Yarış Need for Speed: Underground 2 (Zamanında iptal edilmiş S60v2 oyunu)

Sponsorlu Bağlantılar

SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Need for Speed: Underground 2 (Zamanında iptal edilmiş S60v2 oyunu)
2024 yılında internet ortamına düşen bu oyun. İdeaworks tarafından geliştirilen (n-gage oyunlarıyla tanınan bir firma) resmi bir NFS: U2 oyunudur. Tabi iptal edildiğinden dolayı alfa/beta durumunda ve Symbian için sadece 1 yapısı var.

S60v2 için geliştirildi. 30MB'a yakın bir boyuta sahip. Resmi oyundur.

Oyunun Wayback linki;

EKA2L1 - N70 Romu üzerinde çalışırken;

Linkte Symbian sürümü hariç, BREW ve test amaçlı Win32 dosyaları da bulunmaktadır.

Son düzenleme:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Notxr, DeV/AsA, MAERKEK ve 1 kişi daha

Notxr

Notxr

Üye
2024 yılında İdeaworks tarafından geliştirilen (n-gage oyunlarıyla tanınan bir firma) resmi bir NFS: U2 oyunudur. Tabi iptal edildiğinden dolayı alfa/beta durumunda ve Symbian için sadece 1 yapısı var.

S60v2 için geliştirildi. 20MB üzeri boyuta sahip. Resmi oyundur.

Oyunun Wayback linki;

Linkte Symbian sürümü hariç, BREW ve test amaçlı Win32 dosyaları da bulunmaktadır.
2024 mü? 2003 te çıktı pc hali nfs u2 nin edit : konu sahibi hatayı düzeltti

Son düzenleme:
  • Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve 0sıfırcı
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, MAERKEK, Notxr ve 1 kişi daha
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
İdeaworks tarafından geliştirilen (n-gage oyunlarıyla tanınan bir firma) resmi bir NFS: U2 oyunudur. Tabi iptal edildiğinden dolayı alfa/beta durumunda ve Symbian için sadece 1 yapısı var.

Yaaa inanamıyoruum :D Yıllar önce bu ekran görüntüleri sızmıştı ve ben bunu görünce sevinçten delirmiştim, oyunu günlerce, haftalarca, aylarca aradım (abartısız) ama bulmak imkansızdı, girmediğim site, forum kalmamıştı (hepsi yabancı), sen gel yıllar sonra 2026'da bu konuyu gör şaka gibi :D Ama yine de çok sevindim, dosyayı indirdim en kısa zamanda N70'imde deneyeceğim. :thumbup::tşk:

• Kahkaha
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Baydırman, MAERKEK ve SymPsion
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Yaaa inanamıyoruum :D Yıllar önce bu ekran görüntüleri sızmıştı ve ben bunu görünce sevinçten delirmiştim, oyunu günlerce, haftalarca, aylarca aradım (abartısız) ama bulmak imkansızdı, girmediğim site, forum kalmamıştı (hepsi yabancı), sen gel yıllar sonra 2026'da bu konuyu gör şaka gibi :D Ama yine de çok sevindim, dosyayı indirdim en kısa zamanda N70'imde deneyeceğim. :thumbup::tşk:
Yaa geç oldu ama buldun sonunda :-) Normalde BREW içindi. Symbian için böyle bir oyunun olduğu bilinmiyordu. Süpriz oldu. bu arada N70'te sorunsuz çalışır diye düşünüyorum. Unutmadan bu bitmiş bir oyun değil eksikler olabilir kayıt modu ve online bazı özellikler çalışmıyor diye biliyorum. Bu arada denedikten sonra yorumunuzu bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, MAERKEK ve 0sıfırcı
Notxr

Notxr

Üye
Yaa geç oldu ama buldun sonunda :-) Normalde BREW içindi. Symbian için böyle bir oyunun olduğu bilinmiyordu. Süpriz oldu. bu arada N70'te sorunsuz çalışır diye düşünüyorum. Unutmadan bu bitmiş bir oyun değil eksikler olabilir kayıt modu ve online bazı özellikler çalışmıyor diye biliyorum. Bu arada denedikten sonra yorumunuzu bekliyorum.
N70 S60V2 oyunda S60V2 oyunu kesin çalışması gerek miyor mu ya?

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Peki oyunun tamamı var mı yoksa öyle demo mu? Yani kariyer modu filan tamamen oynanabilir durumda mı?
Mesaj birleştirildi:

Büyük ihtimalle n gage için çıkacaktı sonradan iptal ettiler.

SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Peki oyunun tamamı var mı yoksa öyle demo mu? Yani kariyer modu filan tamamen oynanabilir durumda mı?
Mesaj birleştirildi:

Büyük ihtimalle n gage için çıkacaktı sonradan iptal ettiler.
DEMO değil, erken bir geliştirme sürümü. Tam emin değilim normalde ara sahneler ve açılış videosu bile dosyalarda var ve VLC ile izlenebiliniyor ama aktifmi değil mi bilmiyorum. S60v2 cihazım olmadığı için deneyemedim. Boyut olarak N-gage oyunu gibi ama ben hiç nokia'nın sitesinde bunla ilgili bir şey görmedim. Ama ihtimalide olabilir. çünkü zamanına göre konuşursam N-Gage/DS oyunu kalitesinde olduğunu söyleyebilirim.
Mesaj birleştirildi:

Normalde evet ama bu hem bitmemiş bir uygulama yani yamuklukta yapabilir. ihtimal olarak deidm. normalde sorunsuz açması lazım.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bu boyutta bir oyun n gage için çıkardı herhangi bir bilgi olmasına gerek yok. Çünkü grafikler o dönemin mobil oyunlarının çok üstünde. Keşke iptal edilmeseymiş.

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve Notxr
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Bu boyutta bir oyun n gage için çıkardı herhangi bir bilgi olmasına gerek yok. Çünkü grafikler o dönemin mobil oyunlarının çok üstünde. Keşke iptal edilmeseymiş.
Doğrusu bende öyle düşündüm ama işte resmi veri olmayınca diyemiyorum. Birde bu oyunu İdeaworks yapmış. Yani bu n-gage'de ki Colin MC rae'yi yapanlar o yüzden muhakkak iyidir diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve Notxr
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Doğrusu bende öyle düşündüm ama işte resmi veri olmayınca diyemiyorum. Birde bu oyunu İdeaworks yapmış. Yani bu n-gage'de ki Colin MC rae'yi yapanlar o yüzden muhakkak iyidir diye düşünüyorum
Aslında ideworks çok iyi bir şirketmiş. Cmr n gage sürümü çok iyidi. 6630 da oynayıp bitirmiştim. Kesinlikle mobilde daha çok oyun çıkartması gereken bir firmaydı ve yazık oldu.

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, Notxr ve SymPsion
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Aslında ideworks çok iyi bir şirketmiş. Cmr n gage sürümü çok iyidi. 6630 da oynayıp bitirmiştim. Kesinlikle mobilde daha çok oyun çıkartması gereken bir firmaydı ve yazık oldu.
Sektörün yıldızıydılar. iPhone'nun ilk dönemlerinden sonra bir anda yok oldular neden bilmiyorum. şuan Nokia'dan akliniza gelen çoğu oyunun arkasında onlar vardı.

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, 0sıfırcı ve Notxr
Baydırman

Baydırman

Moderator
Bir de imanli studios vardı :ehe @Cihanî Sultan @İhtiyar007

• Kahkaha
  • Sevdim
Tepkiler: DeV/AsA, 0sıfırcı, SymPsion ve 1 kişi daha
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Readme dosyasında:
''Need For Speed Underground 2 (Symbian build) - tested on Nokia 6680'' yazıyor, yani N70 çoook rahat çalıştırır.

Boyut olarak N-gage oyunu gibi ama ben hiç nokia'nın sitesinde bunla ilgili bir şey görmedim. Ama ihtimalide olabilir. çünkü zamanına göre konuşursam N-Gage/DS oyunu kalitesinde olduğunu söyleyebilirim.
Bu boyutta bir oyun n gage için çıkardı herhangi bir bilgi olmasına gerek yok. Çünkü grafikler o dönemin mobil oyunlarının çok üstünde.

Bence de %100 N-Gage oyunu ama normalde N-Gage oyunları çok daha akıcı ve iyi görünebiliyor. (Ashen oynayan bilir).Neden iptal edildiğini anlayabiliyorum.PS1 motorunu kullanmaya çalışmışlar ki zaten videoyu gördüğümde anında anladım bu bildiğin PS1 oyunu.Araba giderken yolun ve çevre binaların yüklenme şekli standart PS1 çalışma mantığı.
Keşke N-Gage'nin kendine özgü oyun motoruyla bir Underground 2 geliştirselerdi, PSP'nin bir tık altı olurdu ama sonuçta efsane olurdu

Bu konuyla ilgili çok güzel bir video buldum, oyunla ilgili tüm soruları cevaplıyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, SymPsion, 0sıfırcı ve 1 kişi daha

Üst Alt