Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Berber dükkanının kadınlarla yaptığı tanıtım infiale yol açtı!
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Berber dükkanının kadınlarla yaptığı tanıtım infiale yol açtı!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
0sıfırcı
Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
DarkredBlue61
Üye
Allah hidayet nasip etsin ne diyelim kadın kendini pazarladıktan sonra herşeyde patlama olur. misal arabaları neden garı kullanarak satıyorlar ? bilen varmı diye sormayacağim çünkü biliyorum
Allah hidayet nasip etsin ne diyelim kadın kendini pazarladıktan sonra herşeyde patlama olur. misal arabaları neden garı kullanarak satıyorlar ? bilen varmı diye sormayacağim çünkü biliyorum
kadınlara yazık bakıyorumda özellikle toplu taşımada vs de çok garı var. normalde evlerinde oturup annelik yapmaları gerek ama mevcut düzende ya çalışacaklar yada kocaları onları aldatacak yada onlar kocalarını yada kendini millete gösterecekler... yazık günah insanlara gerçekten bu düzenin kölesi olmuşlar.
kadınlara yazık bakıyorumda özellikle toplu taşımada vs de çok garı var. normalde evlerinde oturup annelik yapmaları gerek ama mevcut düzende ya çalışacaklar yada kocaları onları aldatacak yada onlar kocalarını yada kendini millete gösterecekler... yazık günah insanlara gerçekten bu düzenin kölesi olmuşlar.