elma diyosun Elma yemeeden geldim galiba
MAERKEK Admin DarkredBlue61' Alıntı: elma diyosun Genişletmek için tıkla ... Elma yemeeden geldim galiba
0sıfırcı Üye MAERKEK' Alıntı: 3. Tabur 1.bölüktü 4. Tabur 3.bölük cehennem bölüğü Genişletmek için tıkla ... 4/3 cehennem bölüğü Demelerinin bir sebebi varmış Komutanlar anlatmıştı
MAERKEK' Alıntı: 3. Tabur 1.bölüktü 4. Tabur 3.bölük cehennem bölüğü Genişletmek için tıkla ... 4/3 cehennem bölüğü Demelerinin bir sebebi varmış Komutanlar anlatmıştı
MAERKEK Admin 0sıfırcı' Alıntı: 4/3 cehennem bölüğü Demelerinin bir sebebi varmış Komutanlar anlatmıştı Genişletmek için tıkla ... Ağaç yok kantin uzak banyo dışarıda haftada 2 gün yazları
0sıfırcı' Alıntı: 4/3 cehennem bölüğü Demelerinin bir sebebi varmış Komutanlar anlatmıştı Genişletmek için tıkla ... Ağaç yok kantin uzak banyo dışarıda haftada 2 gün yazları
0sıfırcı Üye Askerlerden biri yattığı yatağı yakmış Alevler yükselmiş O yüzden cehennem bölüğü demişler
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: Askerlerden biri yattığı yatağı yakmış Alevler yükselmiş O yüzden cehennem bölüğü demişler Genişletmek için tıkla ... mantıklı bizim wc lerde şiy yazardı yıkılsın gütahya enkazını göreyim sana memleket diyenin neyse işte.
0sıfırcı' Alıntı: Askerlerden biri yattığı yatağı yakmış Alevler yükselmiş O yüzden cehennem bölüğü demişler Genişletmek için tıkla ... mantıklı bizim wc lerde şiy yazardı yıkılsın gütahya enkazını göreyim sana memleket diyenin neyse işte.
0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: bizim wc lerde şiy yazardı yıkılsın gütahya enkazını göreyim sana memleket diyenin Genişletmek için tıkla ... devamı küfürlü. ise tahmin edebiliyorum
DarkredBlue61' Alıntı: bizim wc lerde şiy yazardı yıkılsın gütahya enkazını göreyim sana memleket diyenin Genişletmek için tıkla ... devamı küfürlü. ise tahmin edebiliyorum
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: devamı küfürlü. ise tahmin edebiliyorum Genişletmek için tıkla ... bir çok acemi eskerliği yapılan yerde sloganın sadece 2 kelimesi değişiyor oda il olarak ama tekrarlıyor evet tahmin ettiğin gelime
0sıfırcı' Alıntı: devamı küfürlü. ise tahmin edebiliyorum Genişletmek için tıkla ... bir çok acemi eskerliği yapılan yerde sloganın sadece 2 kelimesi değişiyor oda il olarak ama tekrarlıyor evet tahmin ettiğin gelime
0sıfırcı Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız sizlerde de askerlik böylemiydi uzun/kısa dönem farketmez bedellide yoktu çünkü
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız sizlerde de askerlik böylemiydi uzun/kısa dönem farketmez bedellide yoktu çünkü
DarkredBlue61 Üye bi kaç saplamaya benzer ceza vermişlerdi evet. her tip olduğu için normal yapacak bişey yok