Eski bisiklet , araba lastiklerini kopartın gelin . Fener alayı akşamında yakıp üstünden alalım . Kopalım gençler
Eski bisiklet , araba lastiklerini kopartın gelin . Fener alayı akşamında yakıp üstünden atlayalım . Kopalım gençler

Konya da Regaip kandili önceki akşam fener alayı yapılır . Çocuklar ellerinde Fener'lerle sokak sokak gezerek maniler söyler .Gençler yanan lastik üzerinden atlar . Regaip kandilinin sabahında ise şivlilik toplamaya çıkar çocuklar
Şivlilik neKonya da Regaip kandili önceki akşam fener alayı yapılır . Çocuklar ellerinde Fener'lerle sokak sokak gezerek maniler söyler .Gençler yanan lastik üzerinden atlar . Regaip kandilinin sabahında ise şivlilik toplamaya çıkar çocuklar
Anlatmak bir yere kadar yaşanması gereken bir gelenek görenek

güzel olur aslındaEski bisiklet , araba lastiklerini kopartın gelin . Fener alayı akşamında yakıp üstünden alalım . Kopalım gençler
Eski bisiklet , araba lastiklerini kopartın gelin . Fener alayı akşamında yakıp üstünden atlayalım . Kopalım gençler
Pişebilirsin dikkat etgüzel olur aslında

Pişebilirsin dikkat et![]()

Kalabalık olur sakın ha gitme bak bu arkadaş da hindisever biri seni yemek için fırsat kolluyor dedikodu gibi olmasın ama
olur gitmemKalabalık olur sakın ha gitme bak bu arkadaş da hindisever biri seni yemek için fırsat kolluyor dedikodu gibi olmasın ama

Yanlış ama senin iyiliğini istiyorum. Bir ara beraber hindi döner yiyelim diyor kartal. Harun abi de gelecekmiş. Hatta harun abi kahveye gelsin kahvede yiyelim diyormuş.olur gitmem![]()
emoji kullanmadığına göre durum ciddi. olabilir bi hindi döner..Yanlış ama senin iyiliğini istiyorum. Bir ara beraber hindi döner yiyelim diyor kartal. Harun abi de gelecekmiş. Hatta harun abi kahveye gelsin kahvede yiyelim diyormuş.
Testere ortalarda yok bunun seninle bir ilgisi olabilir mi?emoji kullanmadığına göre durum ciddi. olabilir bi hindi döner..

o da mı fake hesapmış acabaTestere ortalarda yok bunun seninle bir ilgisi olabilir mi?![]()

Bilmemo da mı fake hesapmış acaba![]()
![]()

yakında kokusu çıkar ortayaBilmem![]()

O da mı sensin la? Olmadı şimdi bak. Daha iki efsaneyi kapıştıracaktım ben. Neco geri dön kral. @TurkSawyakında kokusu çıkar ortaya![]()
hayır değilim sadece şaka yapıyorumO da mı sensin la? Olmadı şimdi bak. Daha iki efsaneyi kapıştıracaktım ben. Neco geri dön kral. @TurkSaw

İyi iyi daha fazla hindi düşecek forumahayır değilim sadece şaka yapıyorum![]()

yoksa daha fazla hindi forumdan mı düşecekİyi iyi daha fazla hindi düşecek foruma![]()