En aktif yönetici

Sponsorlu Bağlantılar

En aktif yönetici

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Silinen Üye 2625978 ve PALA.

PALA.

PALA.

Üye
Praetor yazmaya yetkiniz yok hatası almış adminim 🤣
Hepsinin yazma yetkisini almak lazım öyle ise. Foruma rütbe sistemi geri gelirse, emekli paşaların icraatları sorgulanır, birçok admin görevden açığa alınır. Anlaşılan rütbe sistemi, yönetici olup tatile çıkanlar için kaldırıldı. Kaybolan forum otoritesini yeniden tesisis etmek içün, forumda darbe yapılmasını engellemek, böylece foruma uğramayan, meydanı boş bırakan sorunsuz yöneticiler devrilemeyecektir. Bunun sonucunda forum iç ve dış savaş çıkma tehlikesiyle varlığını sürdürmeye çalışmaktadır. Neredeyse tamamının erkeklerden oluştuğu, kadınların bile erkek gibi davrandığı bu forumun, istisnai olarak askeri yönetimde kalması gerekirdi. Büyük bir adım olarak nitelenen sivil yönetime geçileli, forumun yöneticileri bile forumda pasif hale gelmiş, çözümü sivil üyelerde aramaya başlamıştır. Tekrar askeri disiplinin geri döndüğü, yöneticilerin üyelerin önünde savaşa giden komutan gibi olduğu, her üyenin Türk ve asker olduğu zamanlar şimdikinden çok daha iyi idi. Bunun en büyük örneği o dönemlerde yönetici, şimdi ise emekli olan yada emekliliği elinden alınan yöneticilerin şaşkınlığıdır. Emekli paşaları, generalleri göreve çağırıyoruz (h)

• Beğen
  • Cool
Tepkiler: MAERKEK ve Dobraokuyucu
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yaşıyoruz bir şekilde. Hayat, hepimizi bir yerlere getirdi işte.
Hayat Bizi 61 Kenara Diyorsun. Olur Olur Toprak Olunca Düzelir Sıkmayalım O Kedi Canlarımızı Maşallah Hocam.

Eski Forum Ortamını Özlemedik Değil,Şu Sıra Yeller Esiyor Gereksiz Mesaj Yazmaktan Klavye Bozulacak Az Kaldı
Mesaj birleştirildi:

Antivirus markasini merak etmedim değil
Avast İse Benim Ona Göre :D

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Hepsinin yazma yetkisini almak lazım öyle ise. Foruma rütbe sistemi geri gelirse, emekli paşaların icraatları sorgulanır, birçok admin görevden açığa alınır. Anlaşılan rütbe sistemi, yönetici olup tatile çıkanlar için kaldırıldı. Kaybolan forum otoritesini yeniden tesisis etmek içün, forumda darbe yapılmasını engellemek, böylece foruma uğramayan, meydanı boş bırakan sorunsuz yöneticiler devrilemeyecektir. Bunun sonucunda forum iç ve dış savaş çıkma tehlikesiyle varlığını sürdürmeye çalışmaktadır. Neredeyse tamamının erkeklerden oluştuğu, kadınların bile erkek gibi davrandığı bu forumun, istisnai olarak askeri yönetimde kalması gerekirdi. Büyük bir adım olarak nitelenen sivil yönetime geçileli, forumun yöneticileri bile forumda pasif hale gelmiş, çözümü sivil üyelerde aramaya başlamıştır. Tekrar askeri disiplinin geri döndüğü, yöneticilerin üyelerin önünde savaşa giden komutan gibi olduğu, her üyenin Türk ve asker olduğu zamanlar şimdikinden çok daha iyi idi. Bunun en büyük örneği o dönemlerde yönetici, şimdi ise emekli olan yada emekliliği elinden alınan yöneticilerin şaşkınlığıdır. Emekli paşaları, generalleri göreve çağırıyoruz (h)
@Ozan

• Kahkaha
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Ozan bunu bilmiyor mu sanıyorsunuz :polis:
Askeri düzen geri gelirse, senin hindilik garantidir, zaten bu yeni dünya düzeni gelmeden önce hindi devrildi ve bu geçen süre içinde yeni hindi bulunamadı :hmmm Yeniden askeri düzen gelirse ancak güven ortamı sağlanır (h)

Bunlar anca hindiyi yer, forumda hindi kalmadı, hindileri yemesini biliyorsan, önce güvenliğini ve neslinin devamını sağlamak gereklidir (h)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Silinen Üye 2625978
Baydırman

Baydırman

Moderator
İkinci tura kaldı :zong:

• Kahkaha
Tepkiler: Dobraokuyucu ve PALA.
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Öhööö öhöööö . :)
Adam akıllı selamünaleyküm...

• Kahkaha
  • Beğen
  • Cool
Tepkiler: MAERKEK, Dobraokuyucu, PALA. ve 2 diğerleri
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Akıllı Mı? Akıllı Burada Ne Ararla
Aleykumselam.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eskiden olsa yöneticileri karşılaştırmak forum kurallarına aykırı denirdi. Ben de ortalığı iyice karıştırır en son ban yerdim. tı tı tı tı tı yöneticiler anca mesaj yazıyor icraat yok püüüüü. Konuyu açarken kaostan beslenme ümidiyle açmıştım. Hepsi sevgi pıtırcığı çıktı.
Mesaj birleştirildi:

Neyse anketi güncelledim. Daha objektif oldu

• Beğen
  • Kahkaha
Tepkiler: DiaBLoS, MAERKEK, Baydırman ve 2 diğerleri
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ayak Üstü Foruma Darbe Mı Yapsak Ne

• Şaşırdım
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
PALA.

PALA.

Üye
Eskiden olsa yöneticileri karşılaştırmak forum kurallarına aykırı denirdi. Ben de ortalığı iyice karıştırır en son ban yerdim. tı tı tı tı tı yöneticiler anca mesaj yazıyor icraat yok püüüüü. Konuyu açarken kaostan beslenme ümidiyle açmıştım. Hepsi sevgi pıtırcığı çıktı.
Mesaj birleştirildi:

Neyse anketi güncelledim. Daha objektif oldu
Kaldı 83 oy :ehe

Bu arada forumda paralel yapı kalkışma yapmak istiyiii :ehe

Biz eski paşa ve generallerin olaya el koymasını istiyoruz, ikisi zıt şeyler, karıştırmayın (h)

• Cool
  • Kahkaha
Tepkiler: Baydırman ve Silinen Üye 2625978
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Forumu yönetimini devirin arkadaşlar. Bu sizin elinizde

• Düşünceli
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61, Silinen Üye 2625978 ve PALA.
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Ol
Maxibros Bildirgesi yayınlanmıştır.

• Cool
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve PALA.
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Mapushane çeşmesi yandan akıyor yandan (h)

Mesele devirmek değil, yerine getirmek (h)
Umarım yerine bir şekilde gelir . Ben de buraların yeşerdiğini görmek isterim. Başka biri yaparsa bende teşvik olurum . Dönüt almak çok önemli.

• Cool
  • Beğen
Tepkiler: PALA. ve Silinen Üye 2625978

Üst Alt