DUYDA İNANMA YOK CANIMaskerlik bittikten sonra ilk hafta kıyafetlerimi düzgün bi şekilde katlamaya, yatağımı toplamaya ve sabah erken kalkmaya devam etmiştim.
![]()
Sanki sen farklıydınDUYDA İNANMA YOK CANIM

Şu konuyu hortlatma amacınız, zamanında bu ülke için vatani görevini yapmış insanlarla ve onların masumane anıları ile alay etmektir.hort
Amasya
tabur bölük hatırlamıyorum
tören yüyüş denemeleri yapılıyor
meğerse kısa boyluları yürütmüyorlarmış törende
tabi bunu ben bilmiyordum
komutanlarda korkutuyolardı mecbursunuz belki yürüyebilirsiniz diyolardı çalıyolardı düdüğü
benim ayak 39 numara en aşağı 40 mış botlar tabanlık koydum olmuyor 2 tane koydum bu seferde ayağımı ağrıtıyor ne zor ama güzel günlerdi her neyse tören yürüyüşüne döneyim
sol sol sol sağ sol mu neydi öyle bişeydi yeri geliyo düdükle üfliye üfleye yeri geliyo davulla vuruyolar ben de tam tersi sağ sol sağ yapıyom
yapıyomuşum uyarıyolar düzeltiyom sonra yine ipin ucu kaçıyor kronik olarak burnum nefes almıyo , kemiklerim ağrıyor, kulaklarım ağır duyuyor aralık ayı hava bi sıcaklıyor bi buz gibi oluyor ayak botun içinde yüzüyor.
her neyse yapamadım hiç beceremediim. En son deneme büyük komutanlar izliyor bizi bi yerde yürütüyolar tamam mı gerçek tören bir gün sonra olcak
tani ben yanlış yürüyom
komutanın biri bağırıyo ordan ben de ortalardayım ya kısayım da farketmezler yanlış yapsamda diyom meğersem bana bağırıyomuş
çık çık bozuyon diyo
kenardan koşarak 3 dk da kışlaya git diye bağırdı
sanki maratondayım koşuyom
çita gibi koşuyom
normalde hızlı koş deseler bu kadar hızlı koşamam
bi de az nefes alabildiğim halde
gittim kışlaya girdim yemekhaneye komutanlar 2 - 3 tanede er var bi güzel yemek yemiştim. Gerçek törende ben ve bi 10-15 kişi yürümemiş mutfağın önünde yemin etmiştik.
Alay etmek miŞu konuyu hortlatma amacınız, zamanında bu ülke için vatani görevini yapmış insanlarla ve onların masumane anıları ile alay etmektir.
OkusunlarUmarım birgün hepsi geri gelir ve yazdıklarınızı okur.
Adamlar 18 ay askerlik yapmış, senin kadar dert yanmamış.
Konu bedelli yapmak değil, bu bir tercihtir isteyen yapar. Ancak gelip burada işkence görmüş gibi anlatıyorsun ? 18 ay askerlik yapanlar bu kadar dert yanmıyor.Alay etmek mi
Bak bu hiç aklımın ucuna dahi gelmemişti
Muhaliflikte sınır tanımıyosun bravo
Okusunlar
Ben sadece yaşadıklarımı yazdım
Hastalıklarımı ve neye sebep olduklarını yazdım
Hastalıklarım olduğu halde
Yine bile iyi-kötü bi şekilde bitirdiğimi yazdım ne var bunda
Sen git sağlıklı olupta
yine bedelli gidenlere sataş
Tamam mı
Yine aynıyımAyrıca turp gibisin, askerden sonra canlanmışsın belliki yaramış 🦃
Halimi görseydin üzülürdünAncak gelip burada işkence görmüş gibi anlatıyorsun ?
Demek ki, uzun dönem yapsan tam akıllanacakmışsın.Yine aynıyım
Sadece askerdeyken biraz akıllanmıştım
Şimdilerde ise tam olmasa da bayağı akıllandım
En azından 46 lıktan çıktım
Ama hâlâ 46 lığa geri düşme olasılığı var
Mesaj birleştirildi:
Halimi görseydin üzülürdün
Hayatımı derinlemesine sorgulamıştım
İçe dönmüştüm huzurluydum
El üstünde tuttular beni(biraz abarttım)
Kral gibiydim(bayağı abarttım)
O askerliğin bittiği gün
Yine o acımasız hayatın içine geri dalacaktım keşke ölsem de eve dönemesem demiştim.
NaalakaDemek ki, uzun dönem yapsan tam akıllanacakmışsın.
Ne var lan kafanda, TSK nicelerini akıllandırdı. Bir dönem marifetmiş gibi peşmergeye bile eğitim verdi.Naalaka
Tam tersine deliredebilirdim
Kafa yapımı
bilmediğin için
bu yorumu
Yapman doğal
Bazen ben bile anlam veremiyorum
Bazı şeyleri hangi kafayla yapıyon lan sen dediğim zamanlar oluyor
Gerçi bunu 46 lıkken yapıyodum
Önümüzdeki 1 yıl daha
izlemeye devam edeyim
Bakalım sonuç ne olacak

Doymamış yağNe var lan kafanda
Beni ... Yine yapamazlarTSK nicelerini akıllandırdı
Peşmergelere verilen eğitim devam etmeliydi eğer devam edilseydiBir dönem marifetmiş gibi peşmergeye bile eğitim verdi.
EskidenKafa yapın![]()

@Admin sustur şu tosunuDoymamış yağ
Oksijensiz hava
Deniz suyu
Himalaya tuzu
Mesaj birleştirildi:
Beni ... Yine yapamazlar
Ben bozarım bu oyunu
Mesaj birleştirildi:
Peşmergelere verilen eğitim devam etmeliydi eğer devam edilseydi
İsrail'i...
Mesaj birleştirildi:
Eskiden
Olsa
Ses etmez
Yazmazdım
Değiştim artık
Kimse benim kafama vuramaz
Al sana![]()

28 günlük askerlik pardon tatil yaptım , törenden çıktık çarşıya gittik . Eylülde sıcak bir gündü . Suyum bitmiş çarşıdayız esnafın birinden su istedim. 28 gün boyunca hep beyaz ve ayrılmayan kapaklı şişe gördüm .
Başka alternatif yok tabi neyse suyun parasını ödedim. Suyu açtım kapağına baktım mavi etiket mavi ve kapak elimde kaldı. Şişeyle bir müddet bakıştıktan sonra aklıma geldi anaaa lennn bu da vardı dedim kendi kendime![]()
Amasyas
sen nerde yapmıştın? @0sıfırcı bizim ergenus arkadaş dersin komando gitti ayıp ayıp :P
askerlik adam olana iz bırakır hayatına yön verir.yoksa wc ye gidipte oraya evladı gibi yatırıpta su ile temizlemeyene bişey katmaz.aksıne topluma yük olanların ta kendileridir. kuzen mıydı kımdı pisubara adam büyük abdestini yapmıştı o söylemişti bana.yanı neler neler. kütahyada elemanın birisi sabah malum iştima öncesi sıra oluyordu el yıkamada tıraşta. eleman pisibarda filan el yıkıyordu anlayın yani.suda sorun olmadığı için genelde ufak ufak akarda kütahtada.
elma diyosunAmasya
Bende Amasya da yaptıydımAmasya
@Admin
Avaralıktan önceki kapanan hesabındaki kendi mesajlarına beğeni atıyor 🦃
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

3. Tabur 1.bölüktüBende Amasya da yaptıydım
Yanlış hatırlamıyorsam
4.tabur 1.bölüktü
Ya da duyduysan eğer
Prenses bölüğü diyolardı
Mesaj birleştirildi:
Önceki hesabımdaki bütün mesajları silsinler ki sıfırlanayım