arkadaşlar 6500 & N73 ?*??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 6500 & N73 ?*??
slm arkadaşlar sizce n73 mü 6500 mı daha iyi we kullanışlı,Hangisinin kamerası daha iyi cekiyor.Bu 2 tel hakkında neler düsünüyorsunuz???

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Hanqisi Kullanışlı bilmem ama herkez n73den sikayetci forumda

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Aynen şikayetci fln değilim o kadar memnunumki çok süper telefon 6500 yanında telefon bile değil bence kesinlikle N73 Music Edition

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
n73 al bence

voice1

Üye
Arkadaşlar eski bir N73 kullanıcısı ve yeni 6500 Slide kullanıcısı olarak bence Nokia 6500 Slide daha ağır basıyor.

exper_15

Üye
N73 kullanmasını bilene göre iyidir 6500 ise basit kullanıcılar için bence n73me al

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
ben N73 derim ama herkes sorun veriyor diyor

jatvalca

jatvalca

Üye
N73 de güzel telefon ama bana göre 6500s
tabi bu tercih meselesi

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
ikiside gerçekten kaliteli telefonlar ama n73me daha iyi

DoggyMania

DoggyMania

Üye
Stil göz dolduran bi telefon istiosan 6500 Slide, Yok ben gameboy gibi takılcam prog. falan yuklucem N73 al derim.

GENGAR31

Üye
ben n73 al derim dostum

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bence azdaha para biriktir n95

okti

Üye
n73 , n 95 , 6500 slide şu an üçünüde aynı anda kullanıyorum.bence en ideali 6500.diğerlerine program yükle kaldır bi yere kadar.6500 da karizmatik ve sağlam bi tel .mp3 ve resim kaliteside gayet iyi bence.

schumici

schumici

Üye
n73 , n 95 , 6500 slide şu an üçünüde aynı anda kullanıyorum.bence en ideali 6500.diğerlerine program yükle kaldır bi yere kadar.6500 da karizmatik ve sağlam bi tel .mp3 ve resim kaliteside gayet iyi bence.

dostum yorumların bana enteresan geldi 3 telefonuda aynı anda kullanıpta bu yorumu veriyosan o zaman iyice ciddi cidd düşünmemiz gerekir. tabi bu birazda zevk meselesidir. ama sen böyle bi yorumda bulunduysan 6500slide ı göz önünde bulundurmak gerekir. ama ben olsam yinede n95 derim

oncu_gamzeli

oncu_gamzeli

Üye
:box
Arkadaşlar eski bir N73 kullanıcısı ve yeni 6500 Slide kullanıcısı olarak bence Nokia 6500 Slide daha ağır basıyor.

arkadasım bendede 6500 clas var ama ben nekadar ugrastımsa cözemedim hafiza kartımdakı menüyü caldıramadım bir turlu

sars

Üye
ben ikisini de kullan dım arkadaşlar n73 özellikleri bakımından harika fakat gerçekten kaba bunu bi süre sonra hissedersiniz 6500s de n73 ten aşağı kalır bi tel degil özellikleri bakımından vede albenisi çok fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt