rzsrht

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
rzsrht
@rzsrht mesaj sayısı açtığı konudan nasıl az olabiliyor :D konuları açıp kaçıyor mu acaba :D

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Serhan

rzsrht

rzsrht

Üye
Walla kardeşim istersen konularimi onaylayanlara sorabilirsiniz. Kactigimiz yok. Burdayiz ewelallah. Basta actigim konularin aynisindan forumda varmis. Ben bilmiyordum. Acemisiydim. Dolayisiyla yayinlanmadi actigim konular. Yayınlanmayan konularim da silinmiyor galiba. Eğer onlar silinirse bu görüntü olmayacak. Emin olabilirsin.

Ayrıca actigim konulara sadece tesekkur geldiği için bende beğenerek karsilik veriyorum. Biraz da bu yüzden bu görüntü. :)

• Beğen
Tepkiler: AIS
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Konulari acip kacmak derken ornegin eksisozluk itüsozluk gibi yerde konuyu acip yorumu silebiliyorsun . onu gibi zannettim konu sayin yuksek e her konuya 1 mesaj atsan esit mesajin olmasi gerekir . valla anlamadim. Paylasimda cok iyisin lafim yok sana tesekkurlee. Ama dikkatimi cekti :D

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
Konulari acip kacmak derken ornegin eksisozluk itüsozluk gibi yerde konuyu acip yorumu silebiliyorsun . onu gibi zannettim konu sayin yuksek e her konuya 1 mesaj atsan esit mesajin olmasi gerekir . valla anlamadim. Paylasimda cok iyisin lafim yok sana tesekkurlee. Ama dikkatimi cekti :D
burası forum :sirit:

• Beğen
Tepkiler: AIS ve rzsrht
Baydırman

Baydırman

Moderator
Keşke benim de öyle olsa kıskandım :lac:

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
Harbi nasıl oluyor abi :hmmm @Mesut Aktaş

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
o kadar beğeni kasmışsın ayıp ayıp son kerim bükücü fatih portakal abimizin dediği gibi lafı sana iade ediyorum

Terbiyesizlik yapma ya . Terbiyesiz adam.. Ayıptır ya. Biz burada hizmet yapıyoruz,sizler burada terbiyesizlik yapıyorsunuz ondan sonra da vatandaşın karşısında küçük düşüyoruz.Ayıptır arkadaşım. Ayıptır ayıp! Bayram günü yapmayın ya...Terbiyesiz herif! :ehe :ehe :ehe

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

:kop2:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
o kadar beğeni kasmışsın ayıp ayıp son kerim bükücü fatih portakal abimizin dediği gibi lafı sana iade ediyorum

Terbiyesizlik yapma ya . Terbiyesiz adam.. Ayıptır ya. Biz burada hizmet yapıyoruz,sizler burada terbiyesizlik yapıyorsunuz ondan sonra da vatandaşın karşısında küçük düşüyoruz.Ayıptır arkadaşım. Ayıptır ayıp! Bayram günü yapmayın ya...Terbiyesiz herif! :ehe :ehe :ehe

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

:kop2:
Ne içtiysen bana da ısmarla abim :op::ehe:kac:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
mesajları silinmiş galiba :ehe

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

MaxipmaN

Üye