Siyah klavye arıyorum resimdeki gibi senin verdiğin beyaz ve android 7 üzerini destekliyormuş Sağol ilgin için arkadaşım inşallah buluruz arkadaşlar ilgilenecektirbunu bir deneyin: Samsung Keyboard v3.0.01.29 beta
Arkadaşım şuan kullandığım klavye bu resimdeki ben bunun siyahını arıyorum başka klavye sevmiyorum orjinal klavye olacak market klavyeleri çok dandik sahte bana göre onun için samsung orjinal klavye arıyorum S5 note2 note3 klavyesi yinede ilgin için çok teşekkür ederimbunu deneyin SwiftKey de Siyah olarak Özelleiştirme olması lazım:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım şuan kullandığım klavye bu resimdeki ben bunun siyahını arıyorum başka klavye sevmiyorum orjinal klavye olacak market klavyeleri çok dandik sahte bana göre onun için samsung orjinal klavye arıyorum S5 note2 note3 klavyesi yinede ilgin için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim Sağol ekran resmi verebilirmisinTambu uygulamasını kullanmanızı öneririm.
TabikiTeşekkür ederim Sağol ekran resmi verebilirmisin
Bunu kullanıyorsan link verirmisinTabiki
Tabi kiBunu kullanıyorsan link verirmisin
Hoş görünüyor güzel klavyeAyrıca farklı özelliklere sahip yazdığınızı aynı anda farklı dile çevirebilirsiniz. Translate özellliği çok iyi.
Teşekkür ederim arkadaşım SağolLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne demek hocam umarım faydalı olur. İyi forumlar.Teşekkür ederim arkadaşım Sağol
Teşekkür ederim arkadaşım Sağol yinede gözüm samsung orjinal klavyelerinde S3 ile uyumlu 4.4.4 siyah klavye linki verenler olur inşallahTambu Klavye'nin tüm sürümlerine Buradan ulaşabilirsiniz.