MAERKEK
Admin
Sizleri aktif görmeyince yönetim nerede bulalım şunları diye aramaya çıkmışlar .Noluyo la burada
Çavuş gibi hissettim bu cümleden sonra kendimi

Sizleri aktif görmeyince yönetim nerede bulalım şunları diye aramaya çıkmışlar .Noluyo la burada

Yoklama alıyorlarNoluyo la burada

Hepsi aktif diyen sayın üye , görünen köy kılavuz istemiyor. Alındım şu an . Hiçbiri deseydin yadırgamazdım.

TR de karnımı doyurmaya çalışıyorum herkes gibi 🤣 Arada bir foruma da uğruyorum bildirim gelinceBakıyorum da eski yöneticiler hala buralardaymış. Mert sen neler yapıyorsun ?
Yol parası çok az, iki yüzlük birde hindi, hemide iri 🦃Dönmesini istediğiniz üye varsa konusunu açabilirim. Konu başı 100 tl
Forumu terk etmeyip, sandığa sahip çıkalımÖndeyiz.

Yandex ve Google oy bölüyor, onlara rağmen kazanıyormuyuz, hindi acansı manipülasyon yapıyorOyları bölmeyin, çekilin, kazanıyoruz.

@Praetor ve @a21aDönmesini istediğiniz üye varsa konusunu açabilirim. Konu başı 100 tl
Bunlar gelirse, yılbaşında fırında hindi var, hazırlan Gonyalı bunlar seni fırına sürerler🦃@Praetor ve @a21a
A21a tanımıyorum diğeri Praetor selamı var 🤣@Praetor ve @a21a
Oo Dayı Sen Yaşıyon MuNoluyo la burada
Yağ ÇekmeHoşgeldin ağabey
avast varsa nolur bıktıhhh habire lisans uyarısı veriyorÇekiliş yapayım antivirüs programı 1 yıl lisans kendime almıştım. Eş dost isteyen yok
Moderatör olmak içinYağ Çekme