bir hesap yaptım

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
bir hesap yaptım
4 yıl boyunca her gün 1 saat müzik dinlesem, dinlediğim her müzik 4 dakika olsa ve beatslerede 700 lira versem bana bir muzik dinlemenin maliyeti 1 lira 90 kuruş olacak. Koca para. Değmez.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Geçenlerde bi marketten yoğurt alıyodum fiyatı 49.90 tl
benim cepte de
5,10,25 kuruşlar hep olur
50 tl de kağıt para vardı

kasiyer diyo bana 50 tl
hayır dedim 49.90 tl

50.90 tl verdim
sen bana 1 lira ver dedim
kasiyerin yüz halini görmeliydiniz :)
10 kuruşun hesabını yapıyom ben

@DarkredBlue61

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
4 yıl boyunca her gün 1 saat müzik dinlesem, dinlediğim her müzik 4 dakika olsa ve beatslerede 700 lira versem bana bir muzik dinlemenin maliyeti 1 lira 90 kuruş olacak. Koca para. Değmez.
neden you tube vs den dinlemiyorsun kı? o paraya başka şeylerde yapabilirsinz bence. müzik yerine dini sohbet vs de olabilir tabisi.
Mesaj birleştirildi:

Geçenlerde bi marketten yoğurt alıyodum fiyatı 49.90 tl
benim cepte de
5,10,25 kuruşlar hep olur
50 tl de kağıt para vardı

kasiyer diyo bana 50 tl
hayır dedim 49.90 tl

50.90 tl verdim
sen bana 1 lira ver dedim
kasiyerin yüz halini görmeliydiniz :)
10 kuruşun hesabını yapıyom ben

@DarkredBlue61
ben olsam yoğurduda beleşe verir gönderirdim seni. bozuklar ile uğraşmıyrum. hele ki şu ekmeğe zam geldi 17.5 oldu ya zulum yeminle. 20 yapsalar ne sevinirdim :D bozuk doluyor ev

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
neden you tube vs den dinlemiyorsun kı? o paraya başka şeylerde yapabilirsinz bence. müzik yerine dini sohbet vs de olabilir tabisi.
Mesaj birleştirildi:

ben olsam yoğurduda beleşe verir gönderirdim seni. bozuklar ile uğraşmıyrum. hele ki şu ekmeğe zam geldi 17.5 oldu ya zulum yeminle. 20 yapsalar ne sevinirdim :D bozuk doluyor ev
bizim burda ekmek 20
2000 fırında 17.50

Dobraokuyucu

Üye
Creative al sende beats alma. Millet aylık Spotify Apple music üyeliği aliyor. Kulaklığa para verdin çok mu?

Üst Alt