kop kop
Gulu Gulu Kapalı Hesap Konu Sahibi @SHS @serhan ikinizi karıştırıyorum biriniz nickini ya da resmini değiştirsin. Yoksa işyerimden kovarım ! :
@SHS @serhan ikinizi karıştırıyorum biriniz nickini ya da resmini değiştirsin. Yoksa işyerimden kovarım ! :
Gulu Gulu Kapalı Hesap Konu Sahibi SHS' Alıntı: nickte resimde aynı benim shs Genişletmek için tıkla ... Biliyorum ama yinede bi karışıklık oluyor
SHS' Alıntı: nickte resimde aynı benim shs Genişletmek için tıkla ... Biliyorum ama yinede bi karışıklık oluyor
Serhan Üye Patronun Patronu' Alıntı: @SHS @serhan ikinizi karıştırıyorum biriniz nickini ya da resmini değiştirsin. Yoksa işyerimden kovarım ! : Genişletmek için tıkla ... ben @@Serhan bu arada SHS' Alıntı: Up Genişletmek için tıkla ... Down
Patronun Patronu' Alıntı: @SHS @serhan ikinizi karıştırıyorum biriniz nickini ya da resmini değiştirsin. Yoksa işyerimden kovarım ! : Genişletmek için tıkla ... ben @@Serhan bu arada SHS' Alıntı: Up Genişletmek için tıkla ... Down
Gulu Gulu Kapalı Hesap Konu Sahibi [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: ben @@Serhan bu arada doğru "@" kafamı karıştırdı. Neyse seni etiketlediğimi anladın Genişletmek için tıkla ...
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: ben @@Serhan bu arada doğru "@" kafamı karıştırdı. Neyse seni etiketlediğimi anladın Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye Patronun Patronu' Alıntı: Biliyorum ama yinede bi karışıklık oluyor Genişletmek için tıkla ... Patron karıştırırsa eleman batırır
Patronun Patronu' Alıntı: Biliyorum ama yinede bi karışıklık oluyor Genişletmek için tıkla ... Patron karıştırırsa eleman batırır