Sizlere Kedimi tanıtmak isterim! İsmi:Yıldıran
Nuri ALÇO Üye Konu Sahibi Sizlere Kedimi tanıtmak isterim! Sizlere Kedimi tanıtmak isterim! İsmi:Yıldıran
Nuri ALÇO Üye Konu Sahibi looney' Alıntı: bu kedi senin mi şimdi Genişletmek için tıkla ... ne o? Beğenilmedimi kedim? gözlere dikkat edersen anlarsın bana sadece gözleri benzio
looney' Alıntı: bu kedi senin mi şimdi Genişletmek için tıkla ... ne o? Beğenilmedimi kedim? gözlere dikkat edersen anlarsın bana sadece gözleri benzio
Yasminozz Üye kurtoğlu85' Alıntı: sıktı artık bu saçmalıklar. Genişletmek için tıkla ... bence de....suyunu çıkarmayın bi işinde...tamam anladık nuri alço'ysan nuri alço'sun napalım yani...her seferinde gözümüze sokmana gerek yok...herkes gibi normal yorumlarını yap işte...
kurtoğlu85' Alıntı: sıktı artık bu saçmalıklar. Genişletmek için tıkla ... bence de....suyunu çıkarmayın bi işinde...tamam anladık nuri alço'ysan nuri alço'sun napalım yani...her seferinde gözümüze sokmana gerek yok...herkes gibi normal yorumlarını yap işte...
leiche Emekli Yönetici ilk başta gayet hoş espirisi wardı fakant sibel bülent yaşar nuri derken suyu çıktı kabak tadı wermeye başladı
ilk başta gayet hoş espirisi wardı fakant sibel bülent yaşar nuri derken suyu çıktı kabak tadı wermeye başladı