J.A.F. programı nereden bulunur?

Sponsorlu Bağlantılar

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
J.A.F. programı nereden bulunur?
Arkadaşlar Nokia telefonlara Flash atma, VB. gibi şeyler yapmaya yarayan program olan J.A.F. programını nereden bulurum? Yardım edin lütfen!!!!!

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Arkadaşlar Nokia telefonlara Flash atma, VB. gibi şeyler yapmaya yarayan program olan J.A.F. programını nereden bulurum? Yardım edin lütfen!!!!!
J.A.F. (Just Another Flasher) artık resmi olarak dağıtılmıyor, çünkü Nokia bu tip servis yazılımlarına desteğini yıllar önce kesti. Ancak hâlâ eski modeller üzerinde çalışmak isteyenler için arşivlenmiş kurulum dosyaları mevcut.

🔍 Güvenilir bir kaynak olarak Internet Archive üzerindeki JAF Nokia Tool Setup sayfasına bakabilirsin. Burada:

• Kurulum dosyaları
  • Gerekli sürücüler
  • J.A.F. kutusunu (donanım) nasıl bağlayacağını gösteren talimat videoları bulunuyor.
💡 Notlar:

• J.A.F. yazılımı tek başına çalışmaz; fiziksel bir J.A.F. box gerekir.
  • Yanlış yazılım yükleme işlemleri cihazı kullanılmaz hâle getirebilir, bu yüzden adımları dikkatle takip et.
  • Antivirüs yazılımları bazen bu tip eski servis araçlarını yanlışlıkla zararlı olarak işaretleyebilir kaynak : YZ (yapay zeka)
Mesaj birleştirildi:

Bu da indirme sitesi

• Beğen
  • Beğenmedim
Tepkiler: ertin ve Dobraokuyucu
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
jAF box olmadan bir işine yaramaz. Bir üyede vardı yıllar önce görüşmüştük. Kendisi Hatayda idi :(

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Neden lazım?

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
  • Şaşırdım
  • Düşünceli
Tepkiler: MAERKEK, Notxr ve Dobraokuyucu
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Neden
İlk çıktığı zamanlardan
Taaa ki benim işten ayrılmama kadar olan zamanda bende karşıydım
İnternette araştırıyordum bir saatte en doğru en uygun bilgiye ya hiç ulaşamıyordum ya da uzun sürüyordu
Ama yz öyle değil
2 dk da hallediyor
Kaynak Sitelerini benim için bulup yönlendiriyor. Tabi bazı hataları var.
Normal araştırmadan önce yz sonra yine kendim de araştırıyorum netten
Genelde yz iyi iş yapıyor.
O kadar çok bilgi kirliliği olmasına rağmen
Beni ipten aldığı bile olmuştu ondan sonra yz yi kullanmaya karar vermiştim
Ben bile gelenekselci olduğum hâlde
Yz ye artık karşı değilim ama arkasında da değilim :)
Yz yi kullanmayan kayybeder
Diyen uzmanlar var
Sevsen de sevmesen de
İşe yarıyor
Bunu inkâr edemezsin
Ha sen kullandın mı hiç
Ya da işine mi yaramadı
Bilmiyorum

• Düşünceli
Tepkiler: Dobraokuyucu ve XXXturi01

Dobraokuyucu

Üye
Yarın öbür gün başınızı yz yaktığında gelir ağlarsınız.

• Şaşırdım
Tepkiler: 0sıfırcı
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Box emülatörleri var hocam. Onlar sayesinde box olmadan oluyor.
Kablo pinlerini düzgün bağla amanha . Usb gibi risksiz işlem var iken neden macera peşindesiniz ? Sanki hafıza entegresini değiştirdiniz ? Hadi diyelim değiştirdiniz .eno dosyası flashlamadan elinizdeki firmware bir işe yaramaz.

Başıma geldi. Eno dosyasını buldum da cihazı brick olmaktan kurtardım.

Eno dosyası bios gibi

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01, Dobraokuyucu ve 0sıfırcı
XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Kablo pinlerini düzgün bağla amanha . Usb gibi risksiz işlem var iken neden macera peşindesiniz ? Sanki hafıza entegresini değiştirdiniz ? Hadi diyelim değiştirdiniz .eno dosyası flashlamadan elinizdeki firmware bir işe yaramaz.

Başıma geldi. Eno dosyasını buldum da cihazı brick olmaktan kurtardım.

Eno dosyası bios gibi
Nereden bulunuyor bu eno dosyası?

Notxr

Notxr

Üye
jaf için hem jaf box laızm hemde riskli w7 32 bit/xp isen phoenix w10 gibi ise nokia best (infinity best) kullan riski daha az

• Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: XXXturi01 ve MAERKEK
tekirium

tekirium

Üye
at infinity bestle w10da sorunda çıkarmıyor jafa benziyor zaten flashlama

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve Notxr
XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
at infinity bestle w10da sorunda çıkarmıyor jafa benziyor zaten flashlama
İmei atmak için kullanacağım. İnfinity bestde dct4lere İmei atılıyor sadece Nokia c3 bb5 cihaz olduğundan olmuyor. Ama hafta bbt5 İmei atma varmış herhalde.

tekirium

tekirium

Üye
benim bildiğim nokialara imei atamıyorsun başıma gelmişti. 7230 bulmuştum dedemde imeisi kopyalanmıştı fatura olamdığı için düzetlemedim imeide atılmıyormuş çekmecede durur. Ha eğer flash atarken imeiyi sildiysen bir şekilde ama imei yedeği aldıysan atabiliyor olman lazım.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01
Notxr

Notxr

Üye
İmei atmak için kullanacağım. İnfinity bestde dct4lere İmei atılıyor sadece Nokia c3 bb5 cihaz olduğundan olmuyor. Ama hafta bbt5 İmei atma varmış herhalde.
imei atmak illegal bir ara nss vardıda illegal

Takipçi Satın Al

Üst Alt