E3'te Ortaya Çıkan Yarış Oyunu: Forza Motorsport 6

Sponsorlu Bağlantılar

Arafayy

Arafayy

Üye
    Konu Sahibi
E3'te Ortaya Çıkan Yarış Oyunu: Forza Motorsport 6

Forza oyunlarının en kusurlu yanları hiç kusurlarının olmaması. Kusursuz oyun nasıl yapılır sorusuna cevap vermişler resmen. Forza Motorsport 6 artık sahnede.
E3'teki oyun geçit töreni tüm hızıyla sürüyor. Bu geçide katılanlardan biri de kusursuz yarış oyunu Forza Motorsport 6.

Forza Motorsport 6, Turn 10 ekibi tarafından yapılan ve geliştirilen bir oyun. Forza Motorsport'un yeni oyununda toplamda 26 bölüm bulunuyor.

Xbox One'a özel diskin içerisinde Forza 5'te bulunan ve ona DLC ile eklenen pistlerin dışında 10 yeni pist eklemiş. Ayrıca oyun 1080p Full HD çzünürlükte 60 FPS değerinde çalışacak. Oyun 24 kişiye kadar multiplayer destekliyor. Ayrıca oyun içerisinde 450 adet otomobil bulunuyor.(O kadar çok model mi varmış ki?)



Bu oyunu özel kılan özelliklerinden biri dinamik hava koşulları. Aracın kokpitinde oturduğunuzda, yağmurlu bir yarışta, yağmur damlalarının hızınıza bağlı olarak aracınızın camından kaydığını görebiliyorsunuz. Hatta bununla yetinmeyen geliştiriciler oyunu öyle gerçekçi yapmışlar ki araçlar birbirine çarptığında kıvılcımlar bile çıkıyor. Buradaki videoyu izleyerek oyunun gerçekçiliğine şahit olabilirsiniz.
15 Eylül'de satışa çıkacak oyunun çok kusursuz hatta fazla kusursuz olduğu bir gerçek. Fakat gel gelelim oyuncuların istediği bu değil. Oyuncunun istediği Need for Speed Underground 2'nin günümüz araçlarıyla ve günümüz görüntü kalitesiyle güncellenmiş bir versiyonu. Açıkca söylemek gerekirse bu tarz bir oyun yapan firma 10 yıl boyunca parayı iyi götürür. (Şahsen ben hala canım sıkıldıkça NFS U2 oynuyorum)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız



 


Üst Alt