Ata'nın resmine ilginç sansür

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Ata'nın resmine ilginç sansür
Atatürk'ün hiç görülmeyen fotoğraflarını yayınlayan sitede, Latife Hanım ile Atatürk'ün birlikte çekilmiş fotoğrafından Latife Hanım'ın çıkarılmış olması dikkat çekti.

Orijinal fotoğrafta Atatürk'ün yanında başörtülü şekilde yürüyen Latife Hanım, fotomontajlı resimde yer almıyor.

Söz konusu olaya Murat Demir isimli bir site üyesi tepki gösterdi. İlginç olan ise, sitenin sansür uyguladığı fotoğrafın yanında orijinal fotoğrafın da unutulmasıydı. Murat Demir, binlerce fotoğrafın bulunduğu ve çok işlev gören sitede yapılan uygulamanın Atatürk'e ve eşine hakaret içerdiğini söyledi. Demir, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk isminin kendine eş seçtiği bir insanı ona layık görmeyip budamak, hoşgörü cenneti Türkiye'nin nereden nereye geldiğini göstermeye yetmekte." ifadeleriyle sansürü protesto etti.
İŞTE ORJİNAL FOTOĞRAF

BU DA FOTOMONTAJ SONRASI

alıntı:inthbr.com

canturgay

canturgay

Üye
hakkkaten ilginççç..:allalla:

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
harbi ilginç

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bu Kadar Da Olmaz Atamızın Eşi Latife Hanım Bile Başörtülü Diye Resimlerden Cıkartılıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Bunlar Atamızın Kapattığı Mason Localarından Yetişme Vatan Millet Düşmanı Mihraklardır.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Laikliğin içini boşalttıkları yetmedi; şimdi de Atatürk'le uğraşıyorlar. :ah

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
çoook Ilginç Yav Havadaki Kuş Mune O Bile Yok Resimde

CEREN

CEREN

Üye
Ata'nın eşine saygısı olmayanın Ata'yada saygısı yoktur bunu yapan vatansever olamaz.

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Bunu Bir Türk Yaptığına Inanmam

xkadir61

xkadir61

Üye
hepinize katılıyorum .

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bakalım daha neler yapılcak...

ouSahin

ouSahin

Üye
sadece latife hanımın resmi degil arkadaki teyzeninde resmini çekmişler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ilginç ama neden yaıldı mutla bi anlamı vardır

Altun.

Altun.

Üye
walla montajlayan arkadaşı tebrik edyrum harika bir iş çıkarmış gerçekten de

iremm

iremm

Üye
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
niye? atanın eşi utanılacak bir kişi mi bu ataya yapılmıs bi hakarettir bence

Arkadaş yapılan montaj çalışmasının kusursuz olduğunu söylüyor. ;) Chonan yorumunu tekrar oku bence

iremm

iremm

Üye
ok da biz burda montajın güzelliğinden bahsetmiyoruz niçin sansürlendiğini konuşuyoruz bu konuşmanın ardından harika bir iş çıkarmış denilirse ben iyi ki sansürlenmiş anlamını çıkarırım
yok farklı anlamda kullanmışsa da sözüm yine aynen geçerli arkadas üzerine alınmasın konu hakkında ki yorumum böyle :oke:

kadriye

kadriye

Üye
şimdi konular nasıl saptırılıyor görün arkadaşlar.ve bizim arkadaşlarımız da zeki ya bu ve benzeri konular için bilmem hangi üniversite kampüslerinde provakasyonlara kanıyorlar

Altun.

Altun.

Üye
walla kadriye lafın bana mı bikmyrum ama ben provoke olabilecek bi yapıda değilim.
ayrıca photoshopdan biraz anlayan yapılan işin ne kadar zor olduğunu anlar. lastik gibi kendinize çekmeyin heme

ayrıca ATATÜRK sevgisi bende başkadır. kimse bana bişiler öğretmey eçalışmasın ATA nın büyük hayranlarından birside benimdir...

CEREN

CEREN

Üye
walla kadriye lafın bana mı bikmyrum ama ben provoke olabilecek bi yapıda değilim.
ayrıca photoshopdan biraz anlayan yapılan işin ne kadar zor olduğunu anlar. lastik gibi kendinize çekmeyin heme

ayrıca ATATÜRK sevgisi bende başkadır. kimse bana bişiler öğretmey eçalışmasın ATA nın büyük hayranlarından birside benimdir...
ozaman karısınada saygı duyacaksın başı örtülü olsada siyasetle dini nedense bu ülkede ayırt edemeyenler var ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt