Revengeful
Emekli Yönetici
Praetor yazmaya yetkiniz yok hatası almış adminim 🤣Yaşıyoruz bir şekilde. Hayat, hepimizi bir yerlere getirdi işte.
Praetor yazmaya yetkiniz yok hatası almış adminim 🤣Yaşıyoruz bir şekilde. Hayat, hepimizi bir yerlere getirdi işte.
Hepsinin yazma yetkisini almak lazım öyle ise. Foruma rütbe sistemi geri gelirse, emekli paşaların icraatları sorgulanır, birçok admin görevden açığa alınır. Anlaşılan rütbe sistemi, yönetici olup tatile çıkanlar için kaldırıldı. Kaybolan forum otoritesini yeniden tesisis etmek içün, forumda darbe yapılmasını engellemek, böylece foruma uğramayan, meydanı boş bırakan sorunsuz yöneticiler devrilemeyecektir. Bunun sonucunda forum iç ve dış savaş çıkma tehlikesiyle varlığını sürdürmeye çalışmaktadır. Neredeyse tamamının erkeklerden oluştuğu, kadınların bile erkek gibi davrandığı bu forumun, istisnai olarak askeri yönetimde kalması gerekirdi. Büyük bir adım olarak nitelenen sivil yönetime geçileli, forumun yöneticileri bile forumda pasif hale gelmiş, çözümü sivil üyelerde aramaya başlamıştır. Tekrar askeri disiplinin geri döndüğü, yöneticilerin üyelerin önünde savaşa giden komutan gibi olduğu, her üyenin Türk ve asker olduğu zamanlar şimdikinden çok daha iyi idi. Bunun en büyük örneği o dönemlerde yönetici, şimdi ise emekli olan yada emekliliği elinden alınan yöneticilerin şaşkınlığıdır. Emekli paşaları, generalleri göreve çağırıyoruzPraetor yazmaya yetkiniz yok hatası almış adminim 🤣
Hayat Bizi 61 Kenara Diyorsun. Olur Olur Toprak Olunca Düzelir Sıkmayalım O Kedi Canlarımızı Maşallah Hocam.Yaşıyoruz bir şekilde. Hayat, hepimizi bir yerlere getirdi işte.
Avast İse Benim Ona GöreAntivirus markasini merak etmedim değil
@OzanHepsinin yazma yetkisini almak lazım öyle ise. Foruma rütbe sistemi geri gelirse, emekli paşaların icraatları sorgulanır, birçok admin görevden açığa alınır. Anlaşılan rütbe sistemi, yönetici olup tatile çıkanlar için kaldırıldı. Kaybolan forum otoritesini yeniden tesisis etmek içün, forumda darbe yapılmasını engellemek, böylece foruma uğramayan, meydanı boş bırakan sorunsuz yöneticiler devrilemeyecektir. Bunun sonucunda forum iç ve dış savaş çıkma tehlikesiyle varlığını sürdürmeye çalışmaktadır. Neredeyse tamamının erkeklerden oluştuğu, kadınların bile erkek gibi davrandığı bu forumun, istisnai olarak askeri yönetimde kalması gerekirdi. Büyük bir adım olarak nitelenen sivil yönetime geçileli, forumun yöneticileri bile forumda pasif hale gelmiş, çözümü sivil üyelerde aramaya başlamıştır. Tekrar askeri disiplinin geri döndüğü, yöneticilerin üyelerin önünde savaşa giden komutan gibi olduğu, her üyenin Türk ve asker olduğu zamanlar şimdikinden çok daha iyi idi. Bunun en büyük örneği o dönemlerde yönetici, şimdi ise emekli olan yada emekliliği elinden alınan yöneticilerin şaşkınlığıdır. Emekli paşaları, generalleri göreve çağırıyoruz![]()
Biri geldiBunlar gelirse, yılbaşında fırında hindi var, hazırlan Gonyalı bunlar seni fırına sürerler🦃
Ozan bunu bilmiyor mu sanıyorsunuz
Bunlar anca hindiyi yer, forumda hindi kalmadı, hindileri yemesini biliyorsan, önce güvenliğini ve neslinin devamını sağlamak gereklidirBiri geldi![]()
Adam akıllı aleykümselamÖhööö öhöööö .
Adam akıllı selamünaleyküm...
Ve adam akıllı Aleykümselam, tekrardanÖhööö öhöööö .
Az sessiz ol 46 lık olduğumuzu çaktırmaAkıllı Mı? Akıllı Burada Ne Ararla
Aleykumselam.
Kaldı 83 oyEskiden olsa yöneticileri karşılaştırmak forum kurallarına aykırı denirdi. Ben de ortalığı iyice karıştırır en son ban yerdim. tı tı tı tı tı yöneticiler anca mesaj yazıyor icraat yok püüüüü. Konuyu açarken kaostan beslenme ümidiyle açmıştım. Hepsi sevgi pıtırcığı çıktı.
Mesaj birleştirildi:
Neyse anketi güncelledim. Daha objektif oldu
Aleyküm selamÖhööö öhöööö .
Maxibros Bildirgesi yayınlanmıştır.Hepsinin yazma yetkisini almak lazım öyle ise. Foruma rütbe sistemi geri gelirse, emekli paşaların icraatları sorgulanır, birçok admin görevden açığa alınır. Anlaşılan rütbe sistemi, yönetici olup tatile çıkanlar için kaldırıldı. Kaybolan forum otoritesini yeniden tesisis etmek içün, forumda darbe yapılmasını engellemek, böylece foruma uğramayan, meydanı boş bırakan sorunsuz yöneticiler devrilemeyecektir. Bunun sonucunda forum iç ve dış savaş çıkma tehlikesiyle varlığını sürdürmeye çalışmaktadır. Neredeyse tamamının erkeklerden oluştuğu, kadınların bile erkek gibi davrandığı bu forumun, istisnai olarak askeri yönetimde kalması gerekirdi. Büyük bir adım olarak nitelenen sivil yönetime geçileli, forumun yöneticileri bile forumda pasif hale gelmiş, çözümü sivil üyelerde aramaya başlamıştır. Tekrar askeri disiplinin geri döndüğü, yöneticilerin üyelerin önünde savaşa giden komutan gibi olduğu, her üyenin Türk ve asker olduğu zamanlar şimdikinden çok daha iyi idi. Bunun en büyük örneği o dönemlerde yönetici, şimdi ise emekli olan yada emekliliği elinden alınan yöneticilerin şaşkınlığıdır. Emekli paşaları, generalleri göreve çağırıyoruz![]()
Mapushane çeşmesi yandan akıyor yandanİkinci tura kaldı![]()
Mesele devirmek değil, yerine getirmekForumu yönetimini devirin arkadaşlar. Bu sizin elinizde
Umarım yerine bir şekilde gelir . Ben de buraların yeşerdiğini görmek isterim. Başka biri yaparsa bende teşvik olurum . Dönüt almak çok önemli.Mapushane çeşmesi yandan akıyor yandan
Mesele devirmek değil, yerine getirmek![]()