Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
TenisVoleybol Mu Yoksa Futbol Mu
TenisVoleybol Mu Yoksa Futbol Mu
O Küçükmüş Bişi Olmaz
Tenis kort olanO Küçükmüş Bişi Olmaz
Anlamlı sözler de 1 numaraya yerleştiniz.Baktın olmuyor bakmayacaksın![]()
İyi satıcı olduğumu herkes biliyor.Hemende Satiş Bakıyorumda
Ticaret Zeka ve Dil Gerektirir.Bende Olmadığı İçin Bişi Diyemiyorumİyi satıcı olduğumu herkes biliyor.

ticareti bende becerememTicaret Zeka ve Dil Gerektirir.Bende Olmadığı İçin Bişi Diyemiyorum![]()
Diğer Manada Satıcısın Anladım. Peki Satiş Yaparken Hangi Yüzünü Kullanıyorsunticareti bende beceremem
satıcıyım derken onu kasdetmedim
tilkiDiğer Manada Satıcısın Anladım. Peki Satiş Yaparken Hangi Yüzünü Kullanıyorsun
3 u 1 arada hay maşallahtilki
sinsi
güleryüz
Aleykümselam, 5 sene olmuş, dayı sen hala içeride misinSelamun Aleykùm ..
Dostların mekanına ilk msjlarımız hayırlı olsun.
Başlık 10 numara olmuş Nadir

Bu forum devlet millet düşmanlarının cirit attığı yer haline geldi maalesef. Atatürk'e, Türk milletine ve değerlerine dil uzatma cüretini gösterenlerin bırak forumu, ülkede bile yeri olmamalı. Bu ülke savaşla kazanıldı, zamanında Osmanlının parçalanmasına sebep olan, ancak Gazi Mustafa Kemal Atatürk den yüz bulamayan zararlı cemiyetlerin hayalperest sempatizanlarının bu ülke sınırları içerisinde zararlı ideolojilerini savunma, düşünme, konuşma hakkı yoktur, bu ülke savaşla kuruldu. Forumda Atatürk'e ve Türk milletine söven, pontus rum, kürdistan, siyasal islamcılık gibi saçmalıkları savunan üyeleri ve bunları izleyen yöneticileri gördük. Bunları görüp de sessiz kalanlar, bunlarla sorunu olmayanlar, kendilerini bir sorgulasın, çünkü kendilerinin de Atatürk ve Türk milleti ile sorunu vardır. Bu tepkimi anormal bulanlar olacaktır, kimse Atatürk'e ve Türk milletine sövenlerde anormallik aramıyor ne hikmetse. Öfkelenmemek elde değil.Şimdi ne?
Bu olaylar ne zaman oldu?Bu forum devlet millet düşmanlarının cirit attığı yer haline geldi maalesef. Atatürk'e, Türk milletine ve değerlerine dil uzatma cüretini gösterenlerin bırak forumu, ülkede bile yeri olmamalı. Bu ülke savaşla kazanıldı, zamanında Osmanlının parçalanmasına sebep olan, ancak Gazi Mustafa Kemal Atatürk den yüz bulamayan zararlı cemiyetlerin hayalperest sempatizanlarının bu ülke sınırları içerisinde zararlı ideolojilerini savunma, düşünme, konuşma hakkı yoktur, bu ülke savaşla kuruldu. Forumda Atatürk'e ve Türk milletine söven, pontus rum, kürdistan, siyasal islamcılık gibi saçmalıkları savunan üyeleri ve bunları izleyen yöneticileri gördük. Bunları görüp de sessiz kalanlar, bunlarla sorunu olmayanlar, kendilerini bir sorgulasın, çünkü kendilerinin de Atatürk ve Türk milleti ile sorunu vardır. Bu tepkimi anormal bulanlar olacaktır, kimse Atatürk'e ve Türk milletine sövenlerde anormallik aramıyor ne hikmetse. Öfkelenmemek elde değil.
Kısacası eski üyeler gidince forum çok bozuldu, onları mumla arar hale gelindi. Dikkat ederseniz şu 1 haftalık sürede geri dönen emekli üyeler bir anda forumun iklimini değiştirdi.
Sürekli mücadele ediyoruz zaten, göremiyorsan yada görmek istemiyorsan o senle alakalıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve büyük Türk milletine sataşmak, hakaret etmek için pusuda yatanları bu forumun yöneticileri pek ala biliyor, bilmiyorlarsa forumdan haberleri yoktur. Bunlardan daha tehlikelisi bunlara göz yumanlardır. Her kim üstü kapalı yada açık Türk milletine ve Atatürk'e hakaret ederse gerekçesine bakılmadan forumdan atılmalı, bunları burada bekleten yöneticilerde aynı şekilde atılmalı. Kimse yönetici oldum diye kendini Amerika sanmasın, bu konuda bir tartışma varsa, konu silinmek yerine ihaneti yapan ve göremeyenler silinmeli. Bu konuda da hiç geri adım atmayacağımı herkes bilir. Özellikle Atatürk'ü koruyan kanunlardan çekinen teröristlere ben terörist derim, dağdakinden farkları yok çünkü.Bu olaylar ne zaman oldu?
Bana bunlar nedense eksiyi hatırlattı dediğiniz olaylar ekşide gündelik gerçekleşen ve hatta yonetim tarafından da desteklenen olaylar