_KadirşinaS_
Üye
ozaman karısınada saygı duyacaksın başı örtülü olsada siyasetle dini nedense bu ülkede ayırt edemeyenler var![]()
ben o cümleyi atamızın eşi için kullanmadım chona için kullandım ve bazı siyasetçiler içinAta'nın eşi asla siyasete bulaşmadı![]()
Laikliğin içini boşalttıkları yetmedi; şimdi de Atatürk'le uğraşıyorlar.![]()
Peki madem o kadar seviyorsun bir de konunun teknik kısmıyla değilde , gerçek içreiğiyle ilgili bir açıklama yap.Savun bakalım çok sevdiğin birini.
ozaman resim çok iyi olmuş demiceksin cünkü o resim hakaret demektir ataya ve eşine başörtülü diye ordan kaldırılması mı gerek?? neyse uzatmanın anlamı yok ben eksikliğiminde fazlalığımında farkındayım kasma sen kendını![]()
bu nedemek ozaman neyse ben benı sende senı biliyorsun uzatmaya gerek yok yorumunla nedemek istediğin ortada zaten okeywalla montajlayan arkadaşı tebrik edyrum harika bir iş çıkarmış gerçekten de
bu nedemek ozaman neyse ben benı sende senı biliyorsun uzatmaya gerek yok yorumunla nedemek istediğin ortada zaten okey
çok şükür aptal değilim beynım iyi çalışır ama sende çok bilmişlık yapıyosun her konuda böyle resmin profesyonelliği umrumda olmaz benım ATATÜRK ATAMIZ eşide başımızın tacı oluyor kapalı da olsa ama bazı insanlar bi bez parcasıyla kafayı bozmuş gelelim seni ilgilendirme konusuna madem ilgilendirmiyo ozman karışma arkadaşımBen açıklıyım bu işin teknik yönünden bakılırsa çok temiz bi çalışma yapılmış diyor. Altında başka mana aramanda çok gereksiz. Bu konuyu gereksiz yere uzatıyorsun. Şimdi senin yazacağın cvp muhtemelen sen nekarışıyorsun olacakdır, ama ben yinede yazmakdan geri durmam.Umarım anlamışsındır, zira daha fazla açıklama ararsan art niyetli olduğunu düşünmeye başlıyacam
Ben açıklıyım bu işin teknik yönünden bakılırsa çok temiz bi çalışma yapılmış diyor. Altında başka mana aramanda çok gereksiz. Bu konuyu gereksiz yere uzatıyorsun. Şimdi senin yazacağın cvp muhtemelen sen nekarışıyorsun olacakdır, ama ben yinede yazmakdan geri durmam.Umarım anlamışsındır, zira daha fazla açıklama ararsan art niyetli olduğunu düşünmeye başlıyacam
seninde benimde kapasitem ortada ben nediyorum sen ne diyorsun hayret bişey ya tövbe yarrabim tövbe neyse vallah uzatmayalım gerek yok bak yasmın beni anlamış sen anlamazsanda olur okeyphotoshopdan anlamayan birini beni anlamasını beklemyrdum zaten kurtoğlu orda yapılan iş den bahsettim ben montajın kalitesinden bahsettim ama bazı anlamazlar yada anlayamaz olanlar tuttu beni başörtüsü düşmanı yaptı. ha bu arada işin ilginci ne biliyrmusun benim anneminde başı kapalı ve ben 3 sene KURAN kursuna gittim.
ama bazıları anlayamıyr sanırım kapasite meselelesi daha da zorlamıyorum....
bu arada karışabilirsin kurtoğlu bu herkesin yorumuna açık bi forum

Bu Kadar Da Olmaz Atamızın Eşi Latife Hanım Bile Başörtülü Diye Resimlerden Cıkartılıyor.
--------------- Ekleme ---------------
Bunlar Atamızın Kapattığı Mason Localarından Yetişme Vatan Millet Düşmanı Mihraklardır.
Sonuna Kadar Katılıyorum.