J.A.F. (Just Another Flasher) artık resmi olarak dağıtılmıyor, çünkü Nokia bu tip servis yazılımlarına desteğini yıllar önce kesti. Ancak hâlâ eski modeller üzerinde çalışmak isteyenler için arşivlenmiş kurulum dosyaları mevcut.Arkadaşlar Nokia telefonlara Flash atma, VB. gibi şeyler yapmaya yarayan program olan J.A.F. programını nereden bulurum? Yardım edin lütfen!!!!!
Yapay zekaya karşımısınNeden lazım?
Box emülatörleri var hocam. Onlar sayesinde box olmadan oluyor.jAF box olmadan bir işine yaramaz. Bir üyede vardı yıllar önce görüşmüştük. Kendisi Hatayda idi![]()
Karşıyım evetYapay zekaya karşımısın
Niye dislike attın
NedenKarşıyım evet

NolduYarın öbür gün başınızı yz yaktığında gelir ağlarsınız.
Kablo pinlerini düzgün bağla amanha . Usb gibi risksiz işlem var iken neden macera peşindesiniz ? Sanki hafıza entegresini değiştirdiniz ? Hadi diyelim değiştirdiniz .eno dosyası flashlamadan elinizdeki firmware bir işe yaramaz.Box emülatörleri var hocam. Onlar sayesinde box olmadan oluyor.
Nereden bulunuyor bu eno dosyası?Kablo pinlerini düzgün bağla amanha . Usb gibi risksiz işlem var iken neden macera peşindesiniz ? Sanki hafıza entegresini değiştirdiniz ? Hadi diyelim değiştirdiniz .eno dosyası flashlamadan elinizdeki firmware bir işe yaramaz.
Başıma geldi. Eno dosyasını buldum da cihazı brick olmaktan kurtardım.
Eno dosyası bios gibi
Firmware dosyasını tam halini cello mania sitesinden indirebilirsin. O siteden çıkabilirNereden bulunuyor bu eno dosyası?
jaf için hem jaf box laızm hemde riskli w7 32 bit/xp isen phoenix w10 gibi ise nokia best (infinity best) kullan riski daha azArkadaşlar Nokia telefonlara Flash atma, VB. gibi şeyler yapmaya yarayan program olan J.A.F. programını nereden bulurum? Yardım edin lütfen!!!!!
İmei atmak için kullanacağım. İnfinity bestde dct4lere İmei atılıyor sadece Nokia c3 bb5 cihaz olduğundan olmuyor. Ama hafta bbt5 İmei atma varmış herhalde.at infinity bestle w10da sorunda çıkarmıyor jafa benziyor zaten flashlama
imei atmak illegal bir ara nss vardıda illegalİmei atmak için kullanacağım. İnfinity bestde dct4lere İmei atılıyor sadece Nokia c3 bb5 cihaz olduğundan olmuyor. Ama hafta bbt5 İmei atma varmış herhalde.
Nss ile atılıyormu?imei atmak illegal bir ara nss vardıda illegal
galiba ama illegal ondan öneri verememNss ile atılıyormu?