Sitede ilk

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çift Hat Tamamda Birisi Neden 3G de Diğeri 2G De? Normalde Tek Hattan İnterneti Çeker 4G Olarak Diğerinde de İnternetsiz Kullanır
2 g olanı iptal ettiricem
O sorunlu bimcell hattı
Sadece watsap için kullanıyom
Diğeri de TT faturalı hattım
Herşiy için kullanıyom
3G de interneti az yiyor
4G - 4.5G çok yiyor
Paket çabuk bitmesin diye uğraşıyom
Fakirlikten terfi ettim
Artık ne fakir ne de zenginim
Orta direğim
Ama arada fakir ligine düşmüyor değilim

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
2 g olanı iptal ettiricem
O sorunlu bimcell hattı
Sadece watsap için kullanıyom
Diğeri de TT faturalı hattım
Herşiy için kullanıyom
3G de interneti az yiyor
4G - 4.5G çok yiyor
Paket çabuk bitmesin diye uğraşıyom
Fakirlikten terfi ettim
Artık ne fakir ne de zenginim
Orta direğim
Ama arada fakir ligine düşmüyor değilim
Wp İçin Hata Gerek Yok Ki Napacan Hattı? Salla KAzan Yap Vermiyormu Bişeyler.Yanı Burada İyi Sallıyorsun ORada Daha Başarılı Olursun Bence

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
V

Veriyo
Mesaj birleştirildi:

Valah mı
Ne diysin sen
E iyiii
hayırlı sabahlar dostum yeni mi öğrendin bunu? doğrulama kodu gelsin gir telefona hat ile daha işin kalmaz. ben şirket hattını öyle kullanıyorum. ondada neden wp deki veriler ıvır zıvırlar lazım oluyor,yedekde kalsın diye. telefonum çift hatlıya onuda o şekilde kullanıyorum benim telefonda. 2.telefonu taşımıyorum yaani

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hayırlı öğlenler
Heye yini öğrendim
Sosyal medyayla pek aram olduğu söylenemez
Annem bile benden daha iyi biliyor
Facei instayı wp yi
Yapma Böyle. O B ok Yiyen Elemanın Kankasının Fotoğrafını Attırma Bana Buraya Please

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Video kullanılamıyor
Bu video kısıtlandı. Lütfen Google Workspace yöneticinizi ve/veya ağ yöneticisi kısıtlamalarınızı kontrol edin.
Yazıyor

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Video kullanılamıyor
Bu video kısıtlandı. Lütfen Google Workspace yöneticinizi ve/veya ağ yöneticisi kısıtlamalarınızı kontrol edin.
Yazıyor
Bazı Videolar You Tube Harici İzlenmiyor Bu Nedenlede Bu hatayı Alıyorsunuz.Kanal Ayarı ile alakalı Bişey
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Kahkaha
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Silinen Üye 2625978
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Saat 21:17
@DarkredBlue61 aktif görünüyor
Aktif ama pasif

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Saat 21:17
@DarkredBlue61 aktif görünüyor
Aktif ama pasif
panpa şu aralar iş güç bi yandan hastaneye git filan valla kafa kalmadı ınan. ara ara gir çık yapıyorum zaman ayıramıyorum.

geçen ayın yanı ocak 14 den şimdiye kadar neredeyse 35 gündür 2100 km yol yapmışım.kafadan 3 tl yaksa zaten 6 bin tl yapar.üstüne bin tlde benzin koysan 7 bin tl yakıt uy babanun düşmanlarını.... şu ara cidden biraz şıkışığım maaşı aksatıyor bizim eleman sağolsun. hem maddi hem manevi biraz sorunlarım var hamdolsun. bunlarda üstüne gelince ne gelir akla müslüman dertsiz olmaz dimi aferim otur sıfır. ara ara iş güç vs de üstüne geliyor ediyor halıyle yoğunluktan kafa tutmuyor zaman ayıramıyorum

• Beğen
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
panpa şu aralar iş güç bi yandan hastaneye git filan valla kafa kalmadı ınan. ara ara gir çık yapıyorum zaman ayıramıyorum.

geçen ayın yanı ocak 14 den şimdiye kadar neredeyse 35 gündür 2100 km yol yapmışım.kafadan 3 tl yaksa zaten 6 bin tl yapar.üstüne bin tlde benzin koysan 7 bin tl yakıt uy babanun düşmanlarını.... şu ara cidden biraz şıkışığım maaşı aksatıyor bizim eleman sağolsun. hem maddi hem manevi biraz sorunlarım var hamdolsun. bunlarda üstüne gelince ne gelir akla müslüman dertsiz olmaz dimi aferim otur sıfır. ara ara iş güç vs de üstüne geliyor ediyor halıyle yoğunluktan kafa tutmuyor zaman ayıramıyorum
Hastane?
Niçin
Aynen müslümanın
derdi yoksa
Üzülmeli zaten
Allah sevdiğini affetmek için
hastalık vs.
Verirmiş

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hastane?
Niçin
Aynen müslümanın
derdi yoksa
Üzülmeli zaten
Allah sevdiğini affetmek için
hastalık vs.
Verirmiş
Eşim hastada 15 güne yakın hastanede kaldım ettim şimdi yine ara ara kontrol vs gidiyorum uzun hikaye mübarek. git gel dünya yol yaptım artık ekonomik olarakta zorlamaya başladı. taksiyle git gel yapsam heralde 15 20 bini bulurdu

• Üzüldüm
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Geçmiş olsun
Allah şifa virsin

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geçmiş olsun
Allah şifa virsin
amin ecmain mübarek sağolasın. malum müslüman dertsiz olmaz ne gelirse hamdolsun der geçeriz.bu dünyaya piknik yapmaya gelmedik. inşallah cennette buluşur orada derecemize eklenmiş olacaktır bunca şeyler.

" Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem: “Dünya onların âhiret bizim olsun, istemez misin yâ Ömer?” buyurdu. (Ahmed, II, 298) buyurdu."

• Beğen
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Ben de Dünya onların âhiret bizim olsun
diyom hep

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt