Leman'ın Kapağında Bu Kez Sawyer Vardı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

Leman dergisi geçtiğimiz hafta reklam filminde oynamak için Türkiye'yi gelen ve ilgi odağı olan Lost dizisinin yakışıklı oyuncusu Josh Holloway'ı kapak yaptı...

İşte O Kapak...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
şerefsizin biri kötü bi olay yaptı diye herkesin başına böyle bişi gelcek diye bişi yok...bütün kamyon sürücülerini töhmet altında bırakmaya da gerek yok...biz kendimiz böyle yaklaşırsak olaya dış ülkeler neler neler demez...saçma bi karikatür olmuş bence...tipik leman dergisi...

CanceR

CanceR

Üye
leman dergisi bazaen işi çok sapıtıyo sırf dergi satsın die çok ileri gidiyo :@

fyd_14

Üye
şerefsizin biri kötü bi olay yaptı diye herkesin başına böyle bişi gelcek diye bişi yok...bütün kamyon sürücülerini töhmet altında bırakmaya da gerek yok...biz kendimiz böyle yaklaşırsak olaya dış ülkeler neler neler demez...saçma bi karikatür olmuş bence...tipik leman dergisi...

haklısın sana katılıyorum.

nemesisdal

nemesisdal

Üye
dostum ben sana katılmıyorum. Bu mizahtır. Burda yaptıkları bütün kamyoncuların değil çirkin şeyler yapanların yaptıklarını yüzüne vurmaktır bence. Karikatür hem güldürmek hemde güncel olaylara değişik yorumlar katmak için yapılır bence.:oke:

kurt bey

kurt bey

Üye
leman dergisi işte alıştıkk artık bu derginin saçmalıklarına

Ayberk q7

Ayberk q7

Üye
çok komik yaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...