Kalsın. İyi o halde ona sat çok istiyorsan abi satarım iyi fiyata ama bedava olmaz.
tekirium Üye Konu Sahibi 0sıfırcı' Alıntı: Kalsın. İyi o halde ona sat Genişletmek için tıkla ... çok istiyorsan abi satarım iyi fiyata ama bedava olmaz.
0sıfırcı' Alıntı: Kalsın. İyi o halde ona sat Genişletmek için tıkla ... çok istiyorsan abi satarım iyi fiyata ama bedava olmaz.
0sıfırcı Üye tekirium' Alıntı: çok istiyorsan abi satarım iyi fiyata ama bedava olmaz. Genişletmek için tıkla ... 250 kafi
tekirium' Alıntı: çok istiyorsan abi satarım iyi fiyata ama bedava olmaz. Genişletmek için tıkla ... 250 kafi
tekirium Üye Konu Sahibi 0sıfırcı' Alıntı: 250 yazınca Kardeş kalp krizi geçirdi herhalde @tekirium Genişletmek için tıkla ... yani hocam 250 s40 telefonlara verilecek para. Şu anda da yüksek ihtimal telefoncuya takas veririm c6 nın fiyatını düşürsün diye
0sıfırcı' Alıntı: 250 yazınca Kardeş kalp krizi geçirdi herhalde @tekirium Genişletmek için tıkla ... yani hocam 250 s40 telefonlara verilecek para. Şu anda da yüksek ihtimal telefoncuya takas veririm c6 nın fiyatını düşürsün diye
Dobraokuyucu Üye tekirium' Alıntı: yani hocam 250 s40 telefonlara verilecek para. Şu anda da yüksek ihtimal telefoncuya takas veririm c6 nın fiyatını düşürsün diye Genişletmek için tıkla ... Ben n8 i 500 e aldım. S40 telefonun ederi maksimum 100 liradir
tekirium' Alıntı: yani hocam 250 s40 telefonlara verilecek para. Şu anda da yüksek ihtimal telefoncuya takas veririm c6 nın fiyatını düşürsün diye Genişletmek için tıkla ... Ben n8 i 500 e aldım. S40 telefonun ederi maksimum 100 liradir
tekirium Üye Konu Sahibi Dobraokuyucu' Alıntı: Ben n8 i 500 e aldım. S40 telefonun ederi maksimum 100 liradir Genişletmek için tıkla ... ne zaman aldınız hocam? şu an o paraya bırakın n8'i nokia 500 bile zor bulunuyor
Dobraokuyucu' Alıntı: Ben n8 i 500 e aldım. S40 telefonun ederi maksimum 100 liradir Genişletmek için tıkla ... ne zaman aldınız hocam? şu an o paraya bırakın n8'i nokia 500 bile zor bulunuyor
0sıfırcı Üye tekirium' Alıntı: ne zaman aldınız hocam? şu an o paraya bırakın n8'i nokia 500 bile zor bulunuyor Genişletmek için tıkla ... Elindeki telefonları Çok düşük fiyatlara satan birinden (benden) Yanlış hatırlamıyorsam bu yıl aldı Sadece sim kart yuvası bozuktu Son düzenleme: 20 Eyl 2025
tekirium' Alıntı: ne zaman aldınız hocam? şu an o paraya bırakın n8'i nokia 500 bile zor bulunuyor Genişletmek için tıkla ... Elindeki telefonları Çok düşük fiyatlara satan birinden (benden) Yanlış hatırlamıyorsam bu yıl aldı Sadece sim kart yuvası bozuktu
tekirium Üye Konu Sahibi 0sıfırcı' Alıntı: Elindeki telefonları Çok düşük fiyatlara satan birinden Yanlış hatırlamıyorsam bu yıl aldı Sadece sim kart yuvası bozuktu Genişletmek için tıkla ... evelde var n8 daha pahalı sim yuvası bozuksa normal
0sıfırcı' Alıntı: Elindeki telefonları Çok düşük fiyatlara satan birinden Yanlış hatırlamıyorsam bu yıl aldı Sadece sim kart yuvası bozuktu Genişletmek için tıkla ... evelde var n8 daha pahalı sim yuvası bozuksa normal
Dobraokuyucu Üye tekirium' Alıntı: evelde var n8 daha pahalı sim yuvası bozuksa normal Genişletmek için tıkla ... Değil.
tekirium' Alıntı: evelde var n8 daha pahalı sim yuvası bozuksa normal Genişletmek için tıkla ... Değil.
0sıfırcı Üye Dobraokuyucu' Alıntı: İdealdi Genişletmek için tıkla ... İde ne aldı İde ne Ve ne aldı Şifre mi bu
Dobraokuyucu Üye 0sıfırcı' Alıntı: İde ne aldı İde ne Ve ne aldı Şifre mi bu Genişletmek için tıkla ... Ne eksik ne fazla tam olması gerektiği gibi. Orta şekerli
0sıfırcı' Alıntı: İde ne aldı İde ne Ve ne aldı Şifre mi bu Genişletmek için tıkla ... Ne eksik ne fazla tam olması gerektiği gibi. Orta şekerli
0sıfırcı Üye Dobraokuyucu' Alıntı: Ne eksik ne fazla tam olması gerektiği gibi. Orta şekerli Genişletmek için tıkla ... Kahve Türk kahvesi di mi Espresso mespresso kapuçino bozar bizi
Dobraokuyucu' Alıntı: Ne eksik ne fazla tam olması gerektiği gibi. Orta şekerli Genişletmek için tıkla ... Kahve Türk kahvesi di mi Espresso mespresso kapuçino bozar bizi