Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
Baktın olmuyor bakmayacaksın (h)

• Cool
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hemende Satiş Bakıyorumda

• Kahkaha
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
gönüldaşlar nerdesiniz kimsesiz kalmış buralar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve Baydırman
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
soran olursa öldü de dediler

haltie

haltie

Üye
ne mekandı be

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS, AIS ve Baydırman
PALA.

PALA.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: AIS ve Baydırman
AIS

AIS

Üye
Şimdi ne?

PALA.

PALA.

Üye
Bu forum devlet millet düşmanlarının cirit attığı yer haline geldi maalesef. Atatürk'e, Türk milletine ve değerlerine dil uzatma cüretini gösterenlerin bırak forumu, ülkede bile yeri olmamalı. Bu ülke savaşla kazanıldı, zamanında Osmanlının parçalanmasına sebep olan, ancak Gazi Mustafa Kemal Atatürk den yüz bulamayan zararlı cemiyetlerin hayalperest sempatizanlarının bu ülke sınırları içerisinde zararlı ideolojilerini savunma, düşünme, konuşma hakkı yoktur, bu ülke savaşla kuruldu. Forumda Atatürk'e ve Türk milletine söven, pontus rum, kürdistan, siyasal islamcılık gibi saçmalıkları savunan üyeleri ve bunları izleyen yöneticileri gördük. Bunları görüp de sessiz kalanlar, bunlarla sorunu olmayanlar, kendilerini bir sorgulasın, çünkü kendilerinin de Atatürk ve Türk milleti ile sorunu vardır. Bu tepkimi anormal bulanlar olacaktır, kimse Atatürk'e ve Türk milletine sövenlerde anormallik aramıyor ne hikmetse. Öfkelenmemek elde değil.

Kısacası eski üyeler gidince forum çok bozuldu, onları mumla arar hale gelindi. Dikkat ederseniz şu 1 haftalık sürede geri dönen emekli üyeler bir anda forumun iklimini değiştirdi.

• Kahkaha
Tepkiler: DarkredBlue61

Dobraokuyucu

Üye
Bu forum devlet millet düşmanlarının cirit attığı yer haline geldi maalesef. Atatürk'e, Türk milletine ve değerlerine dil uzatma cüretini gösterenlerin bırak forumu, ülkede bile yeri olmamalı. Bu ülke savaşla kazanıldı, zamanında Osmanlının parçalanmasına sebep olan, ancak Gazi Mustafa Kemal Atatürk den yüz bulamayan zararlı cemiyetlerin hayalperest sempatizanlarının bu ülke sınırları içerisinde zararlı ideolojilerini savunma, düşünme, konuşma hakkı yoktur, bu ülke savaşla kuruldu. Forumda Atatürk'e ve Türk milletine söven, pontus rum, kürdistan, siyasal islamcılık gibi saçmalıkları savunan üyeleri ve bunları izleyen yöneticileri gördük. Bunları görüp de sessiz kalanlar, bunlarla sorunu olmayanlar, kendilerini bir sorgulasın, çünkü kendilerinin de Atatürk ve Türk milleti ile sorunu vardır. Bu tepkimi anormal bulanlar olacaktır, kimse Atatürk'e ve Türk milletine sövenlerde anormallik aramıyor ne hikmetse. Öfkelenmemek elde değil.

Kısacası eski üyeler gidince forum çok bozuldu, onları mumla arar hale gelindi. Dikkat ederseniz şu 1 haftalık sürede geri dönen emekli üyeler bir anda forumun iklimini değiştirdi.
Bu olaylar ne zaman oldu?
Bana bunlar nedense eksiyi hatırlattı dediğiniz olaylar ekşide gündelik gerçekleşen ve hatta yonetim tarafından da desteklenen olaylar

PALA.

PALA.

Üye
Bu olaylar ne zaman oldu?
Bana bunlar nedense eksiyi hatırlattı dediğiniz olaylar ekşide gündelik gerçekleşen ve hatta yonetim tarafından da desteklenen olaylar
Sürekli mücadele ediyoruz zaten, göremiyorsan yada görmek istemiyorsan o senle alakalıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve büyük Türk milletine sataşmak, hakaret etmek için pusuda yatanları bu forumun yöneticileri pek ala biliyor, bilmiyorlarsa forumdan haberleri yoktur. Bunlardan daha tehlikelisi bunlara göz yumanlardır. Her kim üstü kapalı yada açık Türk milletine ve Atatürk'e hakaret ederse gerekçesine bakılmadan forumdan atılmalı, bunları burada bekleten yöneticilerde aynı şekilde atılmalı. Kimse yönetici oldum diye kendini Amerika sanmasın, bu konuda bir tartışma varsa, konu silinmek yerine ihaneti yapan ve göremeyenler silinmeli. Bu konuda da hiç geri adım atmayacağımı herkes bilir. Özellikle Atatürk'ü koruyan kanunlardan çekinen teröristlere ben terörist derim, dağdakinden farkları yok çünkü.

Mesaj çoktan gerekli yere ulaşmıştır, artık kim rahatsız oluyorsa, daha da fazla konuşmak istemiyorum (h)

Çünkü en nefret ettiğim şey, Türk milletine, onun değerlerine ve Atatürk'e dil uzatılmasıdır. Konuşurken bile nefretim çoğalıyor, daha fazla konuşmak istemiyorum. Normalde kesinlikle böyle değilimdir.

• Cool
Tepkiler: Dobraokuyucu
Takipçi Satın Al

Üst Alt