Psiloc irRemote v1.00 S60v3 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redhacker55

redhacker55

Üye
    Konu Sahibi
Psiloc irRemote v1.00 S60v3 Hakkında
Arkadaşlar bu irremote denilen şeyi birisi resimli anlatabilir mi ben telefonuma yükledim herşeyi yaptım fakat şu çalıştırma konusunnu beceremedim. Telefonumun Markası N73 . Sertifika olayı negatif abi sayesinde oldu :) keyi o almıştı sağolsun. Sizden İsteğim Bana Programın nasıl güncellendiği filan. mesela add device diyoruz sat'a giriyoruz orda beko uydu alıcıları yok mesela işte onlar nasıl gelcek kafama takılan sorular bunlar. Refresh dediğimde bağlantı yapılsın mı filan diyor evet diyorum turkcell internet seçiyorum kontür gidiyor fakat menüde değişiklik olmuyor. yani beko filan gelimiyor sitesinden baktım kodlara fakat yine beko yok :S bu işi çözecek bi abi aranıyor kusura bakmayın bu konuyu buraya açtım ama ....bulamadım yardım sekmesini :) neyse şimdiden sağolun ...:oke:

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Öncelikle nete girmene gerek yok diğer markaları dene beko için mesela başka markayı seç hepsini dene vestel için schneider seçmelisin...

Atakan

Atakan

Üye
Arkadaşlar bu irremote denilen şeyi birisi resimli anlatabilir mi ben telefonuma yükledim herşeyi yaptım fakat şu çalıştırma konusunnu beceremedim. Telefonumun Markası N73 . Sertifika olayı negatif abi sayesinde oldu :) keyi o almıştı sağolsun. Sizden İsteğim Bana Programın nasıl güncellendiği filan. mesela add device diyoruz sat'a giriyoruz orda beko uydu alıcıları yok mesela işte onlar nasıl gelcek kafama takılan sorular bunlar. Refresh dediğimde bağlantı yapılsın mı filan diyor evet diyorum turkcell internet seçiyorum kontür gidiyor fakat menüde değişiklik olmuyor. yani beko filan gelimiyor sitesinden baktım kodlara fakat yine beko yok :S bu işi çözecek bi abi aranıyor kusura bakmayın bu konuyu buraya açtım ama ....bulamadım yardım sekmesini :) neyse şimdiden sağolun ...:oke:
arkadaşım programın yapımcısı yabancı sadece türkçye çevirmişler o kadar ama dene ben mesela jvc seçiyom plips değişiyo

prof_geno

Üye
indirdigimiz codecleri pc aracilıgıyla nasıl atıcaz telefona hafıza kartına yukladim çalışıyor ama bu codecleri atabilecegim programla ilgili dosyaları bulamadım sertifika işnini binda ***** ile yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt