razı olsun tskkr ederim
:oke:

SpLaSH06

Üye
*#52828378#
ota type settings
gprs bearer ota
sırasıyla bunları yapın olur :oke:
gercekten oluyor cok tesekkur ederım telefonuna oyun veya program yukleyenlerde oluyor bu cunku oyun yuklerken ayarları bozuyoruz ve boyle yapınca duzelıyor:oke:

aktp35

Üye
bndede şebeke yok dior nasıl çözcez bunu ya :S

Bushraaa

Üye
ben de de şebeke yok diooo :(

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
Bide bu kodu gir sonra ayarlari yap *2767*927# hayirli ugurlu olsun

ahmedoviçç

Üye
arkadaşlar ben nete giriom açılmıo beklioz öle yardım please
şimdiden tşkrlr

mcisoo

Üye
ya her yöntemi denedim vodafone benimki olmuyor Hata:şebeke yok diyor lütfen yardımcı olursanız Sevinirim

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
d900i kullanıyorum wap ayarlarını yükledim turkcellden ama gel gör ki wap girmeye çalıştığı zaman telefon res atıyo yardımları bekliyorum
sen onu bunu bırak benı dınle kardesım oncelıle *2767*2878# bu kodu gır sonra ayarlar ıcın 8050 yı ucretsız ara sonuna kadar dınle ne denıldıgını ordan ayarlarını yaparsın

kurdian

kurdian

Üye
şu wap ayralrını sırasıyla anlatırsanız çok mutlu olucam lütfen:( şebek yok dior

gercekten oluyor cok tesekkur ederım telefonuna oyun veya program yukleyenlerde oluyor bu cunku oyun yuklerken ayarları bozuyoruz ve boyle yapınca duzelıyor:oke:

iyide nasıl yapıcam:)

hidir11

Üye
crowden_servet kanka ben bu koda giremiyom neden ??

alperen307

alperen307

Üye
walla bende wapı açınca 2-3 saniye bekliyo reset atıyo telefona
Arkadaşlar yakın zaman da oyun yüklediyseniz telefonunuza şunu yapmış olmalısınız "*#52828378#__ota ayarı__ grps bearer ota yerine ****** bearer ota" bu ayarı geri çevirin olur... :D
bi teşekkürü çok görmeyin

Takipçi Satın Al

Üst Alt