Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6630'umda avea hatlar çalışmıyoo:(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mico66
Üye
Konu Sahibi
6630'umda avea hatlar çalışmıyoo:(
arkadaşlar yardım edebilirmisiniz 6630 da avea hatları çalıştıramıyorum servise göndermeden evde pcmde yapamazmıyım??
qwertycuma
Üye
işte onu bilemem ama telefoncular yapıodu benim bildiğim
mico66
Üye
Konu Sahibi
ama onlarda para alıyo ben evimde yapamıcam ölemi??
qwertycuma
Üye
bilmiyorumki bence flash atman gerekir flashı da evde atabilirsin forumda anlatımı var
mico66
Üye
Konu Sahibi
saol abide...ben bu flash nasıl atılıyo bulamadım aradım ama sonuç gelmedi nerde anlatılıyokii??
furkano
Üye
hocam sana söyle söyleyeyim avea hat olmuyorsa büyük ihtimal çok hat değişmketn olmuştur.. avea 1800 le öalışıyor.. diğerleri 900.. bu sorun çıkrtıyor..
mico66
Üye
Konu Sahibi
yani ısrar edersemçalışırmı aslında ben fazla hat deiştirmedim evde yapabilcemmi yapamıcammı???
ya olur evde yaparsın bence flash at (versyon yükleme-yükseltme) olarak arattır bulursun dikkat et ingilizce olmasın dikkatli oku
mico66
Üye
Konu Sahibi
tamam saolun bi deniycem olmazsa gene sorarım
mico66
Üye
Konu Sahibi
yahu olmuyo yawf tam 3 kez yaptım bi standert e. bi me. bide deişik me. yaptım olmuyo demekki olmucak 20 lira bayılcaz yani ölemi
Lion Heart
Üye
telefon simlock olmasın sakın?
mico66
Üye
Konu Sahibi
o ne demekki abi öleyse evde olmucakmı yani illa vercemmi 25 lirayı evlat acısı gibi
paradox1026
Üye
malesef avea hatları her telefonda çalışmıyor bir zamanlar benimde yaşayıp uyuz olduğum bir sorundu telefondan deil aveadan kaynaklı olma ihtimali yüksek
mico66
Üye
Konu Sahibi
saol abiler avea1800 den kapsama alanı içine alıyomuş diğerleri 900 bazı tellere uymuyomuş yani şanssız bi 6630 kullanıcısıyım