2000 maxipuana kargolarız3 tane yaka kartı 5000 olur
![]()

maxipuan alım formuna belirterek yaka kartı diye alabilirsin
Ben kardeşime aktarırım merak etme senBende istiyom ama maxipuanım yokm

Kardeşim öncelikle altın nokta olan ATM lerden para çekebiliyosun, Üzerindeki maxicep logosunda bi chip var senin nerede ve ne iş yaptığını görüyor!!! Bide Kredi çekimlerinde sana referans veriyor... Otobüs, minübüs ve deniz otobüslerinde bedava binme hakkı kazanıyosun. Bi suç işlediğin zaman polise bu kartı gösteriyosun ve seni serbest bırakıyo eğer sen serbest kalmak istemiyosan sana Avukat bulmayı sağlıyor vs vs vs ......arkadşlar bu kart ne işe yarıyor bi bilgi sitiyorum

oldu olacak bide dört teker takılsaydı üzerine binip gezerdik ya buna verilen paraları daha faydalı şeyler yapılabilinir 5ytl de olsa maxicep adına egitime katkı veya kanserle mucadele felanKardeşim öncelikle altın nokta olan ATM lerden para çekebiliyosun, Üzerindeki maxicep logosunda bi chip var senin nerede ve ne iş yaptığını görüyor!!! Bide Kredi çekimlerinde sana referans veriyor... Otobüs, minübüs ve deniz otobüslerinde bedava binme hakkı kazanıyosun. Bi suç işlediğin zaman polise bu kartı gösteriyosun ve seni serbest bırakıyo eğer sen serbest kalmak istemiyosan sana Avukat bulmayı sağlıyor vs vs vs ......![]()
![]()
![]()
bu benim görüsüm tartışma konusu olmasın lütfenoldu olacak bide dört teker takılsaydı üzerine binip gezerdik ya buna verilen paraları daha faydalı şeyler yapılabilinir 5ytl de olsa maxicep adına egitime katkı veya kanserle mucadele felanbu benim görüsüm tartışma konusu olmasın lütfen

turist gibi :P 
baksana sen ne demek istiyorsun eger cevap verilecek bi konu varsa verecek kişi sen degilsin ben kimie cevap varmişşem oda bana cevap versin bazı arkadşlar onun bunun konusuna veya ceaplarına atlayıp ortalıgı germekte ustününe yok arkadşım canım kardeşim biz o sirkeyi döker küpüde... kırarız bilgin olsunkeskin sirke küpüne zarar..
----
bana resmi pm atabilecek olan varmı ? eskişehir'e gelirken 3 tane bastırayım, yakaya takarıs :P zatn resim eklerim ama yinede hoşlaştımturist gibi :P
![]()