AşıkO derece yani öyle mi? Durum vahim![]()
veysel

hem de nasılO derece yani öyle mi? Durum vahim![]()

Uçsun hemenBizde var da ne oluyo be aga anası salmıyo ki benle buluşur diye![]()

söylemiycekti ailesineBizde var da ne oluyo be aga anası salmıyo ki benle buluşur diye![]()

Aman amansöylemiycekti ailesine
ben söylettirmiştim abileri dövecekti![]()

Babası gördü ben babasını dövecektim ondan salmıyolarsöylemiycekti ailesine
ben söylettirmiştim abileri dövecekti![]()

Öğrenemedi bi türlüUçsun hemen![]()

Kayınpeder dövülür mü laBabası gördü ben babasını dövecektim ondan salmıyolar
Öğrenemedi bi türlü![]()

Nerden bileyim kayınpeder olduğunu kız söyleyince öğrendimKayınpeder dövülür mü la![]()

Olayı bi toparlasanaNerden bileyim kayınpeder olduğunu kız söyleyince öğrendim![]()

Biz otururken geldi hayırdır napıyonuz filan ben de sana ne la diye üstüne yürüdüm biraz sonra kız babam o dedi kızdı bana gitti müneccim miyim ben nerden bileyimOlayı bi toparlasana![]()

geçmiş olsunBiz otururken geldi hayırdır napıyonuz filan ben de sana ne la diye üstüne yürüdüm biraz sonra kız babam o dedi kızdı bana gitti müneccim miyim ben nerden bileyim![]()

Başta desene yengeBiz otururken geldi hayırdır napıyonuz filan ben de sana ne la diye üstüne yürüdüm biraz sonra kız babam o dedi kızdı bana gitti müneccim miyim ben nerden bileyim![]()

Beğenmemiş beni.geçmiş olsun
bi sıkıntı olursa hallederiz
bi de yaşlar kaç? niye babası istemiyor ki birlikte olmanızı?
sanki kendine alacak benim gibi efendiye serseri diyo hocayla evlendirmek istiyomuş kızını 
o şaştı kaldıydı baştaBaşta desene yenge![]()
Ayıp ediyon ha ben öyle bi kartal mıyım diyeydinBeğenmemiş beni.sanki kendine alacak benim gibi efendiye serseri diyo hocayla evlendirmek istiyomuş kızını
o şaştı kaldıydı başta

Ayıp ediyon ha ben öyle bi kartal mıyım diyeydin![]()