www.maxicep.com

Sponsorlu Bağlantılar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
www.maxicep.com
güncellenen kartlarımız;

• Beğen
Tepkiler: mustafaa58

toprakumit

toprakumit

Üye
Ellerinize sağlık güzel olmuş peki nasıl tedarik edecez?

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yarın Ki Buluşmaya Katılarak Tedarik Edebilirdin :ehe

toprakumit

toprakumit

Üye
Yok ona katılamıyorumda :) ama eskişehire katılıyorum :ehe

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
2000 maxipuana kargolarız :naughty: 3 tane yaka kartı 5000 olur;)

POWER

POWER

Üye
Çok paracı uğur bana bile parayla satıyo :ehe

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
2 tanemi?:deal:

toprakumit

toprakumit

Üye
Evet :naughty: :ehe

toprakumit

toprakumit

Üye
2000 maxi puanamı :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
tanesi 2000 puandan anlaşalım:oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
Yok olmaz çok Diyosun 2 sini 1250 diyelim :spr :)

POWER

POWER

Üye
Bende istiyom ama maxipuanım yokm :(

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadşlar bu kart ne işe yarıyor bi bilgi istiyorum

toprakumit

toprakumit

Üye
arkadşlar bu kart ne işe yarıyor bi bilgi sitiyorum
Kardeşim öncelikle altın nokta olan ATM lerden para çekebiliyosun, Üzerindeki maxicep logosunda bi chip var senin nerede ve ne iş yaptığını görüyor!!! Bide Kredi çekimlerinde sana referans veriyor... Otobüs, minübüs ve deniz otobüslerinde bedava binme hakkı kazanıyosun. Bi suç işlediğin zaman polise bu kartı gösteriyosun ve seni serbest bırakıyo eğer sen serbest kalmak istemiyosan sana Avukat bulmayı sağlıyor vs vs vs ...... :ehe :ehe :ehe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Kardeşim öncelikle altın nokta olan ATM lerden para çekebiliyosun, Üzerindeki maxicep logosunda bi chip var senin nerede ve ne iş yaptığını görüyor!!! Bide Kredi çekimlerinde sana referans veriyor... Otobüs, minübüs ve deniz otobüslerinde bedava binme hakkı kazanıyosun. Bi suç işlediğin zaman polise bu kartı gösteriyosun ve seni serbest bırakıyo eğer sen serbest kalmak istemiyosan sana Avukat bulmayı sağlıyor vs vs vs ...... :ehe :ehe :ehe
oldu olacak bide dört teker takılsaydı üzerine binip gezerdik ya buna verilen paraları daha faydalı şeyler yapılabilinir 5ytl de olsa maxicep adına egitime katkı veya kanserle mucadele felan :@ bu benim görüsüm tartışma konusu olmasın lütfen

Salihyet

Salihyet

Üye
oldu olacak bide dört teker takılsaydı üzerine binip gezerdik ya buna verilen paraları daha faydalı şeyler yapılabilinir 5ytl de olsa maxicep adına egitime katkı veya kanserle mucadele felan :@ bu benim görüsüm tartışma konusu olmasın lütfen

keskin sirke küpüne zarar.. :allalla:

----
bana resmi pm atabilecek olan varmı ? eskişehir'e gelirken 3 tane bastırayım, yakaya takarıs :P zatn resim eklerim ama yinede hoşlaştım :) turist gibi :P :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
keskin sirke küpüne zarar.. :allalla:

----
bana resmi pm atabilecek olan varmı ? eskişehir'e gelirken 3 tane bastırayım, yakaya takarıs :P zatn resim eklerim ama yinede hoşlaştım :) turist gibi :P :)
baksana sen ne demek istiyorsun eger cevap verilecek bi konu varsa verecek kişi sen degilsin ben kimie cevap varmişşem oda bana cevap versin bazı arkadşlar onun bunun konusuna veya ceaplarına atlayıp ortalıgı germekte ustününe yok arkadşım canım kardeşim biz o sirkeyi döker küpüde... kırarız bilgin olsun