coskun3444
Üye
Anladim. Tesekkur ederim ilginizeYapımcıları klon uygulamada böyle sorunların yaşanabileceğini, v20 çıkana kadar da orijinal paketin kullanılmasını söyledi.
Anladim. Tesekkur ederim ilginizeYapımcıları klon uygulamada böyle sorunların yaşanabileceğini, v20 çıkana kadar da orijinal paketin kullanılmasını söyledi.
Rica ederimAnladim. Tesekkur ederim ilginize
Modlardaki "Maksimum Kalitede Fotoğraflar" seçeneği etkinse kapatman sorunu azaltabilir. Bundan kaynaklı heralde bende de çöküp duruyodu şimdi problem yok.Az önce bu hatayı verdi sizce nedendir ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Acikti ama kapatayim bendeModlardaki "Maksimum Kalitede Fotoğraflar" seçeneği etkinse kapatman sorunu azaltabilir. Bundan kaynaklı heralde bende de çöküp duruyodu şimdi problem yok.
Modlar-> Ana Ekran ve Hikaye Ayarları-> Reklamları Kapat seçeneğinden sadece sponsorlu reklamları kapatabilirsin.Eline sağlık hocam. Benim merak ettiğim bu sponsorlu reklamları nasıl engelleyebilirim? Üç paylaşımdan biri reklam ve çok sinir bozucu olmaya başladı.
Eyvallah hocam sağolasın, başta olmamıştı kapatıp açınca düzeldiModla
Modlar-> Ana Ekran ve Hikaye Ayarları-> Reklamları Kapat seçeneğinden sadece sponsorlu reklamları kapatabilirsin.
Eyvallah hocam sağolasın, başta olmamıştı kapatıp açınca düzeldi
Komple tamamlanmasını bekliyorumYeni sürüm %70 tamamlanmış.

Beta sürüm olduğundan kaynaklıdır. İleriki güncellemelerde düzeltilir.Bu sürümde, seni takip ediyor ibaresi yok bende.Sadece bendemi var bu sorun?
Belirttiğim gibi beta sürüm bu tam sürüm çıkana kadar elbet hatalar mevcut olacaktır. Tam sürüm çıkana kadar v19 kullanmaya devam edebilirsin.Bazen tıklayınca açılmıyor ve baştan kurmak gerekiyor. Bir de video ilerleme çubuğu yok.