burası forumKonulari acip kacmak derken ornegin eksisozluk itüsozluk gibi yerde konuyu acip yorumu silebiliyorsun . onu gibi zannettim konu sayin yuksek e her konuya 1 mesaj atsan esit mesajin olmasi gerekir . valla anlamadim. Paylasimda cok iyisin lafim yok sana tesekkurlee. Ama dikkatimi cekti![]()

Olur tabikiHarbi nasıl oluyor abi@Mesut Aktaş

Olur da nasıl olur yani onu anlamadımOlur tabiki![]()

o kadar beğenin var la utan la utanOlur da nasıl olur yani onu anlamadım![]()

Nideno kadar beğenin var la utan la utan![]()

o kadar beğeni kasmışsın ayıp ayıp son kerim bükücü fatih portakal abimizin dediği gibi lafı sana iade ediyorum

Ne içtiysen bana da ısmarla abimo kadar beğeni kasmışsın ayıp ayıp son kerim bükücü fatih portakal abimizin dediği gibi lafı sana iade ediyorum
Terbiyesizlik yapma ya . Terbiyesiz adam.. Ayıptır ya. Biz burada hizmet yapıyoruz,sizler burada terbiyesizlik yapıyorsunuz ondan sonra da vatandaşın karşısında küçük düşüyoruz.Ayıptır arkadaşım. Ayıptır ayıp! Bayram günü yapmayın ya...Terbiyesiz herif!![]()
![]()
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

Ne içtiysen bana da ısmarla abim![]()

Mesaj silinince konu kalıyor mu?mesajları silinmiş galiba![]()

konuya yazdığı mesajı silmişlerdir. artık ne yazdıysaMesaj silinince konu kalıyor mu?![]()

Az fark olsa mantıklı olabilir de 600 mesaj fark var arada nerdeysekonuya yazdığı mesajı silmişlerdir. artık ne yazdıysa![]()

Takip ettiğin için olmasınbu konuda mesajım yok bildirim geliyor![]()